Sem gledal kako leto nazaj en spot,kjer so govorili o dizel vs bencin,rečeno je bilo najboljše bencinske motorje delajo vsi Japonci,dizle pa Nemci Volkswagen skupina,žal. Se pa časi spreminjajo.
Tukile bi si js upu postavit se kr Italijane zraven 🙂
Je še kdo od vas mel težavo, da se je ob hladnejših dnevih multimedija parkrat med vožnjo (ni nujnio med vožnjo, tudi če stojiš na mestu) parkrat resetirala sama od sebe dokler se ni v kabini mal bolj segrelo?
Mislim, da sem rešu z Music update iz verzije 7.0 na 9.0
js nism reku da golf 5 ne more bit rjav ... pokaz kje sm to napisu.... še napisu sm da so to stare gare in ni ni čudn da butne kje rja vn, mazde so take že nove da barva stran leti.... zmotil me je le to da se vedno posmehujete vw bmw itd... kok so u pizdi...skoz, ne samo rja... sj vem na katerem forumu smo, in vem da je zato tako...pa vseeno ni fer da nabijate neki kar ni res ... in potem povem kar je res...
kolikor je mazd 3 in golfov 5 v slo....vemo kerih je 100x vec... je se vedno vec gnilih mazd,zihr....
spoh pa ni problem sama rja na obrobi kjer kamni nardijo svoje, mazda je gnila po celem podvozju kot noc in dan...
fotr ma opla skor novo moko...isto k se ulezes spodi ...in pol pod moj 6 leta star golf je velik lepsi, ma ko nov...
ni treba verjet bmk, sam ti povem da niso nemci tok slabi kar se tega tice... za mazdo pa vemo kok so problemi z barvo in rjo od nekdaj ...
fan pa nism, imeu bi mercedesa ,bmw ,audi, volvo tud kako mazdo z garancijo ... sam problem je k za 15-18 jurjov kokr bi js dau ne dobis nic .. ja nic...al polno km in stari, al pa brez opreme in mlincki pod haubo.... mazda se pa dobi, kaka cx3 bi bla mogoc zanimiva (obvezno benz k dizla ne znajo narest)... sam ni nobenga pametnga servisa , to pa pr men velik steje in me odvre od nakupa , za vw jih mam kokr čm.... japancov se vsi izogibajo... ta vš pelko se tud na telefon nima cajta javt ne da bi se kj naredu, v btc sm pa pelu enkt lih to gnilo 3ko... so pa rekl da ne bojo dal na tester da se ne splaca, zihr je turbina... omg,vedezevalci al kaj da kr vejo... leni , oz odnos bmk ...
tko da ko sm kupoval sm gledu kaj dobim za svoj denar da bo opremljen, max 3leta star, dober motor ...nobenega preseravanja ubistvu... in sm kup kar sm, zaenkt bp 3leta ,samo olje menam...
nism pa noben fan, naslednji bo loh tud mazda, nikol ne veš, no al pa tiguan 🤭
Je še kdo od vas mel težavo, da se je ob hladnejših dnevih multimedija parkrat med vožnjo (ni nujnio med vožnjo, tudi če stojiš na mestu) parkrat resetirala sama od sebe dokler se ni v kabini mal bolj segrelo?
Res je lepa, ampak osebno imam zadržke do Alfe, mogoče neopravičeno ampak.... nekak bol zaupam Japoncem 😁
Js sm si zdej 4 leta lastil 159ko, na koncu sm jo prodal s 365kkm, pa je se vedno delala kot urca. Priznam, da sem tut zdej, ko sm kupoval avto gledu za Giulijmai, ampak so cenovno se mal previsoko
No,moje mnenje;naj bodo vse gume dobre. Ker pa se prednje bolj obrabljajo,jih jaz naslednje leto zamenjam;spredaj-nazaj. Itak je razlika 1mm v sezoni med prednjo in zadnjo osjo,tako da ko gredo v smeti so vse 4 enako(merno) obrabljene.
Ampak... Kakor razumem deejana , ima on 1par ?e vozenih in 1par popolnoma novih?
Jaz bi se odlo?il na podlagi tega koliko so katere stare in koliko imajo profila...
Js pa lani dal zadaj Continental SportContact 5, ki so se obnesle ve? kot odli?no, letos pa spredaj Continental Premiumcontact6, ki bi naj ble ?e bolj?e
Bojda sicer na CSS pravijo, da dyno poka?e samo 160 PS zaradi "slabega goriva pri nas". Ne vem no, ?asi juge in slabega goriva so verjetno ?e zdavnaj mimo.
Bo kr dr?alo. Pri nas na ?ihtu imamo 2 plinska generatorja, ki jih servidirajo Avstrijci in pravijo, da imamo zelo slabo kvaliteto plina, kot ostala juga.
Ta 9-ka se ze dolgo prodaja in ocitno se ni prisla cena do realnega nivoja za skoraj polnoletni avto.
Je bilo z avtomatskimi menjalniki teh avtov kaj tezav?
kolker je men znano so bli ti avtomatiki uredu, gre za klasi?en avtomatski menjalnik
Bi mi bil pa od vseh teh, ki sm ti jih nalimu res zelo interesantna Honda Legend, Pa tut Cadillac mogo?e, pa ?e malo ma prevo?enih, ?e seveda kilometri ?timajo
Prora?un je fleksibilen, recimo med 5 in 10 Jur?kov, ve? pa nikakor ne, ker mi je prioriteta v par letih raje kak?en obmorski stanovanje ali wikend kot pa se zapufat za avto v stilu povpre?nega Janeza.
Avtomatskim menjalnikom v starih vozilih se bo verejtno tudi pametno izogniti, razen kot mi razni mehaniki svetujejo, MB ima zelo vzdr?ljive avtomatske, menda.
LPG sistem naj bi mi pokrival do nekje letnika 2005 ali 2006, tako mi je svetoval pokojni Denis (LPG ma?ek), ker novej?a vozila imajo ?e preve? elektronike in mi bo nagajalo.
Kar se pa Mazde ti?e, sem se pravzaprav zmotil in bi z veseljem vzel kak?nega Xedosa 9, ker ta mi je ?e od nekdaj v?e?, pa tudi ta plin sem imel za identi?en motor (KLDE v Mx6).
@Slivka, ?e dobro da nisi predlagal Honde NSX, da bo zadeva ?e ve?ja rariteta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Tukile bi si js upu postavit se kr Italijane zraven 🙂
Popravljeno od DeeyanSkupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani