Iz Leclerca Sumex Plasma Ultrawhite. Pomoje nič poznanega, ampak sem že v prejšne avte dajal in bil vedno zadovoljen. Lepa bela barva in dolgo zdržijo. Definitivno dlje kot Osram Nightbreakerce.
Res je. Letne bridgestonke so katastrofa po mokrem. 🤪
V krožišču te večkrat prehiti zadek avta, tako, da vidiš svoje auspuhe.
Pri meni bridgestone ne bodo za sigurno na nobenem avtu. 😉
Zimske so dobre, lahko potrdim.
Od 2019 vozim:
- 235/40R18
- 195/45R16
Drugače pa isto, ker se mi niso obnesle, ne maram Conti letne, Dunlop zimske in Toyo letne. Popolnoma razumem. Ko se 1x opečeš, ne bi reskiral več, ker gume niso poceni.
If both cell phone batteries and EV batteries are lithium ion chemistries, why do we expect...
Tehnologija je ista, Litijeve 😉. Samo bolj sofisticirana programska oprema je zadaj.
Več ko uporabljamo litijevih baterij (avti, kolesa, skiroji, rolke,...) več morejo kobalta nakopat otroci v DR Kongo, več se izkoristi, eno izmed nerazvitih držav, za litij, itd...
Telefon je pač nuja. Tudi iz tega vidika, drugega ne želim.
Imaš pa tudi Teslo S, ki je v Nemčiji kak mesec nazaj naredila tehnični pregled. Zanimivost? 1.634.000 kilometrov (ja, 1,6 mio km). Statistika: prva baterija, pa 4 zamenjani elektromotorji. Baterija ima še vedno 78 % kapacitete ...
Super.
Baterijo lahko enačimo za tank za bencin.
So pa 4x elektromotorji šli. Torej 4x menjana mašina.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Test za nas malo bolj športne:
Ga zelo rad spremljam, se mi zdi fer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani