Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 minutami je TiEn napisal:

Sej so tem pa alfam pravli truga na kolesih,..z razlogom

Res je. 

Jaz sem z Unom turbo, komot dohajal tipota 2.0 16v.

Je pa res, da je bil Tipo serijski in moj Uno malo nafriziran:punk:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 7 minutami je TiEn napisal:

Ja te sm jaz gledal Nexen N'Fera SU4

Jaz sem že velikrat gledal Nexen pa nikoli nisem mel jajc jih kupit.

Tako da zdej mam Nokian Powerproof letne:D

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Kako vozim?🤔 Glej,če je dolga kolona se vozim v koloni,da nebi slučajno ogrožal soudeležencevv prometu,ker se mi nikamor ne mudi,če pa tega ni sem pa sam in edini in daleč,daleč ni nikogar za menoj....:nevem:. Sem pa že večkrat omenil tukaj kakšno imam porabo in zakaj,kdor zna, zna, avto ,če je ispraven in vzdrževan tako ali tako isto pije razlika je samo v vozniku in konfiguracije ceste in seveda prometa.....😉

Mene pa zanima kakšna je to DeSUS vožnja,da toliko pišete o njej,me prav zanima kaj boste napisal .....🤔

Prekaljen stari maček:jupiii:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano
pred 2 minutama je astor napisal:

Samo 165 km je za takšen avto malo "švoh", še posebej ker je bencinar. Jaz bi razmišljal o 194 km. Pa še nekaj, da za 35 jurjev nimaš ogrevanega volana in da nimaš elektronskega prtljažnika pa tud kurc.... da ne govorimo o tem da ni avtomatik

Ajde gretje volana za ženske rokice, ja:bravo: 

Jaz ga ne potrebujem.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Ko berem vaše komentarje in jih primerjam z odgovori v drugih temah (npr o porabi) ugotavljam, da bi za polovico foruma zadostovale Save Eskimo S3. :lol::lol::lol:

Sava Eskimo S3 je čisto solidna guma za nezahtevne driverje. Prve dve leti je odlična. Potem pa vržeš stran in nove.

Jaz sem jih imel na 190KM avtu z prvim pogonu brez el. pomagal in sem še vedno tukaj.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne pozabimo, da je to GM-ov motor dinozaver in temu tudi precej precej žejen. 2,8 V6 žre najmanjše povprečje 10litrov. 

Lahko mu žre ta po števcu 8,5.... Če ga nočeš zamorit ti pod 12-14l ne pije. Pa lahko baba Vanga drugače pravi...

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.