Skoči na vsebino
Ne kli? hudi?a
Napisano

?e ne bi klical bi bila pa neprilagojena hitrost onih dveh..............ali bi se pa zaleteli vanj ko bi 'varoval' cestisce

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 deflektorji vetra
Napisano

Tele ?e dobro pogledate slike, so zelo ne-?e?ke, skorajda hudo aerodinami?ne, v stilu avta.....

To je super stvar... jaz sem mel te deflektorje na Fordu in sem bil super vesel z njimi....

Mogo?e zgledajo malo ?e?ko, ampak so pa zelo uporabne. :bravo:

Kadilcu je za verjet...:)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

... mogo?e pa je to "krivo", da nimamo francozov v voznem parku ... hihi :jezicek:

Ti iz lastnih izkusenj povem, da jim tudi super 150 bencin ne pomaga, crknejo pa?.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 deflektorji vetra
Napisano

http://cgi.ebay.co.uk/Mazda-CX7-CX-7-20027...id=p3286.c0.m14

Ali ima kdo izku?nje s temi deflektorji vetra? Rad se vozim z odprto ?ipo samo trenutno je preve? vetrovno in bu?no....

Niso dragi ampak ce so ?it...pol nom naro?u.

Tenks

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

OK, zdaj sem malo zmeden, ko sem prebral tega blogerja in se mi zastavlja naslednje vpra?anje (ja, nisem ?e tankal :P ):

- je na Petrolovih pumpah ?e za dobit navaden bencin 95?

Kakor je tisti pisal, naj bi samo ime zamenjali (iz 95 na Ultimax)? Al kako zdaj?

Ne ni ga ve?. No mogo?e je se v cisterno dokler se ne zamenja popolnoma...:)

Samo Super 98 ostaja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Sem vesel in v dilemi.....kajti domet s plinom se mi je kar naenkrat iz cca 420-440km povecal na 500-520km

?zmeden?

Vendar je od ponedeljka vec moznih faktorjev:

1. Redni servis

2. Zlatko po servisu

3. zamenjava senzorja za toploto v plinski instalaciji na uplinja?u

4. Ultimax tankal z zadnjim benz tankom

5. Spremenjena nastavitev na frgazarjih (carburatore) - povecanje necesa iz 15 na 25%, kaj to?no ne veva, ker je tako cudna italijanska beseda da dol pades (bodisi propustnost ali bogatost mesanice)

S tem da zdej tud na plinu vle?e ko kojn...

Jaz glasujem za 2 ali 5, bo pa ?as pokazal ?e gre sedaj na ta ra?un kaj ve? bencina, ceprav padanje kazalca ni kaj drugacno...bomo videli po tam, 4.000km jih :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

evo jaz sem tud danes zjtutraj tankal ultimax

jesenice--in cist nesposobni: ker pumpa mi je tankala samo 30 litrov in se je pol ustavila, grem noter jom povem, da ne gre vec pa mi uni "dela dela"...ja pizda ce recem, da ne dela pol ne dela...itak ne verjamejo, pride "mojster" ven pogleda, "aha pa res ne dela", pol je ocitno sel noter pa naredu "reset" in sem tankal presotalih 20 litrov...

nisem nc opazil, razen da je bil zvok bolj tak "propelerski" :D

vERJETNO SI DELOVAL KOT DA IMAS SAMO 32? S SEBOJ.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

Gumb JE

Pere? kadar tebi pa?e, opere itaq za en qurc, sam led pa ofna.

Ja ja itaq, sam ni nujno, "stara"Mazda 6 nima nobenih rok.

Gumba v 5 in 7 ni..... ?zmeden?

Aha potem sta 2 tipa....jaz sem do sedaj imel tega robotskega....o?itno v 6ki pa je bla samo ?oba in gumb...mogo?e zato tudi razlika v pranju :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

to ti dam prav! najbol? je ?e jih sam s?isti?! samo obstajajo ljudje ki se no?ejo umazati zato raje pritisnejo gumb v kabini!!!

Gumba ni.....(govorim za original)

ko peres sipo ti opere se luci....pa mislim da je potem casovni rele vmes, da ti ne pere vsakic ko spricas na 5min.

No jaz pa moram malo kontra recti. Tako na 5ki kot sedaj na cx7 je zadeva odli?na. Predvsem pozimi v ?labudri ve? kot opravlja svoje delo - to se vidi med voznjo v mraku ali ponoci, ko po pranju zopet avto osvetluje cesto tako kot je treba.

Navadit se je treba, curek je dovolj mo?an da opere tisti krogec kjer prodira svetloba iz luci, ?e pa nima? ?ob nastavljenih to?no tja, potem pa samo vitrex porabljas...

Xenon kiti imajo samo ?obe tako kot na primer za vetrobransko steklo (fiksni) originalne sobe pa so roke, ki se dvignejo v visino lu?i in direktno operejo steklo (plastiko)

PA ?e tole za homologo potrebuje? tudi nastavitev avtomatsko!!!

Torej:

- CE certifikat ali TUV

- pranje

- avtomatsko nastavitev zarometov

pazi....

sSe zadnji dodatek - v Xedoski so bili pri prejsnjem lastniku 4 leta Xenon v uporabi, pri meni se 6 mesecev....nikoli problem s tehni?nim....enostavno gre za varnost, ker razlika je bila u la la.

PA nujno le?e dat notri in nastaviti lu?i na AMZSju, da ne slepi? nasproti vozecih, to je bolj pomembno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ECO trojka
Napisano

za to?no kateri sistem gre ne vem. druga?e pa je cena 950e + 60e dodatno mazanje ventilov. kakor sem poizvedoval pred cca pol leta so pa ostali podra?ili ca cca 200e. toliko kolikor je petrolova subvencija. :harhar:

cena je res huda, upam da tudi je vredno tok (da ne bos imel tok muzke kolkr dnarja) :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ECO trojka
Napisano

Evo, pa sem se odlo?il. V ponedeljek peljem avtek na plinjenje, tako da bo zdaj eco. predelavo mi bodo delali v avto Pirnat v Zre?ah (http://www.vozimnaplin.si/). Za njih sem se odlo?il ker so nekje najbolj skonto.

no lahko kake pohvale, graje, al pa kr nekaj...

?e se bom zajebal bo pa cajt prnesu :whatever:

cena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

mulejka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvo?niki spredaj,
Napisano

no vedel sem da so ovalci spredaj :)

ne bo? vrjel skor tako je mel narejeno kot jaz!!!

Le da sm se jaz igral s poliestrom :)

Kaj a cela vrata si premazu, da ni not teklo? :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvo?niki spredaj,
Napisano

Hej !

Pri moji BA so bli ovalni zvo?niki spredaj!

Zamenjal pa sem jih s 16 cm sistemom!!! (okrogli seveda)

Tvoja je facelift verzija nism pa 100% da so enake dimenzije not!

Najbol ziher je podret vrata zvo?nik ven in na podlagi velke lukne se odlo?it kaj bo? dal v vrata.

Seveda pi?em to zaradi distan?nikov!!

Drugace ce malo po netu pobrskas bos nasel kak service manual in podatke, jaz sem enako za xedosko vse najdu do mm natancno

Ali pa enostavna resitev:

http://carphotos.cardomain.com/ride_images...00100_large.jpg

Na obstojeco obliko iverko, v iverko pa karkoli :)

Pa pazi na zascito za vodo! Drugace bo luza pri nogah.

Evo samo speakers 323 sem v google natipkal:

http://www.astinagt.com/forums/showthread.php?t=8810

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 GTA - predelana na plin
Napisano

Na na?i dru?inski mazdi pa nekaj ne ?tima pri polnjenju rezervoarja, ker potem spodaj nekje mimo te?e in mi je majstr obljubu, da bo zamenju v prihodnjih dneh! Vseeno ob?utek pa ni ravno najbolj?i, garancija gor al dol! :blush:

Dihtnga na priklju?ku za polnjenje...poznam primer... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

Men se je v petek na CX7 tok zarosila desna lu?, da je odletu Xeon....

pranje inside! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obna?anje Slovencev na Hrva?kem
Napisano

Me zanima zakaj v novicah ni bilo ?lanka o nedavnem dogodku - torek ta teden, ko so prijatelju hrva?kih korenin, stanujo? na Rudniku pretepli star?a!

Ko sta sprehajala psa ob Jur?kovi cesti so ju napadli prav tako s pripomo?ki slovenski nacionalisti! Oba sta v klini?nem na intenzivni.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Naj tanka Maxa tudi nekdo, ki ni Bonda uporabil, da ne boste vse zasluge za ?ivahnost pripisali Maxu.

V nasprotnem bo Bond Maxa likvidiral.

Zadni? je Bond izvajaj vaje trenja na neki ?rnki, ki je po tem izjavila, da ji tako gladko ni ?e nikoli "pri?lo".

Od kar ima kerami?no oblogo je ne?no trd in prilagaja se "vsaki". :jupiii:

Yo

a tale licence to lubricate je pakiran samo po 250?

Sem mogu kar 3 naro?it, CX-7 ima skoraj 6L olja :blush: pa ?e v Swifta je ?el.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Ni ga boljsega testerja kot moja oldtimer vespa...kjer se pes racunam in dodajam olje za mesanco.

Ce gre pkpkpkpk je bencin dober, ce gre pa pkpupkpupkpu pa je ze velik svinjarije not...preverjeno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SCT obsojen za odpadli omet v tunelu ?entvid
Napisano

Kaj pa odgovorne osebe tega podjetja, nadzorniki, in?pektorji, tu je odgovornost! ?e je kdo kriv naj odgovarja, medtem ko isti ljudje delajo naprej....farsa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Traktor pa?... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Pa bencinarje tud. :blush:

Sam js tankam LPG na petrolu in benz na omw, sam sem ?e mal pozabu kako je tankat benz, ker je danes to?no 2 meseca odkar sem nazadnje to?il benz, imam pa ?e malo ve? kot polovico tanka, naredu pa sem cca 6000 km +- 100 km. :danzoman:

Sej to sem mislu tud :whatever: se benza ne rabmo....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.