No,tudi sam sem zamenjal zimake.Ko sem nosil zimske gume na podstre?je,sem skoraj omagal.Ni kondicije.
Sicer pa izgleda,da bom ostal na Pirelliju,ko kupim v kratkem nove-dobim jih lahko po zelo ugodni ceni.In sicer Pirelli cinturato P7.Bomo videli,?e so res tako dobre.
Mogo?e z zelo grobim oziroma nedrse?im asfaltom na kak?nem dirkali??u bi verjetno kar ?lo, ker je trojka kar precej la?ja od ?estice pa ?e izgube zaradi 4kolesnega pogona ni.
mislim,da je to v praksi nemogo?e.Vidim to v praksi pri kolegu,ko se non stop pri?igajo lu?ke proti zdrsavanju,avto pa koplje v prazno.
Boss ne pozabi da ta avto ima 1,8tone ze sam, navora mogoce je dost ampak po 2.000rpm gre obratomer v prazno. Ko sem delal izpit s prikolico tezjo od Golfa V (da pade v B+E) s cca 140 konji TDI sem speljal samo s sklopko ampak potem sem KOMAJ nabral 80 na uro zunaj mesta.
Instruktor se je drl, saltaj saltaj - jaz pa njemu pa sej sem ze v cetrti pri 3.000 pa ne gre nkamor...
he,he,vidim,da je spet borba-benzinar ali traktor.
zdravo prvo vsmskp!vozm mazdo 6 letnik 2004,in sm se odlocu da bom dal gor nove gume,feltne vzemti...pa povejte kaj si mislte...18x8.5 5x141.3 ET40 235/40R18 Ponteza RE050A XL pa vzmeti h&r znizano 35mm...
zdej mi pa ovejte uni k mate kej vec znanja o temu,kaj vse mi ne bo stimal...a mi bo drgnl po blatnikih,a se bo dal homoligerat,pa ce bo vse tko k treba...v a3m mi pravjo d bo kao vse kul...sam me zanima se vase mnenje!
lep pozdrav...pa hvala
Kot prvo,vozil se bo? kot v valjarju (brez vzmeti),ker kot si verjetno ?e sam opazil,je ?e original M6 trda.
ko bo? dal gor ni?je vzmeti bo ?e bolj trda,ko bodo gor ?e ekstremno nizko prese?ne 18-ke ?e bolj.
Sicer je to stvar okusa in gu?tov.
Kar se ti?e ?irine feltne 8.5 in ET-ja 40 pa ne bo ?lo pod blatnik sigurno.Tudi z homologacijo bo hudi?,ker
Ja kje si pa to sli?al? Ta motor je skoraj enak tistemu s 100kW in ima celo enak max navor. Ob?utek med klasi?no dieselsko vo?njo do nekje 3500 obratov je prakti?no enak, dodatnih 11kW pri mo?nej?em motorju se rahlo pozna ?ele pri obratih nad 3500 obratov.
Kar se pa samega motorja ti?e glede pokvarljivosti oz. vzdr?ljivosti ni razlik tako, da je vseeno kaj kupi? - ponavadi je razlika samo, da je z mo?nej?im motorjem tudi bolj?a oprema in pa DSC+TCS.
Ne vem,koliko ima 89 Kwatni motor v resnici mo?i ampak 100 Kw ima na valjih 146 "konjev".
Verjetno ima ta "?fohnej?i" tudi ve? konji?ev kot jih ima deklariranih?
Kako si pa zvok peljal? Opti?ni kabel... al gre prek AVI/HMDI kabla?
Jap,opti?ni.Je sicer malo dra?ji in ne more? delati o?trih ovinkov samo zvok je pa prva liga.
Za sliko pa,kot si sam napisal en dober AVI/HDMI kabel in zmaga?.Imam pa tudi netTv in lahko grem na inernet na Tv direktno iz omre?ja.
Potem ima? na tv ?e opcijo "brskanje po ra?unalniku" in spet lahko poslu?a? muziko in gleda? slike in filme direktno iz ra?unalnika-spet preko svojega omre?ja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No,tudi sam sem zamenjal zimake.Ko sem nosil zimske gume na podstre?je,sem skoraj omagal.Ni kondicije.
Sicer pa izgleda,da bom ostal na Pirelliju,ko kupim v kratkem nove-dobim jih lahko po zelo ugodni ceni.In sicer Pirelli cinturato P7.Bomo videli,?e so res tako dobre.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani