Za krono vsega - ženska dela v isti bolnici kot jaz...
Potem ti je lahko jasno da ne ve s kom ima opravka in da ne pozna pravil o prometu ter da je prilezla na pozicijo brez truda da bi prej sedela za volanom in poznala osnovni bonton
pred 10 urami je samSimon napisal:
No jo boš lahko po zdravju povprašal, pa še kakega strokovnjaka bosta imela na dosegu.
Kot prvo priporočam da povprašaš še ali je veganka, gretovka in podobne novodobne neumnosti ter da ni nomofobna kardašianka.
Da ne bo zgodba enaka kot je bila v Obrovcu :
pred 3 minutami je Slivka napisal:
Doma povem ženi, kaj se je zgodilo in kako se mi ta teden vleče, pa žena odgovori:
- "Tebi se teden vleče? Pomisli, kako se bo njej vleklo, ko bo hodila na bus za v službo..."
Moram pa tukaj pohvalit svojega šefa. Šele zdaj, ko premišljujem za nazaj, sem postal pozoren na eno pomembno malenkost. Ko sem ga po telefonu poklical in mu rekel, da sem imel prometno nesrečo, je bilo prvo vprašanje: "In kako je s teboj?" Šele potem, kaj je s tovorom in nazadnje kaj je s kombijem.
In kaj je tu čudnega?
Zadnje leto je moderno da se kardašianke namerno zaletavajo in jamrajo kako jih posiljujejo da si lažje izborijo pozicijo oziroma boljše delovno mesto ter da imajo precenjeno nemško sveto trojico.
Pa veliko taksistov ti lahko pove da jih izsiljujejo na različne načine in jim jamrajo kako jih gre slabo in da je kriza, v resnici pa tipe molzejo na vse mogoče strani, drugim pa skačejo po glavi in jih odrivajo v kolikor niso bogati.
Vlečno kljuko imajo samo Čehi, da prikolico vozijo 😂
Svašta.
Ne skrbi, mi ki smo čehi vemo kaj delamo in zakaj imamo vlečno kljuko. In verjemi mi, ta ni samo za šotorsko oziroma počitniško prikolico, ampak še za marsikaj drugega.
Če je nerabiš je pa to tvoj problem.
A vrtoglave cene dizla in omejitve ki jih ponekod navajajo te pa ne motijo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
😅
A potem imaš klasični oziroma NORMAL program vključen?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani