Če bi ljudje kupovali samo tisto kar bi res nujno rabili, bi bilo življenje res dolgočasno. Meni je avto užitek in ne nuja. Prav tako kot igranje na mojih 7 kitar. Pa bi lahko imel samo eno. Tudi tam so stroški z menjavo strun.
Pač eni ne preračunavamo vsakega stroška in €, ampak uživamo v življenju takem, kot je. 😉
Zato uživaj življenje in ne ponižuj in ne devaj v nič stvari, ki jih ti nimaš, imajo jih pa drugi...
Se pravi, da se bom z lahkoto spoprijateljil z njim glede na to, da nisem problematičen in se prilagodim vsakemu. Tudi meni je BTC spotoma med Koprom in nakupovalnim centrom,kjer bova z ženo prebila čas, medtem, ko bo Jure šraufal mojo premiumko. 🤗
Če si bolj agresiven bo zadeva jasno hitro šla po gobe.
V devetih letih 85 000 km...umirjene vožnje...
Tud prikolica kdaj pa kdaj...
Češka...
pred 2 urama je Boss napisal:
Točno zato je najbolj pomemben podatek, kako se guma stara, ker verjetno so redki, ki zgonijo zimske v dveh ali treh letih. Moje osebno mnenje je da je najbolj relativen podatek, kako je v petem ali šestem letu uporabe in če takrat še opravljajo svoje poslanstvo tako kot treba. Kar je pa 7 ali več pa tako ali tako mislim, da bi moralo it iz uporabe, ker takrat guma pač ni več ustrezna pa ne glede od katerega proizvajalca.
So gume, ko že po treh letih drsijo...al pa prej...
Tudi v karavanu se težje pralni stroj pelje, kot se je v prvi generaciji šestic. Tretja generacija šestic je zadaj podaljšan golf druge generacije. Isti naklon zadnje šipe...
Limuzine ne bi imel nikoli. Te oblike so res pase. Edino za it ob nedeljah za na kapučino. Zato pa karavanarji ne rabimo razno raznih prikolic.
Da limuzine nebi imel je TVOJ problem. Smo pa ljudje, ki jo imamo in nas ne moti, če jo ima kdo drug. Da imam pa prikolico in jo ZNAM vozit, je pa moj problem in me ne moti, če jo TI, Alex, ne ZNAŠ vozit. Ob nedeljah se ne vozim na kapučino, mi pa služi 24 ur na dan in 7 dni v tednu.
Eni si pač ne kupimo nov avto. Rabljenega pa tud pogledal nisem karavana. Pa ne ponižujem lastnike karavanov. Pač, eni imamo češke prikolice za na dopust, za vsakdanjo uporabo je pa dovolj velik prtljažnik v limuzini. Pa enkrat si vbij to v glavo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na vsaki gumi piše, koliko je lahko napumpana...
Na vsakem avtu piše priporočen tlak v gumah.
Če na avtu piše 2,3 guma pa dovoli 3,2 lahko na 3,2 napumpaš in guma NORMALNO dela svoje delo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani