Sem na?el tud tole temo. Kaj potem si si premislil in jo imel ?e dve leti? Ali je vmes mela ?e enega lastnika?
Zelo uporabno vedt...sicer tale omenja v opisu nek veliki servis na 80k km samo to verjetno ni blo to a?
Trenutno se vozim na delo 40km v eno smer, tako da kilometrov bi se ?e s tem nekaj nabralo. Pridemo ravno nekje na mejo pomojem, ?e zra?unam na letni ravni vse skupaj. Tako da sem tudi sam v precepu kako z motorji.
Zdej da bi nujno rabil velik avto ravno ni. Samo se mi pa zelo dopadejo take limuzine kot je 6ka. Me pa po drugi strani skrbijo ne/predvideni stro?ki, da nebi potem na koncu delal samo ?e avto.
?e se vozi? 40 km v eno smer(ali pa v obe) se ti vsekakor spla?a kupit 6-ko navor.
Pa tudi ,?e bi jih manj verjemi,ko jo bo? probal, ne bo? ?el ve? ven iz nje.Niti doma ne.
?e posebej,?e ima tudi usnje noter si garantirano bolj komot v njej kot doma na kav?u.
Pa ne da si Slo mislu? Ne re?em, da smo idealni ampak vseeno na? zunanji neto dolg je 10milijard?. Gr?ija ima 11M prebivalcev oz. 5x ve? kot Slovenija pa je zunanji dolg 30x ve?ji. Hrva?ka ga ima 43milijard? pa samo 2,5x ve? prebivalcev kot mi.
velike probleme imajo recimo Mad?arska pa Islandija, Irska, ?panija, Portugalska... mah bolj? da se ustavim, ker seznam je dooolg.
Mi nismo v tako velikem sranju, ?e pa se nam ne bi zgodila jan?eva vlada bi bil na? javni dolg bistveno ni?ji saj je ve?ina tako visoke gospodarske rasti bila le posledica prekomernega zadol?evanja. V ?tirih letih SDS haranja smo pove?ali zunanji dolg za 7milijard?.
Ne,sej nisem mislil (samo)Slo.Takih pacientov je ?e dosti-kot si jih sam napisal.
Je pa ta vlada na dobri poti,da se jim pridru?imo po hitrem postopku.Res vle?e posre?ene poteze.
Midva s punco mava tudi zunaj avte, pa kar tko ni hotla it dol, potem pa sem vzel podalj?ek+fen ter pofenal z neposredne bli?ine, potem ko je blo steklo ?e vro?e sem pa s strgalko za led (z mo?nim pritiskom) po?as dol potegnil, na koncu pa sam pobrisal lepilo.. vse skup je blo fertik v 5 min.
Enemu je tako ?la ?ipa v petih minutah na prafaktorje,ko je po navodilih z fenom mrzlo ?ipo segreval.
Je bil ful biznis.
Jaz sem tudi opazil,da je z vsako novo vinjeto ve?je sranje.ta prva je tudi meni ?la dol v enem kosu brez problema.
No sej,mislim,da nam je lahko ?e vsem jasno,da dobivamo tukaj v slo ?e sam odpad-na vseh podro?jih.
Ma ve? kaj, ?e sem ?ist po?ten ni? narobe, ?e bodo to po?eli na nevarnih cestah mimo ?ol in vrtcev ali pa tam, kjer je mo?nost nesre?e najve?ja.
Glede na to kar sem v sredo do?ivel sem si kar za?elel, da bi kdo kretene lovil. En z BMW X5 je prehitel v ?karje v podvozu pod progo na koncu ?martinke. Izsilil tako tistega nasproti kot tistega, ki ga je prehiteval. Nato pa ?ez pol ure en drug tr?enec je ?gal Tuarega ?ez IOC Rudnik ve? kot 100km/h in prehiteval avtomobile, ki so mislili zaviti levo. Da se je vse skupaj iz?lo je po moje zasluga samo gole sre?e al pa unga dedija zgori - druge razlage za tak idiotizem ne vidim.
samo zanimivo,tudi sam opa?am,da so ve?inoma tej pacienti v teh mini oklepnikih agresivni v vo?nji.
In ga skoraj ni,da nima prilepljene dude (beri tele-(bajski)-fona) na u?esu in z lahkoto prehitevajo zdaj levo zdaj desno.
In skoraj obvezno imajo oble?ene bunde z lisico okoli vrata.
Proizvajalec pnevmatik iz Japonske, kakovostni izdelki vi?jega cenovnega razreda.
Labi, med bolj?imi za v sneg so mislim da bile letos Fulda. Ne vem, jest sem gledal nekako kombinacijo z mokrim cesti??em itd. Ker pa? snega je nekaj ampak bolj malo dni, bolj je kriza okoli ni? stopinj in mokro ?esti??e.
Tudi sam imam Dunlop in moram re?t,da so res super gume.Nikoli te ne pustijo v snegu.
To je res, samo da mam jaz vedno bolj prav kot drugi in ?e se kdo ne strinja s tem mi kr?i svobodo govora in ga bom to?il - jebemu kam nas je ta demokracija pripeljala
Pravim vam jaz,da mi nismo zreli (?e mnogo let) za demokracijo.
Mi v Kopru imamo ?upana,ki ne poslu?a nobenega in naredi vse takoj,po svojih idejah in na koncu izpade vse v redu.
Vidi?,nobenih jebe..h sestankov,pa nobenih sej in ni? filozofiranja-naredi? in ba?ta.?e ti ni kaj prav se ?ali na forumu.
Na ?estki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz ?ob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo ?e vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. ?e se peljem po?asi ali stojim, tega problema ni.
Ko je bila nova je vse delovalo normalno.
Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika?
Kaj pa,?e je ?oba malo zama?ena in nima ve? takega pitiska-vodni kamen in to?
Huh ja... jest jih verjetno to sezono ?e ne bom, za naslednjo bi pa rad GY F1 asimetri?ne dal gor. Je sam en problem in sicer v tej kur?evi Mazda dimenziji 225/45 R18 jih enostavno ni. So pa v dimenziji 225/40 R18.
Kaj moram narest, da bi lahko homologiral tako dimenzijo gum. Je sicer razlike za dobre 3% ampak v minus tako, da ?tevec za ta procent ka?e ve? kot pri "pravi " dimenziji gum.
Pri nas gre? do kak?nega renomiranega gumista in ti vse papirje uredi.Pol pa na homologacijo kjer ti proti pla?ilu vpi?ejo to novo dimenzijo v karton?ek.Simpl kot pojest tortico.
Ojla Alex, od kdaj v avtu, kjer je cel kup drugih ?umov je potrebna Hi-Fi kvaliteta? Men se zdi da MP3-ji 192bitnim vzor?enjem ?pilajo enako dobro kot CD, sploh pa a v avtu :ne vem:
Nop,so porezani bass-i in je vse skupaj skompresirano.192 bitni komad ima pribli?no 5-6 MB podatkov,
FLAC ali wav od 30,40 MB pa gor. .
To je isto,kot bi rekel,da je pri dig.fotografiji enaka kvaliteta RAW slik ,pa TIF ali pa jpg format.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e se vozi? 40 km v eno smer(ali pa v obe) se ti vsekakor spla?a kupit 6-ko navor.
Pa tudi ,?e bi jih manj verjemi,ko jo bo? probal, ne bo? ?el ve? ven iz nje.Niti doma ne.
?e posebej,?e ima tudi usnje noter si garantirano bolj komot v njej kot doma na kav?u.
Malo ?ale mora bit.Jaz sem za 6-ko.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani