Sem vesel in v dilemi.....kajti domet s plinom se mi je kar naenkrat iz cca 420-440km povecal na 500-520km
Vendar je od ponedeljka vec moznih faktorjev:
1. Redni servis
2. Zlatko po servisu
3. zamenjava senzorja za toploto v plinski instalaciji na uplinja?u
4. Ultimax tankal z zadnjim benz tankom
5. Spremenjena nastavitev na frgazarjih (carburatore) - povecanje necesa iz 15 na 25%, kaj to?no ne veva, ker je tako cudna italijanska beseda da dol pades (bodisi propustnost ali bogatost mesanice)
S tem da zdej tud na plinu vle?e ko kojn...
Jaz glasujem za 2 ali 5, bo pa ?as pokazal ?e gre sedaj na ta ra?un kaj ve? bencina, ceprav padanje kazalca ni kaj drugacno...bomo videli po tam, 4.000km jih
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jesenice--in cist nesposobni: ker pumpa mi je tankala samo 30 litrov in se je pol ustavila, grem noter jom povem, da ne gre vec pa mi uni "dela dela"...ja pizda ce recem, da ne dela pol ne dela...itak ne verjamejo, pride "mojster" ven pogleda, "aha pa res ne dela", pol je ocitno sel noter pa naredu "reset" in sem tankal presotalih 20 litrov...
nisem nc opazil, razen da je bil zvok bolj tak "propelerski"
vERJETNO SI DELOVAL KOT DA IMAS SAMO 32? S SEBOJ.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
to ti dam prav! najbol? je ?e jih sam s?isti?! samo obstajajo ljudje ki se no?ejo umazati zato raje pritisnejo gumb v kabini!!!
Gumba ni.....(govorim za original)
ko peres sipo ti opere se luci....pa mislim da je potem casovni rele vmes, da ti ne pere vsakic ko spricas na 5min.
No jaz pa moram malo kontra recti. Tako na 5ki kot sedaj na cx7 je zadeva odli?na. Predvsem pozimi v ?labudri ve? kot opravlja svoje delo - to se vidi med voznjo v mraku ali ponoci, ko po pranju zopet avto osvetluje cesto tako kot je treba.
Navadit se je treba, curek je dovolj mo?an da opere tisti krogec kjer prodira svetloba iz luci, ?e pa nima? ?ob nastavljenih to?no tja, potem pa samo vitrex porabljas...
Xenon kiti imajo samo ?obe tako kot na primer za vetrobransko steklo (fiksni) originalne sobe pa so roke, ki se dvignejo v visino lu?i in direktno operejo steklo (plastiko)
PA ?e tole za homologo potrebuje? tudi nastavitev avtomatsko!!!
Torej:
- CE certifikat ali TUV
- pranje
- avtomatsko nastavitev zarometov
pazi....
sSe zadnji dodatek - v Xedoski so bili pri prejsnjem lastniku 4 leta Xenon v uporabi, pri meni se 6 mesecev....nikoli problem s tehni?nim....enostavno gre za varnost, ker razlika je bila u la la.
PA nujno le?e dat notri in nastaviti lu?i na AMZSju, da ne slepi? nasproti vozecih, to je bolj pomembno
za to?no kateri sistem gre ne vem. druga?e pa je cena 950e + 60e dodatno mazanje ventilov. kakor sem poizvedoval pred cca pol leta so pa ostali podra?ili ca cca 200e. toliko kolikor je petrolova subvencija.
cena je res huda, upam da tudi je vredno tok (da ne bos imel tok muzke kolkr dnarja)
Evo, pa sem se odlo?il. V ponedeljek peljem avtek na plinjenje, tako da bo zdaj eco. predelavo mi bodo delali v avto Pirnat v Zre?ah (http://www.vozimnaplin.si/). Za njih sem se odlo?il ker so nekje najbolj skonto.
no lahko kake pohvale, graje, al pa kr nekaj...
?e se bom zajebal bo pa cajt prnesu
cena?
Na na?i dru?inski mazdi pa nekaj ne ?tima pri polnjenju rezervoarja, ker potem spodaj nekje mimo te?e in mi je majstr obljubu, da bo zamenju v prihodnjih dneh! Vseeno ob?utek pa ni ravno najbolj?i, garancija gor al dol!
Dihtnga na priklju?ku za polnjenje...poznam primer...
Kaj pa odgovorne osebe tega podjetja, nadzorniki, in?pektorji, tu je odgovornost! ?e je kdo kriv naj odgovarja, medtem ko isti ljudje delajo naprej....farsa.
Sam js tankam LPG na petrolu in benz na omw, sam sem ?e mal pozabu kako je tankat benz, ker je danes to?no 2 meseca odkar sem nazadnje to?il benz, imam pa ?e malo ve? kot polovico tanka, naredu pa sem cca 6000 km +- 100 km.
Sej to sem mislu tud se benza ne rabmo....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e ne bi klical bi bila pa neprilagojena hitrost onih dveh..............ali bi se pa zaleteli vanj ko bi 'varoval' cestisce
Povezava za deljenje
Deli na druge strani