Skoči na vsebino
OMW 100-tka
Napisano

Javar, itak je treba razli?ne stvari izprobat, to itak! :D

No sicer sm pa u?eri za?ev tankat ta va? magi?ni izdelk alla 100 ?esarkol ?e pa? ma, pa me zanima, ?e bom zdej rabu padalo da se bom ustavu! :blink::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

Jz pa (?e sm res) na Petrolu dubu neko svinjarijo v bencinu, me Petrol nav ve? vidu, kar pomen, dabom za za?etk za?ev raj hodt ?ez cesto k (bolj?emu) sosedu, na ?e omenjeni istrabenc! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

Ne simon, pla?a je bla 5. v mescu in ni bla nevem kaj, tko da zdej so drugi viri prihodkov kori??eni! Pla?a je itak totalna tuga! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

?az k?n tedn zna bit itak ?e plin notr, ?e bo ?lo vse po planu, tko da pol nav ve? fore o vsem skupi! :D

Sicer pa dans dobim od Siriusa nektere preparate v smislu dodatkov k bencinu! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

Mazdohist, gledano iz Sutjeske je pa problem, ko grem zmeri zutri orng pozn (dostkat po zaslugi RedWinda, k je gorak dovg spt), pa kestl je jasno zmer ob nepravm ?asu prazn in je pol ?ist odve? vse skupi! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

Zadnja dva tanka je notr padla 98ka od petrola u Kamnku, sicer pa nism jz kriv da so nardil OMV na npa?n stran ceste, gledano iz lublane! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

Kva ?e bi se mi mal vrnl na temo, ne pa kok je kdo koga na?ponu! <_<:hohoho:

Drga? pa, se pridru?ujem tistim, ki ful hvaljo Agip benz, tko da ?e boste dostkat sli?al, da kdo nardi tut do 50 km ve? z isto koli?ino benza (ampak baj Ađip), mu kr vrjemte!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

Po mojem osebnem mnenju velike razlike ne bo v nobenem primeru, pri prej?njem avtu mi je s 100tko celo ve? potro?iv, sicer samo kak?en decilitr, pa tut letev ni ni? bolj kot s 95ko! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodna pumpa
Napisano

Jz sm Gustlna tko zastopu, da je mogu zobatga dol po?t sam zato, da je dostopu do vodne pumpe, medtem ko naj bi pa jo poganju tamav jermen, drga? ne vem zkva bi mi tkt tko temperatura sko?ila, ko se je mikro strgu, medtem ko zobat je biv pa skoz na mestu, no sicer pa se mi o tehni?nih stvareh bl mav sana, pa bom raj tih! :D

Ti Klemn, pa pokli? majstra, sm ti poslov ?tvilko, itak bo kuj vedu o kermu vozu je govora! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodna pumpa
Napisano

Jz pravm da je gnana z mikroti, glede na tisto mojo prigodo v zvezi s temi tamalimi jermeni, ko je temperatura posko?ila, no sicer bi pa loh kej ve? marko povedu! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ocenjevanje vozil
Napisano

Je pa res loh realna (tr?na) cena na posami?nih trgih ful druga?na kot fakin evrotaks! <_<

Primer CRX del sol, ne vem to?n ker letnik, je kolega gledu, po euro taksu je bla tkrtnih 550 jur?kov, medtem ko se ni mbena prodajala pot 1.2 M SITOV! V tem primeru ti evrotaks prov en drek ne pomaga! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mav prele sm ?ov tankat mojga voza, pa je biv tale kestl ?e mav bl znosna poraba in sicer 9,65! :D

?e mav pa pridem na ?elenih 5 in pov! :ljubezen::hohoho:

Nasledn tank je pa sicer u planu pelat pod 9 litri in to bi bla res morala, verjetn pa bo pol treba izpustit posami?ne divja?ko idiotske vlo?ke v vo?nji! :whatever::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.