Skoči na vsebino
Taxi
Napisano

Priznaj, da nima? ?, 6ka pa si rekel da ni za-te.

Ti je premajhna?

Ti Maribor ne di?i?

A karavana misli? zaradi prostora?

To ima? prav, nima on denarja za Mazdo 6, kaj ?ele kako bolje opremljeno.

Ne, karavana misli zato k je la?je kavsat notr.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oldtimer
Napisano

Samo omenjena znamka pri nas vidim ni priljubljena v teh vodah.

Razume??

Razumem. Pa ti razume?, da je toliko dra?je rihtati 30 let staro Mazdo kot fi?ota? Ljudje so recimo na fi?ote in podobne usekani ker so poceni (no recimo, dobri so kar dragi), ker se dobijo deli in ker so bili njihovi prvi avti. Da bo? enemu pokazal neko staro Mazdo ga pa? niti ne bo ganila ker nima pojma kaj gleda, ?e je bila svoje ?ase kaj posebnega itd... Simpl.

323f BG je bila na delan od leta 89 do 94 tako da ne bi rekel ravno osemdeseta. Se pa ?e zdaj spomnim dveh v na?ih koncih, ki sta jih mela, en od tega je zadel na lotu zato je bil ta avto v mojih otro?kih o?eh ?e toliko bolj hud. No zdaj po dvajsetih letih me ne gane ve? in bi raje kakega drugega oldtimerja. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oldtimer
Napisano

Aja?

Kaj pa je tako dragega na njej?

Aja? Daj pozanimaj se najprej koliko stanejo deli za kakega oldtimer Opla (Kadett), kakega fi?kota ali pa za kako Mazdo ko ni za dobiti delov, ?e pa ?e bojo pa konkretno dragi. Kot drugo pa 25 let nazaj je bilo v Sloveniji verjetno zelo malo Mazd (sam se prvih Mazd spomnim ?ele po osamosvojitvi, ko so lokalni uspe?ne?i furali za tiste ?ase futuristi?no 323F BG) tako, da je ?e v ?tartu treba oldtimer Mazdo uvoziti.

Sicer pa kupi in poro?aj kako je z vzdr?evanjem oldtimer Mazde, ?e ?e ti vse ve? kako je treba znati z oldtimerji! za spremembo od ostalih tu gor! :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oldtimer
Napisano

Kako to, da Mazda pri nas ni priljubljena med tovrstnimi ljubitelji ?

Kakor vem ni nobene s certifikatom starodobnika med njimi.

Narobe ve?.

MX-5 je dosti v Sloveniji, samo redko katera da je dolgo zdr?ala.

Bi si ti nabavil eno za oldija ?

Zakaj da je redko katera dolgo zdr?ala? Zakaj te zanima, ?e bi on kupil ?e eno za oldtimerja?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Bo pa novej?i kot 323f kar pomeni manj te?av, starega materiala itd... Pride trenutek ko se ?lovek naveli?a ?raufat "oldschool" pa raje kupi? kaj novej?ega in le u?iva? v vo?nji. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

MR-2 je pa res legenda od avta :) s tole plinsko 6-ko si me pa spet sam razrajcu :aaaaa:

Prodaj oba avta, kupi od Klopkota GTAko, ostane ti za predelavo na plin pa bo? mel novej?i in hitrej?i avto od trenutnih dveh. ?e kak cosworth kolektor (ali ponardek, se tudi ?e prodajajo) pa remap pa ima? garant ?ez 180hp, ?e ne bli?e 190 celo. :jupiii: Serivis je pa poceni, nobenih jermenov, bremze ima super duper mo?ne za svoje konje... Best buy trenutno kar se mene ti?e. :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Meni se ni ni? spremenila z zimskimi gumami in vebastom... :unsure:

Verjetno zato ker so manj?e dimenzije? Pri meni je pozimi manj?a poraba. 15 col namesto 16, klime ne laufam, nasploh po?asnej?a vo?nja pa? prispevajo k temu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6715508&show=1 Evo pa je spet nazaj.. prodajala se je ?e pol leta nazaj .. in ma zamenjano ma?ino z drugo mx-5 katera se baje podarja zraven in je zaletena.. :).. ma pa ?lovek ful idiotsko obna?anje:)

Vsaki? je dra?ja, saj mogo?e pa bo enkrat na?el kakega naivne?a, ki ne spremlja toliko teh avtomobilov. :vskalo: ?e bi res rabil denar oziroma gradbeni material bi prodal za manj denarja, da le gre.

?eprav.... a misli? da bi menjal za RSa? Zdajle pozimi bi mi prav pri?el zadnji pogon prestar sem in se mi ne da ro?no vle?t da gre napo?rek. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kva pa vem, jaz sem danes peljal novega Clia in v?ivo je lep?i (?ir?i in ni?ji) kot na slikah. Pelje se fenomenalno, volan je res odziven, lega ni slaba res ga pa nisem teral ker 1,2 pa? ni mi?ljen za teranje. Zaslon na dotik z bluetoothom je pa sveta prepro??ina in nekaj najbolj?ega.

Skratka pripro?am testno vo?njo vsakemu, itak ne komplicirajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Opa, to morem pa sodelavca mal povpra?at. :D Pa ?e kupil je od foruma?a ter zrihtal vse skupaj, na novo po?trihal...Dost kul avto. So bili eni Bosanci (nimam pojma kaj za eni) slu?beno pri nas so kar slikali avto na parkingu. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

Sajmon, a bi tele zadevce potem odcitovale temperaturo na auspuhih glede regeneracije?oz prikazovale, za odcitavanje naj bi bilo ze na avtu par lambd

?e to original ra?unalnik omogo?a bi verjetno prikazovalo. V programih sem ?e opazil EGT ampak ker na Cliu tega ni je onemogo?eno. Bi bilo dobro dobiti od koga in stestirati.

PS: mi je pa nekaj bolj nadle?nega, da ga skoraj ni avtomobila, ki bi imel senzor temperature olja serijsko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wankel
Napisano

Da druge znamke zaradi slabih izku?enj nimajo interesa delati wankla, ne zato ker bi imela Mazda ekskluzivne pravice. :hudicek:

Najbolj?ega serviserja ni, to se zamenja motor pa je. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wankel
Napisano

u bistvu ni ?ist tak, Mazda ma pokupljene vse licence glede wankla, zato ga ostale znamke ne smejo vgrajevat...

A ve? kaj sem ?e izvedel?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.