Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Po navadi je itak tako-kdor kako stvar rabi jo hvali,tisti,ki je ne rabimo pogosto,pa jo grajamo.

Tako je tudi z vinjeto.Kar priznajte,da je tako.Tudi jaz bi jo hvalil,?e bi jo rabil vsak dan.

Druga?e pa z nakupom financiram tiste,ki bi sicer porabili za avtoceste veliko.

Nekak?na solidarnost ali nekaj takega. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obna?anje Slovencev na Hrva?kem
Napisano

nemamo mi ni?ta toliko ekstra protiv te muzike, nek svatko slu?a ?to ho?e, ali obi?no je slu?aju klinci za koje mislimo da su seljaci sa malim IQ, bez obzira od kud oni do?li...

?to se mene ti?e do sad imam ljepa iskustva sa slovencima, bolje re?eno slovenkama sa mora :)

a kad smo na skijanju na Rogli uvijek nas ljepo prihvate i nikad nije bilo problema kud god idemo Slovenijom.

da nije ovih bezveznih politi?ara na?ih i va?ih nebi se ni radila tolika senzacija oko malo zemlje i mora. i na kraju iz toga ispa?tamo mi obi?ni ljudi.

iako po mojem mi?ljenju mo?emo vam biti zahvalni, ne treba nam nikvakva pi?ljiva unija ;) vi?e je tu mana nego prednosti, a vidim da niste ni vi ba? prezadovoljni unijom, barem po onom ?to mi pri?aju rođaci iz Slovenije.

Lepo napisano.Jaz sicer ne hodim ve? na Hrva?ko prav zaradi teh neumnosti,ki jih klatijo eni in drugi

politikantki.Prej,v jugi pa smo redno hodili.Mogo?e...mogo?e neko? spet.

Aja,sej moram jutri k njim...na koncert U2 v Zagreb. :danzoman::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koliko date na notranjost vozila ?
Napisano

no.. jaz lahko trdim da razpoka ne more bit tak hitro..(moj ati je avtotapetnik) tak da.. ?e je tovarni?ko bil avto ?e v usnju... pol pa je nedvomno lahko v razpokah :) kar pa je seveda z klasa :) vse ne mora bit popolno. ?e je avto v redu, nekje bo ziher nekaj kar prepla?a? :) pa? znamka recimo ki jo pla?a?,kakovost pa slaba .. :huh:

ne govorimo o splo?nem razpokanju celih sede?ev.Tu je govora o delih-recimo stranska opora sede?a in sedi??a,kjer ga vedno "podrgne?" ko vstopa? in iztopa?-gre se bolj za razpoke zaradi obrabe.Podobno,kot na usnjeni jakni,kjer se pozna "no?enje".samo,da tam to izgleda frajersko na sede?ih pa ne. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

njah.. niti se ne strinjam najbol :) ?e tudi recimo nekaj let ne prema?e? z ne?im... ?e ne razpoka kar tak :) edino ?e dobi? usnje ? klase

...o razpoka,razpoka ne?ak ima audi TT star niti dve leti in je usnje noter ?e zelo razpokano. :P

pa verjetno ni ?,niti z ampak 1.klasno usnje. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

blago na sede?ih je ravno tako enostavno za vzdr?evat ko usnje... ?e ga vzdr?uje? seveda....

in oboje je potrebno vzdr?evati, blago s?istiti in sesati, usnje pa ?istiti in premazati ;)

dejstvo pa je, da ?e bi na?el avto, ki se mi dopade, in da ima usnje na sede?ih, zaradi tega nebi odstopal od nakupa, ?eprav mi usnje na sede?ih NI pogoj v avtu iz razloga, ki sem ga ?e prej omenil

samo je res,?e usnja ne ma?e? z posebnimi ma?ami za usnje,ti ?e hitreje razpoka-ker ti itak vseeno.

In potem izgleda vse skupaj zelo bogo. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

meni pa je v?e? usnje na volanu za dober prijem, pa usnje na punci za dober pogled :)

Notranjost mora biti ?ISTA, ?ISTA, in ?e enkrat ?ISTA, sede?i pa iz blaga, saj so poleti znosni v vro?ini in pozimi ne preve? hladni v mrazu...

druga?e pa meni osebno veliko pomeni tudi logi?na razporeditev instrumentov v notranjosti ter naslon za roko

meni je usnje obvezno na volanu in sede?ih,da je noter vse ?rno (obloge in to) ,?e pa ni naslona,se ga naredi.

In tudi pri meni mora bit vse ?isto (po mo?nosti bi morali noter hodit v copatih).

zdej sem se spomnil mojega kolega,ki je imel v Porsche-ju vedno copate-tudi za goste v avtu. :hohoho: To je ?iva istina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

a kdo ve, ce dobis kazen po posti iz hrvaske v slovenijo?

narobe sem parkiral (avtomat pa ni delal) in sem dobil poloznico in nisem mel casa, da grem v banko placat...

a dobim v slovenijo al ne?

po mojem je ne dobi? iz nobene tuje dr?ave-zaenkrat. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

No jaz lahko pi?em samo dobro - v kempu mi nikoli ni treba pla?ati drugega avta (?e kartico za rampo dobim, pol pa samo resetirajo :))

V Rovinju so vso literaturo, prospekte itd pripravili v sloven??ini, skratka prav veseli so nas, ker jih 'podpiramo' poleg trume nizozemcev.

Se pa seveda povsod najdejo 'posamezniki'

Pa mislim, da je tud tako da ce si sam agresiven se kmalu vrne...kolikokrat beremo v cajtngih da so se doma?ini spravili na slovence na pla?i - ja dajte raj? napisat kaj so pa na?i prej delali?

Od kdaj pa so istrijani pravi hrvati? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zav.plo??ice za M6...
Napisano

Ni finta so namre? red stuff, in dokler nimajo temperature relativno slabo primejo, povrh vsega pa so ?e zadnje, raje glej kak green stuff.

Ja,sej jih imam tudi na ni?anu te greenstuff .Pa ?e diske bo treba zamenjati,ker tresejo kot kaka trebu?na plesa?ica. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zav.plo??ice za M6...
Napisano

NE :P imamo en mi?ji ku.. ve?je diske pa ?e vedno premajhne, MPS pa rula, samo prah leti stran kot pri norcih :angry: .

Dobro diski,kaj pa plo??ice a so enake in pa?ejo za en in drugi model?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zav.plo??ice za M6...
Napisano

zanima me,?e imajo vse M6 isi model sprednjih zav.plo??ic.?

velikokrat pri nekaterih modelih pi?e,da so za 2.3 benzinarje-ali pa?ejo tudi za M6 diesel power?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Zdaj se bo g.Lojz razpisal, da ga je lih v?eraj 200 ?gal proti Krki v slu?bo po regionalki pol boste pa vidl! Objavljena slika Aja pardon, to bo napisal ?ele jutri dopoldne ker je na internetu samo v ?asu slu?be, oziroma ves ?as ko je v slu?bi. ?zmeden?

samo res,ej,popoldan ga ni ve? gor. :whatever:

bo kar dr?alo,da je v slu?bi-na na?em forumu. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

Res je ja. Hvala bogu, se je napaka pokazala pred dopustom. Zaenkrat pa ?tima ja.

Poraba mislim da 7.4..Je pa korzika kar zahteven teren. Polno nalo?en avto, en kup klancev, ovinkov, regeneracija DPF...:)

Meni je za podobno pot-Sardenia,pila povpre?no tam 6,5-prepolno nalo?ena in potovalna hitrost nekje nad

Lojz-ovo najve?jo in ?e divja?ko na avtocestah-se pravi tam 140+.Seveda nimam tega DPF ja... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Meni se je pa zgodilo,da je BC za povpre?no porabo "zamrznil".Vedno mi je kazal enako.

?ele,ko sem ga resetiral,je za?el delovati.

Sicer pa je bila poraba (za prevo?enih 1700 km) povpre?no 6.4l/100,kar je za prenatrpan avto zelo lep dose?ek...vsaj zame. :D

Kot zanimivost naj navedem,da sem na?el na par pumpah v Italiji cenej?o nafto kot pri nas.

In lahko zagotovim,da sem z njihovo nafto naredil ve? kilometrov pa ?e znatno manj kadi. :bravo:

Se pa tola?im,da tudi BMW-ji kar lepo dimijo. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

nitrous da dodatno moc...s plinom pa sparas (tudi na moci) tko sem mislu

anyway, a gremo v avstrijo tankrat :)

http://diepresse.com/home/wirtschaft/econo...=/home/index.do

Jaz sem itak zmanj?al vo?njo na minimum (50% manj vo?nje) na mesec tako,da z mano ne bodo zaslu?ili

prav veliko ve?. :P

?e bo potrebno,bo stal parkiran in se bom vozil z njim samo k ma?i in za vikende na izlet-ampak zelo kratek. :jezicek:

F..k,nafta se je pocenila za 0,009?. :aaaaa: Navali narod na pumpe. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bose woofer
Napisano

Sem sel vprasat v avtohi?o krzi?nik ki je prodajalec mazda in je bila cena 1400? ?zmeden?

A ja? kaj ti dajo zdraven ?e alpine radio.... in oja?evalec...in nov subwoofer? ?zmeden?

...pa ?e nove feltne? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.