nemamo mi ni?ta toliko ekstra protiv te muzike, nek svatko slu?a ?to ho?e, ali obi?no je slu?aju klinci za koje mislimo da su seljaci sa malim IQ, bez obzira od kud oni do?li...
?to se mene ti?e do sad imam ljepa iskustva sa slovencima, bolje re?eno slovenkama sa mora
a kad smo na skijanju na Rogli uvijek nas ljepo prihvate i nikad nije bilo problema kud god idemo Slovenijom.
da nije ovih bezveznih politi?ara na?ih i va?ih nebi se ni radila tolika senzacija oko malo zemlje i mora. i na kraju iz toga ispa?tamo mi obi?ni ljudi.
iako po mojem mi?ljenju mo?emo vam biti zahvalni, ne treba nam nikvakva pi?ljiva unija vi?e je tu mana nego prednosti, a vidim da niste ni vi ba? prezadovoljni unijom, barem po onom ?to mi pri?aju rođaci iz Slovenije.
Lepo napisano.Jaz sicer ne hodim ve? na Hrva?ko prav zaradi teh neumnosti,ki jih klatijo eni in drugi
politikantki.Prej,v jugi pa smo redno hodili.Mogo?e...mogo?e neko? spet.
Aja,sej moram jutri k njim...na koncert U2 v Zagreb.
no.. jaz lahko trdim da razpoka ne more bit tak hitro..(moj ati je avtotapetnik) tak da.. ?e je tovarni?ko bil avto ?e v usnju... pol pa je nedvomno lahko v razpokah kar pa je seveda z klasa vse ne mora bit popolno. ?e je avto v redu, nekje bo ziher nekaj kar prepla?a? pa? znamka recimo ki jo pla?a?,kakovost pa slaba ..
ne govorimo o splo?nem razpokanju celih sede?ev.Tu je govora o delih-recimo stranska opora sede?a in sedi??a,kjer ga vedno "podrgne?" ko vstopa? in iztopa?-gre se bolj za razpoke zaradi obrabe.Podobno,kot na usnjeni jakni,kjer se pozna "no?enje".samo,da tam to izgleda frajersko na sede?ih pa ne.
blago na sede?ih je ravno tako enostavno za vzdr?evat ko usnje... ?e ga vzdr?uje? seveda....
in oboje je potrebno vzdr?evati, blago s?istiti in sesati, usnje pa ?istiti in premazati
dejstvo pa je, da ?e bi na?el avto, ki se mi dopade, in da ima usnje na sede?ih, zaradi tega nebi odstopal od nakupa, ?eprav mi usnje na sede?ih NI pogoj v avtu iz razloga, ki sem ga ?e prej omenil
samo je res,?e usnja ne ma?e? z posebnimi ma?ami za usnje,ti ?e hitreje razpoka-ker ti itak vseeno.
No jaz lahko pi?em samo dobro - v kempu mi nikoli ni treba pla?ati drugega avta (?e kartico za rampo dobim, pol pa samo resetirajo )
V Rovinju so vso literaturo, prospekte itd pripravili v sloven??ini, skratka prav veseli so nas, ker jih 'podpiramo' poleg trume nizozemcev.
Se pa seveda povsod najdejo 'posamezniki'
Pa mislim, da je tud tako da ce si sam agresiven se kmalu vrne...kolikokrat beremo v cajtngih da so se doma?ini spravili na slovence na pla?i - ja dajte raj? napisat kaj so pa na?i prej delali?
Zdaj se bo g.Lojz razpisal, da ga je lih v?eraj 200 ?gal proti Krki v slu?bo po regionalki pol boste pa vidl! Aja pardon, to bo napisal ?ele jutri dopoldne ker je na internetu samo v ?asu slu?be, oziroma ves ?as ko je v slu?bi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po navadi je itak tako-kdor kako stvar rabi jo hvali,tisti,ki je ne rabimo pogosto,pa jo grajamo.
Tako je tudi z vinjeto.Kar priznajte,da je tako.Tudi jaz bi jo hvalil,?e bi jo rabil vsak dan.
Druga?e pa z nakupom financiram tiste,ki bi sicer porabili za avtoceste veliko.
Nekak?na solidarnost ali nekaj takega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani