Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h, z zemirjevo pa ?e malo ve? a na ?alost mimo policije , no imel sm sre?o,da so imeli nekoga v delu a mogel sem spustit gas .
Slikica iz simonove f-ke
Simon!! Pa brez zamere
Aja pa malo sem probal RX, v slu?bo se nama je s sefom mudilo 236km/h pol sem pa mogel it na izvoz za Trst
takrat avto ni mel sklopke
js ?e preko 225 nisem ?el...
ne morm verjet da si mel ?e slikat ?as ko si se peljal 230
tiste srebrne+?rne mi na stare avte ne pa?ejo zgleda prev? blingbling.
btw, pol mas 205/45/17 dimenzijo, ce hoces isti radij in sirino.
izbira gum je pa precej drugacna glede na 16".
zdaj, na original ET (45) vec kot 7" sirokih felg pomoje ne bos spravu gor, sploh 17" ne! tak da 6.5" je safe... 7" je ze tako tako. te moje od nissana so ze precej blizu robu ko so 16X7" (pa so tud ET45)
drugo je da das pac nizji ET pa jih malo ven porines (al pa distancnike). ene ET40 pa 7" bi pomoje slo, pa ravno malo ti bodo ven stale potem felge.
more ostat isti ET kot je zdej, sicer nvem kok je original. Te momo ki jih ?e mam doma so 7Jx17 ET35 in na C-jki nebi blo nobenga problema s tem tut ?e bi bla zni?ana. ?e ma pa F-ka kej druga? pa :ne vem:
original je 16x6.5 ET45. sj pise na felgi na zunanji strani.
Men zgledajo preve? "nova" za avto dizajn 94, sorry :/
tele srebrne + polirana ?rna (polirana ?rna na felga mi je itak kr precej grda)
se en del "opreme" ki je cist mim in nepotreben....kot da je tezko zaverglat s kljuci
+1
te novi sistemi za ?tartat avto so mi res brezvezni... pa 100 in en je, kartice ki jih ne mor? dat nikamor, volvo ma debelo "kartico" oz cel tist zlo?ljiv klju? not potisne?, saab ma tak plasti?en velik klju? same bedarije ki ?akajo da crknejo....
itak smo pa vsi navajeni dat klju? not pa za?tartat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js ?e preko 225 nisem ?el...
ne morm verjet da si mel ?e slikat ?as ko si se peljal 230
lepa... vsaj en prpopu sliko od moje mazde
ni zamere, ni panike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani