Druga?e pa kot je Boss napisal, zna biti tako ja, da ?e ima? xenon gori, ?e ga nima? ne. Vsaj tako je tudi v trojki, sicer stari, ista lu?ka, jest imam Xenon in to gori, pri trojki ki ni imela xenona, mi lu?ka ni gorela.
Pa dobr leti...?eprav mi je s 330d cabriem komaj pobegnil na primorski avtocesti...je tip z bejbo kar mal ?udn gledu kaj dela dizl powah, se je bejbi mogo?e mal preve? pohvalu...haha....res pa da ve? kot 220 km/h nismo pri?li, zaradi gu?ve.
haha..no tud ?e bi bil ?rn nebi bilo ni? narobe Nope nimam familije, je pa trojka karavan veliko lep?a od limuzine..vsaj meni, za familijo pravijo da trojka karavan ni, bolj pride petka v po?tev ?e M 18tke feltne gor pa bi biu avto ?pica
ohohoooo tale je pa to?no, to?no po mojem okusu ok, ?e bi bil bencinar toliko bolje, sam je te?ko dobit bencinarja, seveda malo mo?nej?ega, 150konjev je premal.
V civiliziranih dr?avah bi bil avto na odpadu ker kolikor vidim so zme?kljive cone spredaj opravile svoje.
Ta dr?ava je ?e ITA, ?im so baloni zunaj na odpad oz. po delih. npr. tale sem ga ?e doolgo nazaj gledal, ko je ?e imel desni blatnik in desno lu?, vse celo http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=202078894 , in se prodaja po delih, tudi iz ozadja se vidi en napol podrt avto. ?e bi ?e mal spustil, bi ga kot je v navadi kak?en na? uvoznik kupil, popravil in prodajal za 8t eur +.
Itak k je pa Renault in ima? predsodke. Men je pa tale perla rumena res huda.
Ne ne, nisem zaradi tega pisal...ampak se res grdo preliva...danes si videl kak?no vreme je bilo..nekako na pol, zgledalo ej tako da je pol strehe malo na oran?no vleklo zadnji, pragovi kot neka mavrica na rumeni barvi, sprednji desni del temnej?i od zadnjega pa tak ?uden prehod...ne vem no, nisem ?e tako nikoli videl ajde da bi se lepo prelilo, mogo?e je tako zaradi bolj grobe linije na boku (prehod na zgornji del)
Ajde da ima? neko eksotiko, ali pa Cabrio ipd., potem je fino da si kot drugi avto nekaj za ?ez zimo kupi?, druga?e se pa pomoje ne spla?a. Ima? pa 2x servis, popustov ne dobiva? ve?, ker mora biti avto zavarovan vsaj 11 mesecev, potem ima? s stro?ke s prijavami in odjavami 2x letno za oba avta, na dveh avtih na leto naenrat izgublja? ceno, mah ne vem ?e se spla?a to...
To je 8% vse skupaj, ima euro 4 motor kar je 2%, in 159 co2 (g/km) kar je 6%, potem je nekaj ?e razgradnja samo za ddv ne vem...logi?no je da ga nebi smel pla?ati ker je bil ?e pla?an ob prvem nakupu v EU...?e ga kupi podjetje ga odbijejo, in verjetno pla?ajo potem tukaj? res pa da je gor 19%, mogo?e potem samo razliko ki je pri nas pla?a??.
To je res ja, sem na eni strani izra?unal za prvega, pa da ne spusti cene, da ga pripeljejo za 15.600 eur (se pravi ?e zaslu?ijo a ne). Druga?e pa a DDV se pla?a ?e enkrat ?e ga ?e gor kupi? s pla?anim DDV-jem? DMV pride vse skupaj cca. 8%
to je namen, ampak ?e vzame? samo kar rabi? - 3-4 stvari, ki lahko krijejo ostalo (ala parkplac ) me je 400? ceneje pri?lo
To je ?e lepa cena ja , v paketu mi je preve? kraja pa tista zavarovanja, nezgodna ipd., je par postavk notri, katere ne potrebujem ampak ok..mi je dal dobro ceno, za 800 eur vse skupaj, pa imam 30% na osnovno, 10% kasko, nov avto pa je bil 21t eur, 110kw.
Jaz imam samo nekatere kombinacije, nimam pa ful kasko.
Sva z agentom ra?unala, da bi me dost manj stvari pri?lo par EUR razlike, tako da komplet vzamem, pa? popusti na popuste ipd. ipd. Sem hotel datu krajo ven, ker mi je brezvezna, pa res nebi bilo veliko razlike ker ?e tudi popust na polni kasko spu?i?. Ne vem no, sej kakor komu pa?e
"Nujno zlo". ?e ima? 10 let star avto se ponavadi ne jemlje kasko, ko ima? nov avto se. Tako sem mislil.
Jest nimam lih 10let starga avta, samo v dostih primerih je tudi potem imeti dobro kasko...pa? vsaj popust naklofa?, drugo je pa to. npr. odbija? pri 1 let starem avtu stane isto kot pri 10let starem avtu, sploh pri kak?ni bolj redkih avtih...ne vem moj prvi odbija? s ?trihanjem je bil jurja , tako da, sem vsaj kasko premijo notr prnesu
Aja..sem ?el pogledat tisto MPS-ko, prodajalca nisem na?el, avto ni bil premaknjen ?e bog ve kolk ?asa (je ?e paj?evina na zadnjih kolotekih) haha, gume bodo verjetno jaj?aste ?e niso ?e (enako se je zgodilo pri moji GTA ko je stala par mesecev), ampak to ?e ni panike...neki jo spredaj desno luft med havbo pa levim blatnikom *ebe, kar ?e ni re?eno da je blo full usuto, je pa blo, pa ?e ?alabajzarsk menjan.
Na izpu?nih loncih mu nekaj ne ?tima, total so pove?eni. Tak?en tip Accorda (z dvema loncema zadaj) videvam vsakodnevno in vem da jih ima bistveno vi?je, mogo?e mu jih je baba zdemolirala!
Kdo ve kje se da najbolj ugodno dobiti gume za SUV oz. 4X4...rabim dimenzije 225 70 R16 107H , no name ni ?ans, i??em za sestro s 4 otroci tako da, najceneje sem na?el na gumi direkt od Nokian ca. 160 eur po komadu
vsak ma svoje veselje, hobije, logiko...malce strpnosti prosim!
Sej ni prepucavanje, samo ?udne fore in nobene logike ni v temu.
?e ima? 30t eur na lagerju...ne kupi? avta v tej vrednosti zato da pol ra?una? in "tekmuje?" kolk mal ti pije (al 6,49 al 7,21l). Kupi? si avto za 15t eur z manj konji in ima? ?e 15t eur na strani za gorivo pa je mir, ?e pa? bode liter,dva v o?i a ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaooo kako bo pa to grdo zgledal na ?rnem avtu kot da se je en bolan pti? na ?ipo usral :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani