Evole, ADAC-ov test letnih 2010 je zunaj.
http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/Somm...urcePageID=8762
Lepo.Vendar ?e vedno mi je na prvem mestu mnenje kupcev in navadnih uporabnikov,ki te gume uporabljajo
Kako si pa zvok peljal? Opti?ni kabel... al gre prek AVI/HMDI kabla?
Jap,opti?ni.Je sicer malo dra?ji in ne more? delati o?trih ovinkov samo zvok je pa prva liga.
Za sliko pa,kot si sam napisal en dober AVI/HDMI kabel in zmaga?.Imam pa tudi netTv in lahko grem na inernet na Tv direktno iz omre?ja.
Potem ima? na tv ?e opcijo "brskanje po ra?unalniku" in spet lahko poslu?a? muziko in gleda? slike in filme direktno iz ra?unalnika-spet preko svojega omre?ja.
V glavnem je nekaj mo?nosti.
http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4334&hl=
Sem na?el tud tole temo. Kaj potem si si premislil in jo imel ?e dve leti? Ali je vmes mela ?e enega lastnika?
Zelo uporabno vedt...sicer tale omenja v opisu nek veliki servis na 80k km samo to verjetno ni blo to a?
Trenutno se vozim na delo 40km v eno smer, tako da kilometrov bi se ?e s tem nekaj nabralo. Pridemo ravno nekje na mejo pomojem, ?e zra?unam na letni ravni vse skupaj. Tako da sem tudi sam v precepu kako z motorji.
Zdej da bi nujno rabil velik avto ravno ni. Samo se mi pa zelo dopadejo take limuzine kot je 6ka. Me pa po drugi strani skrbijo ne/predvideni stro?ki, da nebi potem na koncu delal samo ?e avto.
?e se vozi? 40 km v eno smer(ali pa v obe) se ti vsekakor spla?a kupit 6-ko navor.
Pa tudi ,?e bi jih manj verjemi,ko jo bo? probal, ne bo? ?el ve? ven iz nje.Niti doma ne.
?e posebej,?e ima tudi usnje noter si garantirano bolj komot v njej kot doma na kav?u.
Tudi cena je primerna.Samo...a pi?e sploh kje,kdo to prodaja?
Pa ne da si Slo mislu? Ne re?em, da smo idealni ampak vseeno na? zunanji neto dolg je 10milijard?. Gr?ija ima 11M prebivalcev oz. 5x ve? kot Slovenija pa je zunanji dolg 30x ve?ji. Hrva?ka ga ima 43milijard? pa samo 2,5x ve? prebivalcev kot mi.
velike probleme imajo recimo Mad?arska pa Islandija, Irska, ?panija, Portugalska... mah bolj? da se ustavim, ker seznam je dooolg.
Mi nismo v tako velikem sranju, ?e pa se nam ne bi zgodila jan?eva vlada bi bil na? javni dolg bistveno ni?ji saj je ve?ina tako visoke gospodarske rasti bila le posledica prekomernega zadol?evanja. V ?tirih letih SDS haranja smo pove?ali zunanji dolg za 7milijard?.
Ne,sej nisem mislil (samo)Slo.Takih pacientov je ?e dosti-kot si jih sam napisal.
Je pa ta vlada na dobri poti,da se jim pridru?imo po hitrem postopku.Res vle?e posre?ene poteze.
Enemu je tako ?la ?ipa v petih minutah na prafaktorje,ko je po navodilih z fenom mrzlo ?ipo segreval.
Je bil ful biznis.
Jaz sem tudi opazil,da je z vsako novo vinjeto ve?je sranje.ta prva je tudi meni ?la dol v enem kosu brez problema.
No sej,mislim,da nam je lahko ?e vsem jasno,da dobivamo tukaj v slo ?e sam odpad-na vseh podro?jih.
Zadnje ?ase opa?am,?e posebej,ko je de?evno vreme,da xenon ne sveti ve? z tako belo svetlobo
Moje ?arnice imajo sedaj 5 let,nikoli menjane in najbr? z ?asom izgubijo mo? in svetilnost.
A bi bilo z novimi ?arnicami kaj bolje?Kolik?na je pravzaprav ?ivljenska doba xenon ?arnic?
Z tem ne mislim kdaj naj bi pregorele ampak kdaj naj bi se zamenjale?
Ma ve? kaj, ?e sem ?ist po?ten ni? narobe, ?e bodo to po?eli na nevarnih cestah mimo ?ol in vrtcev ali pa tam, kjer je mo?nost nesre?e najve?ja.
Glede na to kar sem v sredo do?ivel sem si kar za?elel, da bi kdo kretene lovil. En z BMW X5 je prehitel v ?karje v podvozu pod progo na koncu ?martinke. Izsilil tako tistega nasproti kot tistega, ki ga je prehiteval. Nato pa ?ez pol ure en drug tr?enec je ?gal Tuarega ?ez IOC Rudnik ve? kot 100km/h in prehiteval avtomobile, ki so mislili zaviti levo. Da se je vse skupaj iz?lo je po moje zasluga samo gole sre?e al pa unga dedija zgori - druge razlage za tak idiotizem ne vidim.
samo zanimivo,tudi sam opa?am,da so ve?inoma tej pacienti v teh mini oklepnikih agresivni v vo?nji.
In ga skoraj ni,da nima prilepljene dude (beri tele-(bajski)-fona) na u?esu in z lahkoto prehitevajo zdaj levo zdaj desno.
In skoraj obvezno imajo oble?ene bunde z lisico okoli vrata.
Lej kaj pi?e na gume direkt za Dunlop:
Dunlop
Proizvajalec pnevmatik iz Japonske, kakovostni izdelki vi?jega cenovnega razreda.
Labi, med bolj?imi za v sneg so mislim da bile letos Fulda. Ne vem, jest sem gledal nekako kombinacijo z mokrim cesti??em itd. Ker pa? snega je nekaj ampak bolj malo dni, bolj je kriza okoli ni? stopinj in mokro ?esti??e.
Tudi sam imam Dunlop in moram re?t,da so res super gume.Nikoli te ne pustijo v snegu.
Tenks
zlo zanimivo, kr dobre ocene dobiva in ?ivljenska doba je tud ok. Kje se pa jih da najcenej dobit?
Tenks
zlo zanimivo, kr dobre ocene dobiva in ?ivljenska doba je tud ok. Kje se pa jih da najcenej dobit?
PS- moj fotr jih je imel na prej?nji M6 (2003 pa jemi ?akal da jih zamenja.
Ne vem,poglej tukaj:
http://www.topolino.si/iskanje/letna/osebn...ena_koncna_a/0#
ali pa tukaj:
Pa ?ivljenska doba?
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Uniroyal/Rainsport-2.htm
Pa ?e tukaj pi?e:
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/u...rt_2/index.html
Jaz jih bom verjetno vzel pa bomo videli.Vsekakor ne morejo bit slab?e kot Pirelli p 6000,ki jih trpim sedaj.
Napisano
Ne vem,koliko ima 89 Kwatni motor v resnici mo?i ampak 100 Kw ima na valjih 146 "konjev".
Verjetno ima ta "?fohnej?i" tudi ve? konji?ev kot jih ima deklariranih?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani