Skoči na vsebino
Zimske temperature
Napisano

vedel sem da se bo? oglasil s svizcem zato pa sem omenil 15 stopin temparaturo :D

:harhar::harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2009
Napisano
:hohoho::hohoho: grega taprav cajt sm ti povedal kako je to ker sm sem bil na istem. Zato ni? jamrat!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske temperature
Napisano

potem je pomoje res bol met zimake ?e posebej ?e so temp. tam do 15.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske temperature
Napisano

tole z gumam je tako !

Al bo na datum zakona zima al bo ?e prej? ?e bo? slu?beno lazil ukol po hribih potem morda bi blo pametno met zimske ?e gor-seveda vse je pa od vremena in napovedi odvisno!

Js ponavad zamenam ko je pa? zakon! morm pa re?t da tele gume sport max dobr dr?ijo pri 5°c :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ajvar
Napisano

ni glih samo predal... ;)

seveda,?e je pa v trojki vse kot iz lego kock. :P V 6-ki je to ?e bolj ajnfokt za razdret in bolj resno narejeno. :harhar:

ok pozabil sem okrasno letvico ,pod njo so ?ravfi!

2 dr?ita radijo, nekaj jih je pa za preda!! pol pa radio itak odpuli? ven :)

A je morda tud sredinsko konzolo podiral ??

to pa je ve?ina na hakel?kih :)

:jezicek::jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ajvar
Napisano

:hohoho: pol armature-stari samo predal sname? dol pa radijo potegne? ven in res kar naenkrat pol armature manka :)

Drga? pa vsekakor vreden pohvale!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis mazda 3
Napisano

hej! A gre za veliki servis ali za redni ???

?e je avto ?e gaanciji,in vsako leto dobi? ?e MES kartico potem raje pelji kar na uradni servis sploh ?e gre za veliki servis-tam pa se pa? probaj zdilat za kako ugodnej?o ceno(ampak s kakim mehanikom in ne preko naro?il)

Js svoj avto za 1x vozim ?e na uradni servis ?eprav je izven garancije! tam mi pa? tankajo kar pa? tankajo v mazdo.

?e pa ti ni tolk do MES podpore in se ti gre za ?im cenej servis potem pa robo nabavi? kjer je cenej in pa pri nekomu ki ima kanal ali dvigalo zamenja? ostale stvari!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ajvar
Napisano

jebemu pa nej mi da kdo njegovo tel. ?tevlko da ga pokli?em ,?e ma pa punco pa raj od nje cifro :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pravilen priklop
Napisano

Hej prjatu glasbe!

Radijo snemi ven in zadaj ima? verjetno ISO konektor! (razen ?e ste kj predelaval pa direkt vezal)

Na konektorju poglej(orginalnem) kake barve pridejo in s katerimi se sklada potem na ISO.

Ali pa snami konektor -vzame? eno obi?no baterijo+2 ?i?ki in lepo pritika? na kable nekdo pa naj opazuje zvo?nik!

Zvo?nik se mora pomikati navzven!!!

Ko si ?ravfal zvo?nike dol so bili kabl?ki gotovo v konektor?ek in ta v zvo?nik u?tekan!

?e si od??ipnil useskup potem najdi ta konektor in tikaj po barvah ugotovi keri je + in keri- (spet si pomagaj z baterijo)

Ja vem napisal sem komplicirano in sli? se tud ampak v praksi je ?ist simpl

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

si morda pri?akoval kej man za toliko HP in pa 1600 te?ek avto!!

Druga?e pa predelava na plin in gasss :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvo?niki spredaj,
Napisano

Kaj a cela vrata si premazu, da ni not teklo? :ninja:

ne ne

samo distan?nike sm delal ampak js sm jih imel na tapeto narejene! ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvo?niki spredaj,
Napisano

no vedel sem da so ovalci spredaj :)

ne bo? vrjel skor tako je mel narejeno kot jaz!!!

Le da sm se jaz igral s poliestrom :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvo?niki spredaj,
Napisano

Hej !

Pri moji BA so bli ovalni zvo?niki spredaj!

Zamenjal pa sem jih s 16 cm sistemom!!! (okrogli seveda)

Tvoja je facelift verzija nism pa 100% da so enake dimenzije not!

Najbol ziher je podret vrata zvo?nik ven in na podlagi velke lukne se odlo?it kaj bo? dal v vrata.

Seveda pi?em to zaradi distan?nikov!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predvajanje MP3
Napisano

orginal je pa ?e dra?ji od xcar linka!

Kar se pa ti?e o ne delu tukej ni dvoma!

zadeva dela saj je narejena prav za tip avta! razdiranja ni veliko in tud predelav ni samo vtakne? konektor!

Ostalo pa spelje? v predal ali kam drugam!

Vse skrito vse ok!

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predvajanje MP3
Napisano

Hej!

Ma kaj pa vem glede te zadeve mislim da ni nevem kake znane ferme za to napravo(vsaj zasledil ?e nisem) Dela pa presenetlivo uredu!!

Samo ob?asno se pojavlajo neki ?umi!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

S ?im o?istiti smolo z avta
Napisano

ok smola je obdelana

Dej pa lahko dodate ?e nasvete kako mr?es spravit s pleha!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vidim da na?inov je res mali milijon :) ampak meni, sploh ker sem v bloku je bilo res najla?je in najmanj zakomplicirano da se jo spravil dol s stvarjo iz tube za 5 EUR (dobi? jo v vsaki avto?tacuni) katero pusti? gor cca. 30 sekund potem pa ne?no potegne? s krpico ter kozar?kom vode ?ez polije? ter zgine vse skupaj. Pa mislim da bo tele stvari v tubi vsaj za 2 leti zadosti, ?e ne ?e ve? :)

hehe grega najbol da iz tiste tube ?e prej prema?e? cel avto pa se smola sploh prijela ne bo :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nadomestek acetona? ?e bi se stvar spravil drgnit s pravim acetonom, bi bilo vseeno, ?e bi uporablil tra?no brusilko. Bencin, "vajt?pirit", alkohol ja, ampak ?e pri nitrorazred?ilu bi bil jaz hudi?evo previden. Sploh kak?ni plasti?ni deli bi znal bit zaj...

Druga?e pa, smolo zamrznit pa skrta?it - tako gre dol z obleke :bravo:

Lp M

in ti bo? avto s krta?o pral :D ? sam pra?am

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

hmmm takoj dans ga grem pra?at ?e ma kako obleko vi?ka :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Bom pr?u, ampak si bom za vsak slu?aj stol na rit prvezal, da me ne bi kdo od vas kje iznenadil.

ti kr mej stol na riti,pol jaz pridem na s svedrom v ti?u -bo vseskum mal bol svojevrsten feti?.

Lojz dobra ideja!! :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Sem pogruntal ja, da je malo pogret.

Ampak ko pa ti stisne? objavo me pa popolnoma razgreje in se za?nem enostavno topit!!

?e dolgo me ni nekdo tako mo?no pogrel kot ti!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

nop ima? tako sladke objave da mi kar sline cedi?!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.