Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Danes videl novega p2008.... mislim... ze dolgo, dolgo nisem videl meni tako ogabnega novega avta... spredaj katastrofa, nekaj na silo ?katlastega (ozek in visok rilec), ogromna maska... zadaj ?e nekako gre...

?koda... 308ica je dejansko ?e sedaj cisto simpaticna, 3008/5008 tudi, potem je pa ?lo z 508ico, novo 208ico samo navzdol...

Najblizji konkurent Captur je bistveno bolje izpadel..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, zalaufa na nafto.... Pi?e da ga je treba pred ciljem dati spet nazaj na nafto...

Verjetno je mislil , da porabi 9l nafte na 100 NA NAFTO prevo?enih kilometrov...

Ampak... Koliko je to legalno? Meni je to vse skupaj ?panska vas, priznam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

... tega ravninskega dela je pa tako malo, zato se benzinarke prodajajo, ker delajo po autobanu kolone v klance. Raje zamenjajo te Mazde kot stalno pla?evanje kazni. :)

To?no to. Zato so mene nazadnje kamenjali v Nem?iji, ko sem si drznil voziti po autobahnu z bencinarjem..... Na lpg...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Meni A1 ne... Telekom pa...

Prenos podatkov gre, na wifi pa ne...

V glavnem, zdaj gre...

Se opravi?ujem...sem zasmetil...

Ah,saj gre vsaka tema tudi kam drugam, kot je sprva mi?ljeno. Sam da dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Dajmo poizkusit predvidet za neko dalj?e obdobje kaj bomo vozili v prihodnje. Recimo ?ez 30 - 40 let. Prepri?an sem da se bom takrat vozil na elektri?ni pogon. Pa joystick bo namesto volana.

Javni prevoz, car sharing , renta car za veliko ve?ino populacije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

@boss, na avtocesti sem ze vse probal, da mu poblendam, pa pol oni samo mahajo zivcno nazaj, isto ce mu potrobim malo ko grem. Sem probal tudi ze da ko ga prehitim mu vklopim vse 4 da dvakrat utripne, pa tudi ne dojamejo. Mogoce ima Nejc prav, edino z 113 bi dojeli.

Za genije pri vkljucevanju pa jest kar nogo na bremzo prpravm, ker slej al prej nekomu ne bo zneslo pa imam obcutek da bo treba fejst bremzat pol

Ja,jaz poblendam. ?e se vozim za njemu mu 2x poblendam. Sem tudi ?e na semaforju mu kazal naj spusti ?ipo, da mu povem za lu?i, pa ve?ina nemo zre predse. Na AC kjer dejansko taki predstavljajo neposredno nevarnost, se mi zdi pa edino pravilno poklicati policijo. Ali pa ?e mu krijes hrbet do doma.... ?e se da komu, oziroma ?e se zdi komu klic na 113 jebanje v glavo...

Stebri?ki... Jebiga, so kakr?ni so in karakteristik vozil se mora v prvi vrsti zavedati voznik tega vozila...

Vsi ostali pa pa? imeti v mislih, da smo zlahka spregledani.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

@Nejc: a ni blo zmer pri zavijanju levo: levo-desno-levo? :)

@Boss: pol pa pipika? onim brez lu?i, pa te bulijo ... ka je to spet en mazda? zme?an .... been there done that :D Ampak resno a ma kdo idejo, kak nazorno pokazat tem ljudem, da jim falijo lu?i? Js sm okno spu??al pa jim hotu povedat, pa so se raj stran obrnali pa me ignorirali ...

Ja,saj je pogledala levo-desno-levo. Ampak je pogledala tako, da mene (ki sem prihajal iz njene leve) ni opazila. Torej ni pogledala dovolj dobro.

Kar se ti?e lu?i; jaz poblendam. ?e se na AC nekdo pelje sredi no?i brez lu?i,poklicem 113.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Redkokdaj ornk cviknem, par dni nazaj pa sem....

Se peljeva s kolegom , vsak s svojo specialko, po litijski v sostru...

Max 27kmh, son?no, sredi dneva , na razdalji 5m en za drugim (on za mano).

Iz desne ?aka rde? Hyundai , da zavije na svojo levo na prednostno cesto (po kateri sem se jaz peljal). V ogledalu vidim, da za mano ni avtov, nasproti pa ?e 2...

Alarm ?t1,da Me bo ignorirala in Me izsilila, ko ne bo avtov...

I??em o?esni kontakt.... Gleda v svojo desno.... Pogleda proti meni v trenutku , ko sem bil zakrit z njenim "a stebri?kov" (?e jaz ne vidim njenega obraza, pa? tudi ona mene ne vidi).... Ker je bilo prepozno za zaviranje , zavijem levo proti locilni ?rti, gledam v smer re?itve...

Levo zavijem tudi zato, da se ji poka?em v vidnem polju... Mah,kaki.... Zakaj bi pa kdo gledal ....

Mislim ,da je manjkalo manj kot pol metra da mi zapne desno koleno....

Kolega jo je zgre?il na zadnji strani avta...

Lu? sredi dneva+?ivo pisan dres+rumena ?elada+lep son?en dan... Nekaterim NI? ne pomaga... A niso v?asih delili letake, kjer so pokazali, da se motorist skrije za svin?nik? In verjetno so tudi gospo kdaj u?ili (in ne nau?ili), da se pogleda ve? kot 1x...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 2 bluetooth
Napisano

V bistvu je podobno italijan??ini.Pusti? tako in je.

Pa ?e lepo je poslu?at deklico, ki govori ?pansko. Tudi francosko zna zvenet super. Ona te vodi po nekih cestah ti si pa z mislimi drugje. :)

In potem ko se ho?e? vrniti v realnost, da? na Nem??ino .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Je pa tudi res, da je ?isto odvisno ali ima? kje blizu pumpo.... Meni gre pri LPGju na ?ivce predvsem to, da ga tankam (?e se le da) na Verov?kovi in moram v?asih ?e planirati kdaj bom ?el tam mimo....

Je pa res, kako je ?ele elektricarjem.... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Na?eloma je vse odvisno kolk km dela? povpre?no na dan... Ko sem jih recimo delal nekje 150 na dan se mi je zdelo kot, da sem skos na pumpi in mi je kar malo presedalo v stilu, ah ?e spet pumpa. ?e jih pa dela? recimo do 50 na dan, pa tanka? nekje vsak tretji teden pol pa to res ni problem.

Ja,to je res,ampak verjetno ne dela? 150km vsak dan v tednu ? Recimo da gre? 5x na teden na siht in je to 750km.... Meni se 1x na teden iti na pumpo ne zdi tako veliko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ampak meni tudi ni jasno,zakaj je recimo 50L nekaterim premalo.... Pa tudi ?e je to "zgolj" 750km dosega....

Pa ?e naredi? 35t km /leto , je to tankanje 1x na teden...

In kdaj je kdo naredil 750km brez postanka na pumpi za wc, malico , se pritegniti?

Nevem No, jaz s plinom na xsari naredim 400km z enim tankom in ne re?em, kak?nih dodatnih 100km bi prav pri?lo, vse kar je pa ve?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

1,5 litrski motor?ki za obvladovanje take te?e mi niso preve? v?e?. poleg tega 4x4 ne more? kupiti, ampak kup?i? navadnega, pa ga potem po?lje? v Francijo, da ga predelajo. ?e se ne motim, je bila potem kon?na cena okoli 33.500?. Ampak to je tista "OD". Torej bi na koncu bili mimogrede na 35.000? za vozi?ek z 1,5 litrskim motor?kom...

A,to pa nisem vedel. Sem bral neko predstavitev in so na veliko omenjali moznost 4x4... Saj bi bilo verjetno res prelepo , da bi bilo res, ?e pa ?e v 2008, 3008, 5008, c5ac ni te mo?nosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.