Fantje, a ima kdo na svoji CX-7 "Za??ito ob stopanju na zadnji odbija?" - torej tisto plo??ico iz inoxa na zgoraj na zadnjem odbija?u? Se mi zdi smiselno to kupit, ker sicer vedno odbija? podrajsam. A morda kdo ve koliko stane?
Jest mam - sam plasti?no ?rno - NEPRECENLJIVO 40? s po?tnino (ebay)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja k se ve? al manj sam vozi?... jaz sem imel na testo 200+ kg "mrtve" te?e
Ka pa je to za 260 kon?kov...pozabu si pa ?e ene 50kg opreme od Ajvarja
Evo ravno sem tankal svojo cx-ico. Po BC sem prej?nji tank prevozil z 10,5, po dejanski matematiki pa z 10,4. Mi pa ?ena pravi da je ko me ni blo en tank prevozila s porabo pod 10, ampak to mor? biti pa kar le?eren.
Sem pa ravno v?eraj gledal porabo po AC - pri tempomatu na 140 km/h je poraba ca. 11, pri 150 km/h pa 12.
Koliko pol naredi? - cca 600km s tankom?
Sam reeeeeeees je treba voziti s 1mm gasom na mo?i, potem ko pospe?i? do cruising speed...
Kar pa je ob tako ?ivahnem avtu res problem, ?lovek ho?e u?ivat....mesto jo pa ubija.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Meni vse dela, nobenih lu?k in ?ri?kov. Tudi meni gre to na ?ivce - ho?em da avto dela kot je treba. Za ta denar in v tem trenuku (recesijske cene) se mi zdi da doi? ogromno avta za ta denar.
Kar se porabe ti?e pa se da. Res pa da imam zelo malo mestne vo?nje. Je pa morda res da na za?etku (ali pa na testu) bolj ti??i?, ker je ob?utek v pospe?ku res dober. Sem kar nekaj lokal matadorjev pustil z odprtimi usti za seboj. Res se da peljeti zelo hitro, ampak brez ob?utka drame.
jures
so mi dali na Sigatu tvoj telefon, ampak isreno povedao ?e nisem pri?el do tam . Ampak fante tam poznam, tako da po mojem ni panike. Iskreno, malo me skrbi glede na to da nekateri predelovalci pravijo da je z ma?inami z direktnim vbrizgom problem. Ampak kot re?eno sem sli?al da tvoja dela b.p.
V ameriki imajo pa (tudi) tole 2.3 ma?ino, ampak ma manj konjev. Tudi meni so odsvetovali uvoz iz tam in kolikor sem se pozanimal je avto za evropski trg kar precer predelan, tudi podvozje ne samo motor.
Kar se pa Bosea ti?e pa sem morda pikolovski. Dela v redu, na ?ivce pa mi gresta 2 stvari - da je balans zvoka zame preve? spredaj in pa da se "random" funkcija ?e ro?no pretika? komade naprej izklaplja. Malenkost, ampak mene ful iritira.
Ja plineks in podobni celo govorijo da crkne pri 60.000km in podobno...
Ja random tudi meni gre na zivce se posebej ce imas 500 mp3jev....
Ce imas balans prevec spredaj, poglej ce imas vklopljen central speaker - izklopi ga, je veliko boljsi zvok, woofer je pa spredaj tako da se da na rear malo in lepo spila
Vse mazde so za v Evropo totalno predelane, podvozje, volanski - krmilni del, ter mislim da tudi ?asija (oja?itve), ker v USA se poserjejo na Euroncap, medtem ko je to v Evropi zelo pomembno.
u madona, sem se kar zamislu zdele nad temi informacijami... jaz perem avto 3-4x na mesec A sem obseden? :ne vem:
Jaz perem avto na 3 do 4 mesece.....a sem pol jest mal mim?
Za info ni bil opran od junija....zunaj, notri pa ?e kak + 1 mesec...
Druga?e pa nisem zahteven, pleh je pleh, tako da ne gledam na ?ampone, velikokrat pa v avtopralnico - v stra?i??u Kranj je ful dobra - KArcher pralnica
V okolici monze in jezera Como, smo zadnji? s cx7 tud mal podriftali i ?kripali okrog ovinkov, tako da avto se pelje
In to 4 komadi v avtu, truga na strehi in na plin,kjer smo imeli 30 konjev maj al kolk je ?e nekdo napisal.
Danes je driftala Logatec - Godovi? , res je ?kripal...pa skoz je avto neki po svoje hotel v ovinek...
Tud na plin. JA sej ce si res umirjen voznik se da spravt na 11, jaz na primer sedaj testiram voznjo po navodilih varcne voznje (v idrijo se mi je res mudilo....se opravi?ujem vozniku Q7, ?e pa? ne zna? vozit, pa? ne zna?....)
Druga?e pa so ?e rezultati - 200km prevozenih in se 3 zelene lu?ke, ponavadi je bilo to pri 100km/h
Torej ?e najde? kako voziti ta avto s pomo?jo mo?i in bremza? izklju?no z ma?ino zre 10-12 garant...bomo vidli rezultat...
Je pa res da po servisu na 30.000 dela cist drugac (novo olje in zlatko?)
Se pravi druga?e priporo?a?. Se je ?e kaj pokvarlo, kak?na lu?ka pri?gala??
To mi gre najbolj na ?ivce.
pero, ce bos to ?akal, je nikoli ne bos imel, drugace pa govorimo o tehniki narejeni s strani ?loveka....bodisi japonc, bodisi nemc, perfektne naprave ni...
meni se je prizgal TCS (ima posebno temo tu) a je potem sam 'umrl' - verjetno navitje volana za pozicijo voznje, a se je skalibriral o?itno
?e ima kdo kaj za vpra?at pa kar.
Si bil ti pri meni na obisku? Za SIGAS mam oglede, ker je bila prva
Danes je na Petrol v Kranju pripeljal Ultimax dizel (vse ro?ke so bile na STOP), bela neimenovana cisterna, samo spredaj je bila nalepka Burger estrihi in prevozi....
Torej je kvaliteta odvina tudi od privatnikov, ki vozijo vse zivo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo naredil 535km s plinom!!!!
BC kazal na koncu 11.0 - sem imel preve? door to door variant, da bi ?e izbolj?al rezultat.
Dejanslo je ?lo notri 52L torej 9,7L in ce dodam se 2L benza je to ne ve? kot 12L....
Pohvalno, pomeni da BC kaze kar prav koliko bi porabil samo benza ob taki voznji.....
P.S. jest mam psa pa kinderzug
Povezava za deljenje
Deli na druge strani