Al bo na datum zakona zima al bo ?e prej? ?e bo? slu?beno lazil ukol po hribih potem morda bi blo pametno met zimske ?e gor-seveda vse je pa od vremena in napovedi odvisno!
Js ponavad zamenam ko je pa? zakon! morm pa re?t da tele gume sport max dobr dr?ijo pri 5°c
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
?e je avto ?e gaanciji,in vsako leto dobi? ?e MES kartico potem raje pelji kar na uradni servis sploh ?e gre za veliki servis-tam pa se pa? probaj zdilat za kako ugodnej?o ceno(ampak s kakim mehanikom in ne preko naro?il)
Js svoj avto za 1x vozim ?e na uradni servis ?eprav je izven garancije! tam mi pa? tankajo kar pa? tankajo v mazdo.
?e pa ti ni tolk do MES podpore in se ti gre za ?im cenej servis potem pa robo nabavi? kjer je cenej in pa pri nekomu ki ima kanal ali dvigalo zamenja? ostale stvari!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Vidim da na?inov je res mali milijon ampak meni, sploh ker sem v bloku je bilo res najla?je in najmanj zakomplicirano da se jo spravil dol s stvarjo iz tube za 5 EUR (dobi? jo v vsaki avto?tacuni) katero pusti? gor cca. 30 sekund potem pa ne?no potegne? s krpico ter kozar?kom vode ?ez polije? ter zgine vse skupaj. Pa mislim da bo tele stvari v tubi vsaj za 2 leti zadosti, ?e ne ?e ve?
hehe grega najbol da iz tiste tube ?e prej prema?e? cel avto pa se smola sploh prijela ne bo
Nadomestek acetona? ?e bi se stvar spravil drgnit s pravim acetonom, bi bilo vseeno, ?e bi uporablil tra?no brusilko. Bencin, "vajt?pirit", alkohol ja, ampak ?e pri nitrorazred?ilu bi bil jaz hudi?evo previden. Sploh kak?ni plasti?ni deli bi znal bit zaj...
Druga?e pa, smolo zamrznit pa skrta?it - tako gre dol z obleke
Lp M
in ti bo? avto s krta?o pral ? sam pra?am
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani