Skoči na vsebino
Mazda CX-5 nakup ?
Napisano

Hvala za komentar Gelipter. Ja Mazda je skoraj edini SUV kjer mi v po?tev pride tudi bencinar, glede na spritmonitor ipd sta pri CX-5 poraba dizla in bencinarja kar blizu, tudi do 1 litra samo razlike.

Gelipter, si prej vozil dizla ? Trenutno vozim dizla enoprostorca 136 KM ki kar lepo potegne ko ?e rabi?, upam da ne bi pogre?al tega pri benciarju. 

Po drugi strani pa imamo tak profil da je med tedno veliko vo?enj 15 ali 25 km v eno smer, pa kljub vikendu na dalj?o progo verjento ni najbolje za dizel na dolgi rok.

Ampka prodajalci ne vidim da bi sploh ponujali bencianr za test, tako da se kupec te?ko kar tako zanj odlo?i.

Ej...lp prej sem vozil mazda5,,2.o benz plus Avto plin LPG.tle je bla poraba vi?ja na benz.delam na leto 20.000 km.dizel ne.navora ima dovolj in mo?i.ni pa za divjat..he he lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 nakup ?
Napisano

Lecko...lp

Glej jaz imam MAZDO CX5 benzin 2015.l.sem zadovoljen v vseh pogledih..kot poraba vo?nja in lega na cesti..itd.posebno ta benzinski skayactiv motor je ok.redni servisi in gasss.na hitro...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 sprednji diski
Napisano

Zivjo imam eno prosnjo, a mi lahko kdo da kak link iz ebay za sprednje diske in ploscice za mazdo 6 GH 140KM 2008 letnik, ker sam se ne znajdem. Pa da je koker tok neka kvaliteta. Hvala

Ej....lp jaz sem na moji prej?nji mazdi.5.montreal zavorne diske BREMBO,in zavorne plo??ice Textar,meni je delovalo ok.z.plo??ice morajo bit mehke...lahko za nasvet vpra?a? pelkota,lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3 - Specifi?na vpra?anja
Napisano

jaz imam skrekano navigacijo in ?e par custom aplikacij gor in imam zadnje pol leta ali ve? odkar je predzadnji firmware zunaj, to?no 0 problemov. vse dela kot mora, vklju?no s skrekano navigacijo, ki nikakor nima nobenega vpliva na ostali del sistema, saj je skrekana samo sd kartica in je tako nesmiselno kriviti navigacijo za probleme. osebek ki pa je imel najve? problemov pa je imel celo original navigacijo :) na opla je ?el? jezusmarija.. :)

prej?nji teden je bil pri meni gospod, ki je kupil novo A6 pa nima USB priklju?ka noter :) sem ga samo ?udno gledal..

Ja ja....ta skrekana...navigacija dela super...ROBI hvala...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava avto prevlek
Napisano

Jaz imam prevleke od http://www.iditex.si/ in sem zelo zadovoljen. Prilegajo se in nobenega "muckanja" po 30Kkm.

Za ve?ino avtov in modelov ?e imajo kroje. Pokli?e? in ti na dom po?ljejo vzorce blaga da la?je izbere?. 

ej....jaz imam tudi kupljene avto prevleke pri isti firmi....so odli?ne lepo narejene in trpe?ne... :rispekt:  :rispekt:  :)  ;) priporo?am..lp :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 sprednji diski
Napisano

Ej....itak imajo zdaj nove MAZDE..zavore porihtane,,,z mehkimi zvornimi,plo??icami,,,,seveda se tudi prej obrabijo,,,in treba prej zamenjat.posledi?no,,imam vse feltne,,umazane od zavor.tudi zaviranje je ok.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

Ej....jaz imam polirizirana..z dioptrijo...POLICE..so ok...za vo?njo morje in sneg..brez njim me ful moti svetliba...tudi ko je obla?no...brez njih je jeba...he he meni ne moti ni? v avtu in itd...razen to kar je napisal Juras...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Opral plast soli iz nje, posledica burje (bili na otoku in gledali proti celini) in parkinga tik ob morju :) en teden bi v gospodinjstvu imeli zadosti soli, ?e bi jo lahko zbral..

Ej....samo to je huj?e kot pozimi,ko so ceste posoljene,,,he he glavno ,da si jo dobro opral,,,lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Malo vle?em temo iz treh let pa me zanima dejansko izku?nje s plinom. Ga ima kdo na Mazdi in je naredil recimo 50.000 do 100.000 km pa lahko pove ali je res motor ribnil, kot tukaj nekateri pi?ete ali dela normalno. Imam bencin in delam 40.000 letno pa razmi?ljam o varianti po preteku garancije. V primeru da bi se odlo?il sem pa ?e v temi videl, da hvalite Primo?a, Prins sistem pa ne. Zanimivo :)  

Kdo ve kako je s plinom in novimi bencinskimi motorji Skyactive?

Hvala

Ej...lp jaz sem imel v prej?nji mazdi 5 2.0 benz.montiran avto plin naredil 100.000km.redni servis in itd...delovalo ok...

Zdaj imam MAZDO CX5 benz .in ne bom montiral,avto plin LPG,ker je tako ok.poraba je normalna

Tudi kot je napisal Boss zaradi,kompresiskega razmerja 14 :1 te?ave pri nastavitvah,ra?unalnik in itd..tako mi je razlagal mojster Primo? SI -GAS,

Res ,da v tujini ima?,predelane avte na avto plin z takim motorje skayactive.MAZDA.

Jaz ne bi reskiral....saj poraba...je 7-8 lit.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Skyactiv motorji imajo glasen motor tistih 10-15 sekund. To je pa? tako in ni z avtom ni? narobe niti ni ni? pokvarjeno. Mislim pa da tistih 10+ sekund ne more vplivati na splo?no zadovoljstvo in da bi celo menjali avto.

To?no tako!..mene to ne moti...mi je v?e?..he he lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Zdravo!

Imam eno vprasanje glede mazde3 2.2 150KM revolution!

Imam prevozenih 35000km in so zaceli diski trest....zanima me ali ima se kdo tezavo s tem....in ce se Vam to zdi normalno?

Sem totalno razocaran nad tem...pravijo ma uradnem servisu da se nevejo ali bo to pod garancijo ali ne...povsej vrjetnosti pravjo da NE.

Kaj bi naredili vi...predlogi izkusnje karkol...

Se Vam zahvaljujem v naprej!

Lp Andraz

Ej...lp avto je ?e v garancij..DA.

Potem more to bit,re?eno pod GARANCIJO....res,da imajo zdaj te nove mazde montirane mejhkej?e zavorne plo??ice..da ne bi pri?lo do deformacije z,diska.

Pogovor se...na tvojem servisu...?e ne pa drugam.na poobla??eni,servis.

Mislim ,da to ni tvoja napaka?...?e vozi? normalno,da jih ne pregreje?,

Kaj pa zadnji redni servis?...kaj niso ni? pogledali zavore in itd,,,blo to kasneje,,???

Blo je nekaj takih primerov..da so menjali komplet diske in plo??ice..tudi zadnje,,zavore.lp re?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Ma kolikor sem razumel je to bilo mi?ljeno tako, da te vsak ?um , pok, karkoli podobne, ne sme zmotiti. Vsaj ne preve? :)

Ja res ne preve?...mogo?e kak?na malenkost!

Samo to pri Sylver-ju...je pa druga stvar.mazda 3.ta mazda sistem z navigacijo Mp3 in muziko mora deloval,kot treba..ker pol je to cela JEBA.in to MOREJO porihtat!

ker ,potem kak?en mazdin,servis je to..?e ne znajo ali ne morejo popravit..PM.

res ,da je to baje edini tak primer...ne vem..zato bi lahko to mazdin,servis takoj porihtal.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Sem zelo vesel zate in ti privo??im, da bo? ?e naprej vesel in zadovoljen. ?koda, ker kaj takega zase ne morem tudi jaz napisat.

Ej....saj bo? tudi ti...samo prvo treba re?it,TO tvojo napako na tvoji Mazdurini,pod GARANCIJO.

KER,to ni tvoja napaka ,da si ....ne vem kaj so se imi?ljevali na MMS.in itd...kot si napisal.

Tej na MMS-JU so res neresni in neodgovorni...to morejo re?it,in PIKA.Vem ,da je to ?e cela JEBA..Samo bo treba ?e kak?en drugi na?in uporabi..ti ?e ve?...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Interclass cars d.o.o.
Napisano

Lp...jaz pa moram pohvalit,Avto plus mazda servis in prodaja v kopru...

Pohvala ko kopuje? avto ter servisi se res potrudijo .so se fantje popravili...glede let nazaj...he he

Konkurenca ...baje???.res pa ,da poznam ekipo tam..lp:-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz imam povpre?no 49.. ?e sam sem presene?en nad porabo. Sploh na teh valjarih in s pri?gano klimo zadnji mesec.. se pa ne prito?ujem spljoh :)

Ej...to je pohvala VREDNO...super tako naprej:-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Da pohvalim moj servis, polomljeno ro?ko za ?telanje naslona sede?a bodo garancijsko menjali. Hkrati so mi naro?ili protector za eibach vzmeti in po pregledu kaj je potrebno ?e po moji vin ?tevilki zamenjat, bodo ?e menjali nek le?aj zgoraj na amortizerju in ?e eno stvar (ko menjajo, povem kaj je bilo ). Vse zastonj, ?eprav nisem kupil original mazda vzmeti (  so isto eibachke). Zadovoljen..  pa naro?il sem ono malo fla?ko z original barvo, da popravim pikice od kamen?kov na pokrovu motorja.. 7,50?

Ej...super ,da ti bojo to ro?ko,menjali pod garancijo in ostalo...dober mazdin,servis lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 5
Napisano

No,saj tisto tak morajo biti redni servisi,kot pri vseh avtih. Vem pa,da vsaj elektronika bolje deluje in mehanika,izkusnje iz Nissana... :) Avto je svetlo moder,tak da vrocina ne bo tolko tolkla v notranjost,tudi ima temna stekla. Pa po avtonetu gledam,da ful prodajajo diesle pa nekaj malega z 1.8 motorji. Pa itak imamo bolj ravno cesto pri nas,ni nekih hribov,pa glede otrok sem bolj umirjen clovek glede voznje,pa mislim da bo za velik avto 1.8 dovolj ;). Samo se eno vprasanje,a ima ta motor verigo al jermen?Ta ki ga mislimo kupit ima 7 sedezev.

Ej....ta motor 1.8 in 2.0 benz.imajo Verigo.lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 5
Napisano

Ej....lp jaz imel tudi prej Mazdo5.2.0 benz TX,PLUS oprema .odli?en dru?inski avto.kot je Jure napisal res treba pogledat zavore.motor je ok.raj?i poglej za 2.o motor ,ker 1,8 je ?voh..te?a avta in itd...

druga?e ni drugih problemov....redni servisi in gassss....zoom zoom..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.