Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Sem vam rekel, da uporabniška mnenja ne bi smela lagat - v primerjavi z uradnimi testi, kjer nikol ne veš kako bo. Sicer ste me pol hitro utišali, da to ni to - verjamem da ni na nivoju gume za 200€, point pa je, da je za svoj denar res presenetljivo dobra. 

No jaz je (še) nimam - če bom letos menjal bom pomoje tudi to vzel :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Ja, piše sicer da stranke ne naredijo toliko kilometrov v enem letu, in da jim je pač vseeno - ni neke razlike. Vedno več je pa ljudi, ki se z dizlom vozijo po mestu - itak dizel ni za to.

Pol so pa težave. A ni čudno, nekateri pa nobenih težav nimajo s tem - poglej Labi-ja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano
6 minutes ago, LabiGT said:

Dizel ima meni bolj prijetne base in se vozi pri 2500-3000rpm

Ampak to ni mc v primerjavi s pisom vetra, ki je v obeh avtih motec.

Se strinjam, dizelca ima res dober zvok, kot da bi bil kak valj več :) Benz je pa res bolj rezek in jaz se takrat nisem sprijaznil s tem, da bi to vseskozi poslušal. Tudi nisem tak voznik, da bi vseskozi priganjal, če ga pa ne, pa vemo potem kakšna je razlika med benz in dizl. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

To drži, eno so navade, pa sej se počasi obrača ta trend. Potem bi lahko pri mazdi pripeljali 2.5t motor tudi v evropo in bi se marsikateri potem odločil za tak motor, vključno z mano :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano
Sodelavec ima Mazdo 3, 1.5 bencinarko, letnik 2018 in je dal za redni servis na 120.000 km na uradnem servisu prejšnji mesec slabih 800 €. :blink:
Ne piši tega tukaj, veš koliko bi bil šele za dizla
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Morm pogledat, 1x v btcju in 1x pri pelku.. Neki okrog zavor plus egr čiščenje... Ostalo je bila pa lastna diagnostika... Ampak ta mazda se bp še dalje vozi ..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.