pozdravljeni!Zanima me ?e je kdo iz okolice Kopra in ?e kaj ve kako je z mazdami v avtohi?i MIK.
Namre? imam namen kupiti mazdo 6 pa imajo v njihovi avtohi?e eno ki se mi vidi.Sem pa iz okolice Gornje Radgone tak da mi je malo dale? za iti,razen ?e bi seveda bilo vredno.Tak da ?e kdo kaj ve bi bil vsake informacije vesel.
Ravno dva dni nazaj sem gledal pri njem malo avte.Tudi to mazdico 6 sem si ogledal.Tako za videt na hitro odzunaj je v redu(tudi notranjost,se mi zdi).
Sicer pa jih ima trenutno 4(mazde 6).O trgovcu pa ne vem veliko,vem pa,da proda veliko koli?ino rabljenih avtov in da hodijo trumoma tja iz cele SLO. :ne vem:
No pri vseh sosedih (tudi Mad?arska) je cena nove mazde 6 bistveno dra?ja kot pri nas pa ?e s servisi ne vem kako je kaj potem v SLO.
Glede kartice za v?ig in avtomatsko zapiranje vrat (kar uporabljam pri svoji Laguni ?e 7 let) je pa tako, ?e se zadeve enkrat navadi? in vidi?, da je zelo v redu in deluje, je to kar v redu in mora? iti zopet nazaj na klju?, no pa ?e bo potrebno se pa bomo zopet navadili na klju?.
Z servisi ni problem,ker velja za vso EU enako-se pravi bilo kje kupi? avto,povsod velja garancija in v vseh dr?avah lahko opravi? redni servis.
Se bo? moral spet privadit na "zastarel" klju?,?e bo? hotel vozit Mazdico.
Pred dnevi sem vozil novo Mazdo 6 GTA (CD140) in moji vtisi so naslednji: v avtu se zelo dobro sedi, prav tako je vse pri roki kar potrebuje?. Motor je zelo tih skoraj, nesli?en in pospe?uje zelo dobro. Oprema pri stopnji GTA je zelo dobra (sam se sicer bolj nagibam k GT opremi). Mogo?e bi imel malo pripombe na vidljivost nazaj, ki je zelo slaba, tako, da svetujem uporabo vzvratnih ogledal. Avto je tudi precej trdega vzmetenja in podvozja, saj sem to zelo ob?util kot sovoznik. Menjalnik je zelo ?porten in natan?en. Zavore so enkratne in delujejo hipoma. Pri trenutni izbiri me malce moti, da ni na voljo ve? barv predvsem svetlej?ih (npr. srebrna, ki je na voljo za nem?ki trg) in modela 2.0 (bencin) z opremo GT. Glede na kon?no ceno menim, da je najbolj optimalen nakup pri trenutni izbiri 2.0 (CD140) z GT opremo, ?e si malo bolj zahteven glede oprame. Zanima me tudi zakaj ni na voljo pri nobenem izmed paketov (trenutno) v?iga na kartico kot ga ima R.Laguna (kar je sicer vidno v katalogu, kjer pi?e "ni na voljo"). Ker bom verjetno konec leta oziroma za?etku naslednjega, menjal avto je nova Mazda 6 verjetno pri meni v o?jem izboru, ?e posebej, ?e bodo odpravili pomanjkljivosti pri izbiri modelov in opreme.
Najbr? ne bodo ni? odpravili glede izbire modelov in opreme.Tak?na oprema je pa? za na? trg.Lahko pa bo? pogledal kaj "?ez" in si tam izbral premo po tvojem okusu.
Kar se pa ti?e kartice za v?iganje pa mislim,da se pri Mazdi ni najbolj obnesla.Za moje pojme-za v?ig pri avtu je ?e vedno klju?(neprepogljiv) zakon,kartice so pa bolj za nabijat minus(-) na teko?em ra?unu.
Kaj pa vem...po moje je bla parkirana na benz pumpi (pred visnjegorskim klancem) in potem je sla v lov
Glede na to, da mi niso tezili okoli vozniske najbolj pametno je blo biti tiho in placati...pa sej tko al tko sem skoz sopal pa pred tem prehiteval po dvojni crti hrvaske penzioniste...
tko da se ne smem pritozevat
...aha,pol je bilo to bolj kot neko opozorilo.?e dobro si ?el skozi,res.
Prvi vtisi: bolj sportna kot sem pricakoval (trdi boki), pa tiha.
A se je splacalo it v Brezice?
Ne, ker me ustavila provida
Ko sem jih opazil je blo ze prepozno...ceprav sem mocno znizal povprecno hitrost meritve
No skratka me ustavijo in si mislim "oh shit, moja UNMIK vozniska ki je potekla 22.10.2007"
Pa mi pokaze posnetek, na zacetku meritve (ko jih se nisem videl) sem peljal 171km/h, potem ko sem jih opazil pa 120, in je blo povprecje 143km/h...to je stalo nekaj cez 20eur, in pa 80 eur ( ) ker nisem dal zmigavca...za voznisko pa hvala bogu so rekli "glejte da naslednjic zrihtate"...tako, da niti ni tok slabo glede na to, da me radar ni ustavil v sloveniji ze kakih 6 let. Heh v bistvu to je moj prvi Slo. radar z Mazdo...
Gume na koncu namesto 400 eur bojo stale 500 eur...
Kaj je pri?la za tabo in te merila? Kaj pa pravilo,da ga mora? prehitet in ?ele potem te lahko meri in ustavi?Ali nisi dal ?migavca,ko si provido prehiteval?
o lenoba lena - pa kaj a misli?, da je Zagorje na drugem koncu sveta? Saj Ally ma diesla pa ne bodo preveliki stro?ki pa ?e mal Slovenije si bosta lahko ogledala pa na?la kak?en skriti koti?ek.
....kjer bosta lahko v miru prelistala nove kataloge od felten-pomlad/poletje 2008.
jeeeaaa... jaz sem tud danes mal prtegnu po ovinkih in to ?e na mokri cesti - u?ivancija na kvadrat sam pol sem moral ustavt, da je ?la moja jelene klicat
He,he,jo bo? zdej z "?opa?kimi" gumami gor moral navadit na nov slog vo?nje...
?e si velik v avtu so ?al na?e ceste preslabe za 17". Zato odpade tudi ni?anje kot tudi tr?anje amortizerjev. Tako, da ostanejo le 16" za dokaj normalno vo?njo. Je pa tako, da mogo?e je res fino kako avto zgleda ampak ve?ino ?asa si notri in ga ne vidi? od zunaj, takrat je pa bistvo kako se avto vozi in ?e ima? veliko za prevozit je verjetno najbolj pomembno kako je udoben.
1-meni pribli?no od 6,8-7,6,odvisno od te?e svinca na nogi za gas pedal.
2-mislim,da ta letnik tudi z bose ozvo?enjem nima mp3,
3-ja,samo navig.
4-moj(l.2004) ima 73000 km,do sedaj so mi menjali modema(oba)za xenon lu?i-to je ra?unalnik,kateri uravnava avtomatsko nivelacijo lu?i,in nek senzor za ESP in DSC in eno cevko.
-servis pri privatniku pri 60000 km me je stal okoli 60 ? al nekje toliko...
Da ne kompliciram prevec: ce se ne zniza podvozje je avto z 16" bolj odziven kot un z 17". Je sicer res, da se zdi da je 17" bolj stabilen (pri zaviranju na suhem je tudi res) ampak glede handlinga je boljs 16" (na originalnem podvozju).
Glede udobja se itak ve
Na kratko-?e misli? dat gor 17-ke ali 18-ke,ti to prinese ?e en kup stro?kov zdraven z fedri in ?e ho?e? res top performance,mora? zamenjati ?e amortizerje.
Ce ni postimano podvozje, se 16" Mazde 6 bolje peljejo kot tiste z 17"....
ampak res bolje zgleda, to je res
Kako misli?"bolje peljejo" 16-ke? Kaj avto bolj?e dr?i v ovinkih,ali je bolj?e udobje ali manj trese v avtu?Ker sem mislil,da 17-ka bolj?e dr?i,ker ima ni?je boke,pa ?e ?ir?a je ponavadi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e eno vpra?anje imam zate.Ali uporablja? navado epoxi smolo,ali kako posebno?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani