Res .Videl,sli?al in se ?udil v?eraj,kako je na brzino "razkopal" pol armature na 3 MPS in vgradil
mp3,?eprav tega na 3-ki ?e ni po?el.Res,vsaka ?ast.
?e bi imeli na uradnih servisih Mazde vsaj eno tretino tako dobre mojstre kot je na? YavarYe X6V6 verjamem,da bi se veliko ve? ljudi odlo?ilo za to znamko avtomobilov.
jst sm kupi 3 leta starga, se pravi 40.000 na let (?e to ni realno, nevem, men se zdi da je, ker da bi mazdo kupil, pa da bo delu 80k/let, to bi bla pa ?e prava redkost )
kokrkol, injektorji so na?eloma slabi, pravim, kar pomen, da ko jih je narazen vzel, je vidu po?kodbe na notranjih kovinskih elementih; sicer pa je prelivala samo ena od njih. Da ne bo pomote, avto je ?el B.P., samo rahlo se je sli?alo pri dolo?enih obratih verjento ravno to defektno ?obo, mogo?e je kdo drug sploh nebi, jst sm pa bl picajzlast, kar se zvoka ti?e
V ITA je ?e ve?ja loterija oz. razpon kakovosti goriva kot pri nas, je pa res, da imajo dolo?ene pumpe tud ?ist dobr goriv.
BTW, serviser je omenu, da so zanje ?ase na?eloma goriva / diesel presuha za sodobne visokotla?ne injektorske sisteme in da s?asoma prej ali slej pride do po?kodb, kako pa jih zaznati, to je pa druga stvar.
Mogo?e ima polovica od vas, ?lanov, ?e po?kodbe na injektorjih /pumpi, pa se tega ne zaveda, ker simptomov ?e ni zaznati (elektronsko, ali kakorkoli druga?e). Samo v razmislek...
lp,
D
Po mojem so to res realni kilometri.
Moja je imela 52000 km in je bila stara 1,5 leta.Preverjeno v Avstriji in so bili kilometri 100% realni.
Ker druga?e ne bi mogel uveljavljati garancije pri nas.
po mojem bi bilo najbolj?e,da bi se kak?na neodvisna ustanova lotila pregleda tega novega in pa tudi starih benzinov in diesla.In bi odpadlo ali pa potrdilo sumi?enja.
?e najbolj?o reklamo bi si naredil Petrol sam,?e bi on naro?il (neodvisnega sodnika seveda) in bi dokazal,da je
to pog.gorivo res vsaj malo bolj?e.
Jaz ?e vedno trdim,da se na mojem avtu mala razlika pozna.Ponavadi ne hvalim ni?,kar sam ne spobam in
ne ugotovim.
Na vsakemu posamezniku je,da sam ugotovi,kako je z to zadevo.
Ufff, sem mislu, da sem edini, ki mi grejo tisti rori na ?ivce in sem se ?e vpra?al, ?e ni z mano kej narobe hehe, pa o?itno le nisem edini .
po moje bi lahko dodal k naslovu Bad karma follows you around Agip gasstations
Zakaj upravi?eno? Kaj a smo manj vredni kot Italijani, da nas z levo roko odpravijo al kako?
?e je to njihov odnos jih bom pa? kot kupec kaznoval s tem, da pri njih ne bom kupoval. Al moram kot cucek kle?eplazit pred Italijanom, da mi blagovolji nato?it gorivo, ker si pa? o?itno "zaslu?im" tak odnos.
Ufff... lohk, da sem te narobe razumel Alex sam si me s tem stavkom kar malo zbodel, ker mam polhen krac raznih "velikih" v EU, ki nas smatrajo kot drugorazredne dr?avljane EU. Ma ne vem no, a moji Evri niso enako vredni kot Italijanovi? Zmeden
?tos je v tem,da so nas na za?etku ?e jemali resno,zdej pa,ko vidijo kak?na banana republika smo v resnici,se nam samo ?e smejejo.In rezultat je,da nas jemljejo pa? tako,kot o nas vidijo in sli?ijo preko medijev.Mislim,zaslu?imo si vsekakor bolj?e ?ivljenje in obravnavo od zunaj in predvsem velikooo bolj?o politiko, samo na ?alost bolj?ih politikov o?itno ne premoremo.Mislim,da smo prilo?nost zapravili in zopet so nas uvrstili kamor spadamo-na balkan.
Mogo?e sem vas nala?? malo "piknil",ker je mnenje zunaj malo druga?no kot tukaj,kjer se vsi po?ez nekaj hvalijo in poveli?ujejo svoje "dose?ke"-avtoceste,tuneli,bolnice,itd,itd...za kak?no ceno?
Sem se pogovarjal z tipom,ki ima veliko podjetje v Italiji in ga vpra?al,zakaj vsi investirajo na Mad?arsko,Slova?ko in ?e?ko, pri nas pa nobeden.Zasmejal se je in rekel,da ni nor,da bi se ubadal z na?imi zakoni in velikimi davki ter mikroskopskim trgom.Najbr? tako razmi?ljajo vsi,ki pridejo k nam.
In najbr? so rezultat tega tudi te pumpe.Sej komur ne pa?e pa? ne bo ?el k njim.To je demokracija in
prosta izbira.Jaz recimo nikoli ne tankam na Petrolu.
Sam ti tistega ne bi priporo?al, ker stvar ne deluje tako kot bi si ?elel. Ko avto miruje je ?e dokaj uredu, ?eprav z nekaj ?uma, med vo?njo pa se me?a z drugimi frekvencami radijskih postaj in potane stvar mote?a in neuporabna. Raje vlo?i kak euro ve? in nabavi xcarlink.
Alex, a ima? samo ta monitor vklopljen? Ker ?e je to edini potem ima? verjetno te?avo s plug and play prepoznavo monitorja. En od kablov ali ni pravi ali pa pokvarjen.
Ne,imam monitor in LCD tv.Nekako sem uspel povezati,da deluje tudi na Tv,samo sedaj je pa problem,ker
ne morem na Tv-ju na namizje ra?unalnika.Povezanega imam preko Windows Media playerja na
media sharing in mi prikazuje le mape iz tega playerja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Adriatic-Slovenica.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani