Jao xD Danes se peljem proti Celju, trda tema, in nekdo z Golfom z dnevnimi lu?mi. Avto ?rn, zadaj tema, ?e nismo glih z lu?mi vanj svetli (da so odsevniki nekaj dali od sebe), se ga ni vidlo.
No pa se v Celju ustavim v?tric na semaforju, popipkam, pa dam ?ipo dol, pa jim pravim, da jim lu?i ne gorijo. Uboge ?enske so si bohve kaj mislile in ble ?e bolj prestra?ene, seveda pa so se naprej odpeljale brez lu?i :/ ?e pomagat ho?e?, pa ne gre ... ajajaj
@Topo je stvar zadel v nulo: @Boss dela tele referate zato, ker se ?al ne da kupit druga, ?e ?eli? mazdo pri nas. Kar posledi?no pomeni, da je treba primerjat benicn 2.5 in dizel 2.2
Ravno v?eraj, ko sem sesal mojo ?estko, sem dal zic ?ist dol pa nazaj, tak ene 15 cm mi je falil do pedalov in sem ravno razmi?ljal, kak bi to odgovarjal 20 cm vi?jim ljudjem. Men se je zdelo, kot da napol sedim vzadaj In se strinjam, da bi tudi pri dvometrskih ljudeh ?e moralo ostati dovolj prostora za zadnje sede?e, ob normalnem sedenju seveda.
Definitvno pa je vzadaj veliko ve? prostora, kot pri novih M3 in CX30
@Jest: to?no nekaj v tem smislu, ko sm gledu VAG, me je tut kar bolelo, kak?en seznam dodatne opreme je biu. Kar me pri trenutni M3 moti, glede paketov, je, da recimo samodejne dvopdro?ne klime ni v GT opremi .... pa vzratne kamere, sam ajd to kamero ?e razumem, ne pa klimo, ?e manja pa to da ni vzadi ventilacije ... to je pa itq mim.
Po najnovej?ih podatkih v salonu, ne vejo ni? ve?, niti baje se ve? na sli?i. Js bom vrjetno po?akal na 2020, da vidim kaj izumijo z ?estko, nekako bom konvergiral k temu, da bom z kakr?nim koli manj?im avtom od moje trenutne ?estke, mel ?al problem. Manj?i avto ... manj?i motorji ... ali pa, ?e si bom za?el ogledovati razne RS, ST, in N razli?ice avt.
@50keda - zanimivo mi je, da primerja? 1.5TSi motor s skyactive X in pi?e?, da sta dokaj primerljiva?? Ne glede na to, da je 1.5 podkrepljen s turbino??
Ja teden pred mazdo, se peljal T-Roc. Pa? primerljivo mi je blo, kar se ti?e odziva na pedal za plin in ob?utka, kolk lima/nelima na zic. Pa? dejstvo je, da se oba morata dret, da kaj nardita. Definitvno pa sem ugotovil, da noben od slednjih vrjetno ne bo zame
Pa to vam pravim 2.5T bi moral v evropo prpelat v trojki...
Sem pa danes vrnu corrollo 2.0 hybrid, ki dela nekaj podob ega kot moja/nase mazde... za 5.0 l/100km ... ampak CVT je pa katastrofa in glavni razlog zakaj se zal za corollo tut ne morm odlocit.
Ja nevem no, kolega ma Astro 2017, pa do zdej ?e ne vem o kakih problemih ... mel pa je vpoklic zadnji?, ko so pol ma?ine pre?raufal, neke zati?e al kua ?e
@gregc88: dana?nji avti so ve?inoma nepregledni, tudi clio dana?nji je 200% manj pregledn kot pa je biu leta 99 Motor je primerljiv ostalim 1.0 in 1.5 od koncurence tak tudi v smislu porabe, kot pravim sem probal zadnji? 1.5 TSI in zdej X, poraba/mo? tam nekje na istem. Drga? pa js nikjer nobenga ne vidim, da bi extra hvalu novo trojko kok je oh in sploh nad konkurenco. Definitivno pa materiali v notranjosti niso bullshit po ob?utku, bom pa tole komentiral bolj, potem ko preizkusim Toyoto naprimer.
Exactly, zej je treba kupt, sam kaj, ko lahko kupi? sam kar majo, Robert je meu sre?o, da je kupoval tak?no, ki jo forsirajo Je kdo kje spra?eval za limuzino z X motorjem?
@Alex: sam motorje naj ?e ponudijo tiste bolj?e, ki jih imajo pa so zarad mene lahk "top premium" znamka xD Res nevem zakaj ne morjo 2.5T prpelat v EU ... a razne ostale "top premium" znamke z 3.0 TDI pa 4.0 TDI pa nimajo problemov pri homologaciji?
Vrjetno je problem, da bi sam js to hotu, pa se ne spla?a homologirat za enga kupca in pol ...
Ja, dejansko je za m3 trenutno ?al tako, da ?e pride? z zahtevami v salon, pa niso te zahteve glih kar majo na zalogi ... se lahk pogovarjamo o naslednjem letu in tako tudi vi?ji ceni :/
Corolla 2.0 z eCVT - odli?no !
Notri oblikovno malo slab?e, ampak zelo kvalitetno.
Meni je bolj v?e? kot M3.
Odnosa v salonu pa sploh ne gre prmerjati ampak to je druga zgodba.
Me prav zanima, kak bo tole zgledal kar se ti?e motorizacije, v petek jo dobim za test Notranjosti pa ?al nebi primerjal z M3 ... fajn bi blo, ?e bi se toyota mal posvetila designu v notranjosti ... teli ?tevci po slikah zgledajo tak kot futuristi?ni avti iz filmov 80-ih let :/
@tomersa: js sem lani kupu Performance GEN 1, pa so se obnesle. Sicer nisem ?el na varno vo?njo z njimi, pa snega tudi nismo mel neki pretirano, ampak tiste parkrat, ko pa sem se peljal v mete?u ?ez Avstrijske alpe so delale kot je treba
Tako pa smo jo vrnili, mazdo 3 z X motorjem in opremo GT Plus namre?
Danes ko sem vozil sam, je zadeva bila druga?na, ?e se ?e, kot vsi pravte, tole motor malo razgiba po X kilometrih, bi znala bit zadeva kr fina. Predvsem sem testiral AC, zadeva se brez problemov pelje 130 papcal pa mi je 6 litrov, pri 150 (ki dejansko v avtu dajejo ob?utek, kot da se pelje? 110) pa skoraj sedem. Povpre?no porabo danes sem imel 6.6l, ampak je treba povdarit, da to ni bila vsakodnevna vo?nja (preve? pospe?evanja, zaviranja). In ja, ?e se gre glih na AC na hitro prehitevat potem je ?e vedno potrebno prestavit navzdol, da se pride v obrate 3000+ kjer avto dejansko dela.
Kar pa mi po dnevu vo?nje ?e kar ni jasno, je pa zakaj se tempomat resuma, ko prestavi? v drugo prestavo. Scenarij: pelje? 50 s tempomatom, konc naselja, pospe?i?, prestavi? in potem spusti? gas, on pa hopla na premzo, ker se je tempomat iz nekega razloga sam resumal. Kolikor sem ga prevozil, sem ugotovil, da al ga je treba resetirat z premzo al pa CANCEL knoflom.
Aja pa v?eraj sem pozabu napisat, o no?ni vo?nji. Zelo so mi v?e? ?arometi in njihovo obna?anje: fino sveti avtomatika prestavla dolge in rotira ?aromete kot ma.
Tako po prvem pol?asu X motorja ... nisem do?ivel apokalipse Furali smo poln avto (5 ludi) in ko smo iz naselja pospe?evali na 90, se je matrala in tistih voznikov, ki so bli za mano ni ?lo "odlepit", kar pomeni, dokaj standardni med pospe?ki, ni? kej. Zdej ?e sm ?altu dol v drugo pa prtistku k zme?an, pol se zadeva premika, druga?e pa tako comfortno .
Malo smo peljali tudi po AC, ok zadeva se mi zdi tiha k marija, vsaka ?ast mazdi. O hitrostih pa nimamo kej, zlahka se pelje na 130, to je pa to.
Dinamika vo?nje hja tak ko pri slab?em motoru, zoom-zooma jst ne vidim tu, dokler zadeve ne navija?, mogo?e, da ko bom prespal, da se bo jutri drga? pelala, pri?akujem pa ne nekih ?ude?ev. V glavnem, da bi pri 2000 obratih lahk reku, ok zej pa gremo prehitevat, hm ni ?ans. Motor za?ne res kaj dajat od sebe pri 3000+. Ne vem pa zakaj, mi daje ob?utek, da je motor zadu?en, dobivam ob?utek, kot da bi lahk dal velik ve? od sebe, pa mu ne pustijo
Drga? pa, ?e bi ?e kdo pri Selmarju testiru, 6 dni bo ?e moje vinjeta velala, tak da hura na testno vo?njo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej je treba zle kupt mazdo 6
Povezava za deljenje
Deli na druge strani