Skoči na vsebino
Petrol Ultimax
Napisano

Silom razmer sem prej?nji tank nato?il Agipov diesel in seveda potem pizdil, ker je avto zjutraj pocukaval, dokler se ni ogrel motor.

Nato pa sem zadnji tank nato?il to novo Petrolovo ?udo in bil resni?no presene?en nad odzivnostjo motorja in seveda nobenega cukanja pri hladnem motorju in nizkih obratih. Zaenkrat je to kar izbolj?ava, ki opravi?uje novo ime.

Me pa zanima a je ?e kdo drug to tankal pa kak?en je filing med vo?njo.

http://www.petrol.si/index.php?sv_path=225,226,10177

tema za traktoriste.... :jezicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kolekcija obla?il mazda
Napisano

NA ebayu imas miljavzent stvari, sem ze enkrat dal linke tukaj - brskaj

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje za ra?unalni?arje...
Napisano

?e ne celo v BIOSU plate...kjer imas primary video output ali podobno

druga?e pa display propertis - zaslon 1 in 2 si nastavi

Druga?e ti pa dam fotrov univerzalni odgovor: ka bo? pa to rabu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obna?anje Slovencev na Hrva?kem
Napisano

Se podpi?em pod to!

Sestri?na v 4. razredu u?iteljica je imela ze 2 ovadbi starsev, ker je mulec govoril po GSMu med poukom, pred tablo govoril dej stara nehi, bom fotra poklical....itd itd pa normalno da ga zagrabis in postavis ven.

In res fotr ven padu....kakrsen stars tak otrok, ki to?no ve kaj lahko in pri komu ima potuho...4. razred!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 GTA - predelana na plin
Napisano

Men bojo tudi senzor temperature menjal, drugace pa spila 100 na uro...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ja sam pravi, da bo ?el kmalu gor.... :angry2:

petrol je 0,552.

tko da naj dvigne na 0,49 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tovornjakarji dosegli svoje
Napisano

In to popolnoma, samo poglejte....predvsem glede tovornih vozil v sengu, spet bo kaos....neverjetno, a gremo se mi malo grozit?

http://24ur.com/novice/slovenija/pred-podp...-sporazuma.html

Pozimi je ob rahlem snegu veliko zastojev zaradi tovornjakov, policisti se ubadajo z nesre?ami, in sedaj naj pa ?e lovijo tovornjakarje in izlo?ajo? Gre se samo za avtoceste in hitre ceste, ampak primer:

Vrhni?ki klanec ali Ravbarkomanda....po?ivali??e je za klancem (Lom in Ravbarkomanda) jih bodo potem ustavili pred klancem na avtocesti.

Problem bo zelo pere? na dolenjki, ki je se enopasovna v velikem delu in zelo obremenjena.

Vlada je avtoprevoznikom med drugim zagotovila 12,5-odstotno zni?anje cestnin

se pravi zopet upad, ki ga bo treba kriti

in 12,5-odstotni popust na bolj ekolo?ke motorje - to je pa vsekakor prvi pozitivni namig v tej smeri!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obna?anje Slovencev na Hrva?kem
Napisano

V redu, sicer jih mal ?e sloven?tina jebe ampak vsaj trudijo se, kar je dober znak :bravo:

;)

JA majo mo?ne:

http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Vestar/Cenik

Hi?ni ljubimec!!!!!!!! :ouje: Sem rekel na?i, ki je bla dol sama, da ne bi slu?ajno si ga omislila...

Pa nekaj ?asa so imeli pod rezervacijo, rezervacija vremena...(namesto termina) :bravo:

Tako da si lahko si rezerviral son?no...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

hehe tolk jih jaz z enim 60 litrskim sodom :harhar:

To?no tako, 2 x ve? ampak pla?am cca 2x manj in sva na istem...:) Sam da mam jaz 120konov vec al kok ze...:)

Dizel 0,95?

in CRO je v krizi? Mogo?e ker vlada ne zna pobirat denarja od revnih ljudi.... :bravo:

http://www.ina.hr/default.aspx?id=203

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 Sportcombi 2.2 MZR-CD 163 TE Plus
Napisano

jaz se ne bi navadil...vsakic, ko bi se peljal po luknjastih cestah srbije, bi se spomnil na to

je pa se en plus pri novi 6-ki in to je minimalna kolicina hrupa...neverjetno koliko razlike med staro pa novo...

se mi zdi da je zdaj pri 180km/h isto kot prej pri 140km/h

aha se en minus: slabsi polozaj sedenja (ki je bil pa prisoten od faceliftane stare naprej)...sicer mi ni jasno zakaj so to spremenili, polozaj sedenja mi je pa izjemno pomemben (sploh glede na to, da delam po 1000km brez postanka)

ima pa zato moja 6-ka se en hud minus pri udobnosti in to je tista trda plastika pri oblogi vrat (pri stikalih za sipe), ker glih tam pride moj komolc in poleti, ko imam kratke rokave, prav neprijetno boli to

mogoce si moram dat uno zascito za komolce za rolerje :hohoho:

Ti posodim CX-7?

Moja zena je v sedmem mesecu na jeprci rekla, jeeeessssttt bbboooommm rrrooodddiiilllaaa ustav....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Z dvema, drugi je ?e ve?ji, z enim polnenjem naredim skoraj 1200 kilometrov. :ouje:

Jaz pa z 2 x 60L mogo?e 900km.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenija : Hrva?ka
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Ej golob?ka saj imata zasebna sporo?ila

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Ni ga cez ogrevane zice....jeb...tampon...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Sem ?e dopolnu moj prej?nji post, kjer sem te vpra?al, ?e ti slu?ajno torbico nosi? sabo?

Lojz mogoce bos pocasi dojel da smo tukaj enotni - velikokrat.....uklopka pa pusti pri miru (no ja razen ce ne najdeta skupnega jezi?ka) Mi smo ga....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Danes sem sel v Novo Mesto po dolenjki, kak kaos.....sedaj ko imamo opravka z Lojzom mi je jasno zakaj se ni dol avtoceste....naj razlastninijo te dolenjske bu?e ?e enkrat!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda znak
Napisano

Pozdravljeni,

Pred kratkim sem bil z mojo Mazdo na hrva?kem in so mi ukradli iz prtlja?nika na moji sedanki mazda znak. Zdaj pa imam dve grdi luknji - #$!$%%#$%#%#$%R#%#%$%%$%%#%%#!

Gledal sem na bolhi karambolirane mazde, ampak moj model z "ritjo" je te?ko najt. Zanima me ?e je sprednji znak od 323 serje C oz. sedan enak kot moj zadnji in ?e bi pasal lepo gor?

?e bi dal luknje zakitat in pobarvat, da se ne bi vidlo, ziher ne bo poceni, ali pa??

lp

Si pogledal Ebay?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

kolk litrov ima rezervoar za plin, ki je na mestu rezervnega kolesa? 40? 50?

Nekako soupada z originalnim - +/- 5Litrov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A ima tukaj kdo CX-7?
Napisano

Se pravi, da imamo enega lastnika CX-7. Tudi mene malo mika, da bi po ?tirih letih ?estico zamenjal za ta avto, saj ima glede na lastnosti kar ugodno ceno - nekje sem zasledil 35.100? za opremo Rervolution.

Ali mogo?e kdo ve, koliko bi se dalo iztr?iti za M6 136CD letnik 2005 z okoli 60.000 km in dodatnimi parkirnimi senzorji, uro za webasto grelec in cd predvajalnikom.

Ja moja je tukaj, ce bos malo brskal bos videl tudi test porabe itd....ker ta avto zre in je predelan na plin. PA se nekaj ne kupuj po ceniku moja je bila 31.000 z dodatnimi park senzorji spredi-zadi. Prodajajao pa se tudi rabljene kot nove za 25-28.000

Za tvojo pa nastavi filter na avto.net po karakteristikah tvoje M6 in bos videl kje se giblje...drugace pa tudi ni slaba varianta staro za novo (mogoce zgubis malo a ti ni treba cakati, se j** s prepisi itd)

P.S. Ummit je se tu z CX-7 a mu je zena ne da voziti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

ej... saj meni je to vse jasno.. ampak za teh 10km porabi? dodatnih 10-15 minut... ?asa pa ne more? nadomestiti ;)

na cesti ne, ?e si Lojz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.