Avtoplin v ponudbi ?e na 30 bencinskih servisih dru?be Petrol po Sloveniji
Ljubljana, 11. avgust 2009- Petrol na osnovi strate?kih ciljev uresni?uje opremljanje bencinskih servisov s ponudbo avtoplina. Tako je ekolo?ko prijaznej?e gorivo po novem mo? kupiti tudi na bencinskih servisih Ptuj in Jagodje (Izola). Skupno ?tevilo bencinskih servisov, ki so del ?iroko razvejane maloprodajne mre?e Petrol in imajo v svoji ponudbi avtoplin, je tako naraslo ?e na 30. Z uvedbo avtoplina smo pri Petrolu raz?irili asortiment ponudbe pogonskih goriv na?im kupcem in verjamemo, da smo s tem postavili tudi temelje za zni?evanje emisij v okolje, saj je ravno avtoplin okolju najbolj prijazno gorivo.
Sicer pa je v svetu dodobra uveljavljeno pogonsko gorivo pri nas mo?no kupiti tudi na slede?ih bencinskih servisih:
• BS Lukovica,
• BS Tepanje vzhod,
• BS Tepanje zahod,
• BS Celje Hudinja,
• Barje 1 in 2,
• Lom 1,
• Povir sever in Povir jug,
• BS Br?ljin v Novem mestu,
• BS Murska Sobota,
• BS Slovenj Gradec
• na Ptujski cesti 188 in Tr?a?ki 11 v Mariboru,
• v Kopru na ?marski 5F,
• BS na Kajuhovi ulici v Ljubljani,
• BS Aj?evica v Novi Gorici,
• BS Starine sever in Starine jug,
• BS Podsmreka,
• BS Zaloke sever in Zaloke jug,
• BS Hru?ica,
• BS Kr?ko,
• BS Pince jug,
• BS Dom?ale 2,
• BS Kranj Labore,
• BS Voklo 1
• ter ?e prej omenjena BS Ptuj in BS Jagodje 1.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zanimivi sta Irska in Bolgarija, kamor zahajam dosti in tam ?e avioni v?asih ne pristajajo zaradi megle parkrat na mesec katerikoli mesec v letu...........
hja 06 mazda 5 ma isto...
in ?e ma? na OFF ne more? vklopit dolgih pa meglenk...
To sem jaz mislil, kaj se bos brez lu?i peljal in samo meglenke kot je to pogosto v SV Sloveniji?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V Rovinju na LPG pumpi sem vprasal Nemca kako to da tukaj tanka (videlo se je da sele prihaja) in ne v Sloveniji, pa mi je zabrusil a ste normalni nas ze ne boste ozemali.....
Ne bom zdaj trdil, ker ce nisem sprobal na moji mazdi ampak sem skoraj ziher da podnevi v poziciji OFF ne gorijo sprednje luci, definitivno pa ne gorijo lucke na armaturki ne podnevi in ne ponoci.
Bom pa kasneje preveril ce mi v poziciji AUTO gorijo sprednji zarometi, koliko sem nazadnje testiral mi ne gorijo.
lp
?e nima? te vezave (letnik?) je pol logi?no da na off ne dela ni? in tudi AUTO senzor deluje
Problem je, da so mi pred kratkim vgradili park senzorje in nisem 100% ali so bile tudi prej luci vedno prizgane.
Lahko kaksen drug lastnik mazde 6 08 letnik to potrdi?
Vedno so na ON - to so dnevne lu?i, jaz vzigam avto s parkirnimi da ne unicujem xenona
Ta rele za dnevne lu?i pa tudi 'uni?uje' senzor za svetlobo (ce ga imas) - pozicija AUTO.
Namre?, sem se peljal po italiji in sem imel na AUTO zaradi tunelov in podobno, v tunelu je naredilo klik in se prizgala lucka za luci, izven tunela spet klik in ugasnila lucka, a lu?i so se vedno delale, ker so vezane na dnevne lu?i
Ni tako kot pravi?.
nova ?estka ima ?tiri pozicije stikala
OFF: gorijo vse lu?i, kar pomeni, da nima nobene veze z napisom na ro?ki
znak za parkirne lu?i: gorijo samo pozicijske lu?i brez ?arometov
AUTO: vedno gorijo vse lu?i vendar funkcija samodejno zatemnjuje notranjo osvetlitev in pri?iga lai uga?a lu?ke armature glede na mo? zunanje svetlobe - zadeva ?al ne deluje glih najbolje
znak za pri?gane lu?i: isto kot na gumbu OFF
Bottomline... v ?estki ni ?anse, da bi ugasnil vse lu?i tako, da je to kar velik problem saj v?asih bi bilo pa vseeno potrebno da lu?i popolnoma ugasne? pa je avto vseeno pri?gan.
To zme?njavo s funkcijami pri Mazdi pravijo dnevne lu?i, kar ni res. Prave dnevne lu?i imajo recimo Audiji pa novi Golf, kjer je res lo?en par svetil, ki gorijo samo spredaj in so pri?gane takrat, ko je stikalo na OFF.
Bottom line je da AUTO stikalo kot sem napisal nima funkcije ker ga preka?a rele za dnevne lu?i.....brez tega bi pa delal
Ja mogo?e dnevne lu?i ni najbolj?i izraz, ker gre za tovarni?ko vezavo se mi zdi....
ne vzet tega narobe:P sam pravijo da : keri nimajo pod havbo,pa ?elijo met v samem avtu..torej muzika
He he....tud pod haubo poje....
Muska mora biti ?ista in dovolj glasna da se ne sli?ijo ?ri?ki, da ne opazi? tresenje volana (ker ga trese vufer), pa da se ne sli?i kak TOK, TOK iz podvozja al pa kako piskanje...
P.S. Ce pa kdo re?ilca omeni pa povem da gledam vedno v ?pegle, dana?nji avti so ze tako zvo?no izolirani da drugega ne pomaga
V nedeljo ob 17:00 iz Vrsarja, ob 19:01 doma pred hi?o in to za avtom, kje si ti vidu gu?vo, res da smo se konstantno po prehtevalnem vozili, od 130-160 na uro. , ko pa nisem bil na vatocesti pa sem bil +km/h
Ko si ti pepsi doma pil sem jaz sele startu.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ki nas kosta 0,4?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani