Labi,ve? ko pi?e? o gumah,bolj mi ni ve? jasno,kaj bom dal gor. Te Firestone se mi zdijo kar v redu.?e,?e so v navezi z Bridgestone...bomo videli,kaj je za naredit...
Ja ?e si ga dobil zraven... Sem opazil ja da bi mogu bit tam noter woofer - pa ga ni - ga je zgleda prej?nji lastnik pobral ven - imam bose ozvo?enje brez woofra . Samo ?udno da tudi kablov za priklop le tega ni nikjer videti - ali je varijanta da ga ?e v osnovi ni - ali moram bolj podrobno razstaviti plastiko v prtlja?niku da najdem kable? Se da kupit ta originalni woofer naknadno ali priklopiti kakega drugega?
Najbolj?e,da montira? noter kakega drugega.Ker original sub. ni bog ve kaj-je bolj za silo.In kable obvezno povleci druge,ker so original zelo tanki in nekvalitetni.Aja,pa ?e oja?evalec bo? moral dat not za Sub.,ker Bose ozvo?enje dela na 2ohm in ne bo? dobil takega Sub-a.Pa tudi oja?evalec original Bose ti ga ne bo poganjal,ker
je pre?voh.V glavnem,?e bo? hotel kaj konkretnega,bo? moral dat kaj aftermarket.
Za druzino rabis karavana? Lol, ta je pa res dobra. Kako so ucasih ljudje ziveli brez karavanu, ko so imeli samo jugote pa fickote, pa kaka bolha se je najdla. Cez 5 let si bo folk zacel kupovat kombije z izgovorom: imamo enega otroka.
He,he,ali nima? ve? kot enega mal?ka ali pa ?e nisi ?el na smu?anje z njimi.Jaz sem ga kupil predvsem,in to mislim predvsem,ker sem pred dvema letoma resni?no popiz..il,ko smo ?li na smu?anje.Za tja sem ?e nekako vso kramo zbasali v ubogega pugija(da smo bli kot kaki ?ehi z nabitim prtlja?nikom do stropa) pa ?e kov?ek sem imel na strehi.Za domov pa,ker ni bilo ve? vse lepo pospravjeno,ni ?lo nikakor ve? vse noter v avto.,In mi je moral kolega nekaj robe v svojem avtu peljat.In sem se takrat zaklel,da je to zadnji?,da grem tako kam na dopust.
In sem si omislil karavana in moram re?i,da je bila to enanajbolj?ih potez zadnjih let.
Res ,da smo v?asih hodili z 101-kami na smu?anje.In res je tudi,da so bili drugi ?asi.Bili smo mlaj?i in nismo potrebovali dosti,da smo bili zadovoljni. Predvsem pa,nismo vla?li toliko robe z nami.
Najve?ja pomankljivost je da ni narejena v nem?iji in je cenej?a kot Audi,WW,...
Ne vem,?e je to glih neka pomanjklivost. Ker mazda 6 je narejena na japonskem(Hiro?ima),"?vabo" Audi je pa samo sestavljen v Doj?landu(iz delov,katere izdelujejo po celi Evropi,vklju?no z nami).
Tudi sam sem pred leti izdeloval dele iz Aluminija in Magnezija za Audi,BMW,Mercedes in WV.Tako da se ne bi glih s tem ?vabotom bahal.
A je mogoce, da sam temu piskajo? Ker prvic slisim, da piskajo Er300?
Recimo RE050A so bile bolj glasne od F1 ampak ni bilo motece...?
Jaz cakam se na kaksen test, da vidimo kako bo letos, drugace pa moj seznam je bolj ali manj isti kot Boss.ov (s to razliko, da ce bom dal sportne gume potem bojo to P zero nero)
Ne vem,no ?e samo njemu.Tudi mojemu kolegu so bile glasne samo ne vem,koliko km je naredu z njimi.
Bi bilo treba probat.Jaz jih sigurno ne bom.
Kar se pa ti?e P zero-to je pa zakon. Tudi najbolj hude makine jih montirajo.Za moje pojme najbolj?a med Pirelli-jem.Samo,je pa draga,ne?
Pa glih ER 300 mi je najbolj pri srcu - kako pa izgleda to ?vi?ganje? A po suhe al po mokrem, ker nikjer nisem zasledil, da bi te gume to po?ele? :ne vem:
V bistvu ?vi?gajo vedno-po suhem in po mokrem.Je pa zanimivo,da je ta efekt na M6 ?e ve?ji,ker je itak pri na?ih" ta starih" sli?at ve? ta zunanji hrup(slaba izolacija).Glih v?eraj sem bral eno izjavo na Ital.forumu,ko en pacient pravi,da mu je najve?ja ?elja,da se mu znucajo te ER 300,katere ima gor in da nabavi kaj drugega.
Ne vem,lahko,da tebe to ne bo motilo ne vem kako.Probaj...
Temperature so tako visoke, da bo treba kar menjati za letne - zimske postajajo preve? nevarne (?e ob?util )
Samo namesto, da bi si zmanj?al izbor sem ga ?e raz?iril
-GY F1 GSD3
-BS Potenza RE 050A
-BS Turanza ER 300
-Pirelli P-7
-Conti. PremiumContact 2
No zdaj se pa naj odlo?im :ne vem:
Kot sem ?e napisal,Turanza ER 300 zeloo ?vi?gajo na na?ih mazdicah.?e posebno tam po 15000 km naprej.
So sicer dobre po mokrem in suhem in ?e te to ?vi?ganje ne moti(beri-muzika do daske)so dobra izbira.
Tudi P7 so izredno dobre gume(jih ima kolega na bmv serija 5).Nimajo pa ne vem kako atraktivnega profila in tudi na feltni izgledajo o?je,kot so v resnici.
Jaz se ?e vedno nagibam k Potenzi Re 050 A.Guma malo manj traja-je pa sladko.
To pa zagotovo ja Pa ve?ja verjetnost da kak?no neumnost naredita ko imata dvakrat ve? idej
Jaz se ?e zdaj kri?am ker bo sigurno kateri ali pa po mo?nosti kar oba tak kot sem bil jaz ko sem bil mali. Ko ?ivo srebro, pa vedno so mi ?le bedarije po glavi Si je sigurno moj o?e takrat mislil: Vse se vra?a vse se pla?a
To je pa kot pribito res. Z mal?ki ti ni nikoli dolg?as...pa tudi zase ?asa ti v?asih zmanjka...
Ja to sem tudi ?e jaz razmi?ljal enako. Sploh ker sta dva fanta, bodo mogo?e tudi interesne dejavnosti iste, vrtec je za drugega zastonj mislim da itd. Od za?etka je pa res ve? dela in stro?kov ker je vsega dvakrat ve?.
Ja,res je,da je ve? stro?kov...samo je pa tudi ve? veselja z njima.
Kon?no smo pripeljali na?ega temno modrega karavana domov in kaj opazim, xenonke ne svetijo kot bi morale. Nasledni dan pokli?emo prodajalca, da odpravi napako, ker nam je dal 24urno garancijo na vse, kar najdemo v tem ?asu. Ena ?arnica je bila narobe obrnjena, drugo pa je bilo treba menjat, ker je njena mo? nihala. Bomo videli, ?e bo sedaj dobro. Rje na blatnikih pa ni.
Dobro,da si takoj ugotovil napako.Upajmo,da je bilo to vse,kar je imelo bit narobe in bo? lahko u?ival v vo?nji.
To?no tako je kot si napisal... ko da? kontakt se ta lu?ka testno ne pri?ge in sem jo prvi? videl ?ele pred kak?nim mescem in pol - sem bil kar malo presene?en, kaj sploh je to. ?e dobro, da je rumene in ne rde?e barve, ker ?e ne bi kar ustavil.
Ah ni treba takoj za vsako rde?o lu?ko panike delat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Labi,ve? ko pi?e? o gumah,bolj mi ni ve? jasno,kaj bom dal gor. Te Firestone se mi zdijo kar v redu.?e,?e so v navezi z Bridgestone...bomo videli,kaj je za naredit...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani