Na Miatah je rosenje odvisno predvsem od kvalitete gum okrog okn pomoje...na?eloma ni nobenih problemov...ampak ?e da? gretje na polno, pa okno za centi dol, ti takoj razpiha. Vsaj tko je pri meni...Kar se ti?e pa toplote...se pa takoj segreje ker je mejhna kabina
?e mora avto ?e stati na snegu in de?ju, mu vsaj naredi in tudi sebi uslugo in ga pokrij s pokrivalom. ?e ne bo rja takoj vsekala zadaj na pritlja?niku, nato pa ?e na pragovih.
Dokler je vse v redu, je itak vse v redu. Tudi vozi? lahko pod vplivom alkohola (?e te policaj ne dobi) dokler nikamor ne tre??i?. Problem rata, ko kaj rata. Takrat se pa preverjajo okoli??ine in tudi ?e nisi kriv, si kriv, ker si predelal vozilo, pa nisi homologiral (ali pa ker si pod vplivom alkohola, ?eprav nisi povzro?il nesre?e).
A sem to sedaj dobro zakompliciral? Ali pa mogo?e kdo vseeno razume, kaj me mu?i?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jzt sm za zadnji blatnik + pragove dal kar tole:
https://www.ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=2741&oid=62&depth=0&page=3&count=47&PHPSESSID=ec6af489cd55aeca1b41da703972ce7c
Tko da povem da se ne spla?a, ker more pol ?tukat pa kitat...bolje kar cel blatnik, kot je Viper predlagal...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani