Imam bencinarja 2.0 in mi je zakon, prevozim 10.000-13.000km letno, ?e bi delal 20.000-30.000km letno, bi se verjetno odlo?il za dizlerja. Tko pa sploh ni upravi?en nakup novga avta, glede na potrebe, v bistvu samo lokalna vo?nja in se ve?krat vpra?am a mi je treba tega.
Fora je, da mi je MX5 ?ena kupila za RD 4 leta nazaj, sedaj imava pa ?e dve pun?ki, tako da rabim 4 sede?e. In ker sem bolj umirjen in ne ve? tako mlad ?lovek, ne bi ?el v rumeno oz. rde?o barvo ?e je le mogo?e.
Jaz bi vas prosil, ?e imate kak?ne informacije, da mi pomagate. Razmi?ljam o nakupu RX-8. Pa me zanima katera ma?ina je bol?a ( 192hp / 232hp ), kak?na je poraba, kak?na je cena registracije, kak?ni so stro?ki vzdr?avanja, so znane kak?ne napake za te motorje itd..pa? vse kar veste o tem modelu avta.
Lp
Jure Rajh
Mal prelistaj forum, o tem avtu ma? velik napisanega, tko + kot - ..... Pa fajn nakup ti ?elim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imam bencinarja 2.0 in mi je zakon, prevozim 10.000-13.000km letno, ?e bi delal 20.000-30.000km letno, bi se verjetno odlo?il za dizlerja. Tko pa sploh ni upravi?en nakup novga avta, glede na potrebe, v bistvu samo lokalna vo?nja in se ve?krat vpra?am a mi je treba tega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani