To pa nou? govoru. Imam eno Stigo akumulatorsko 80 voltno. Plunu zanjo 640 ojrov pa kosi mnogo bolje kot prej?nja bencinska ki je neko? (prera?unano) ko?tala sedanjega jurja ojrov.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Google translate govori o brezpla?nem vozilu. A kdo ve kje se ga lahko dobi?
Ledice omogo?ajo miniaturizacijo lamp (saj veste, najprej dizajn, potem dolgo ?asa ni?, ?elepotem...). Manj?e ko je stekelce skozi katerega sili svetloba na plano, ve?ja je mo?nost da jo kaj popolno blokira. Od sistema pranja lu?i sam ?e nisem opazil neke koristi pri xenonkah. Za pozimi ?e imamo lahko gretje ?ob za pranje vetrobrana, bi lahko elektri?no greli tudi stekla ?arometov pri LED lu?eh.
To bo vse neko? povezano v skupen informacijski sistem. Ti bo? samo sporo?il na katero polnilno mesto si namenjen in ?ez koliko ?asa predvidoma bo? tam, info sistem ti bo pa sporo?il kateri v ?akalni vrsti si.
Pred davnimi leti smo imeli slu?beno lado nivo z dometom 200 km.
Nedelja zelo zgodaj zjutraj na poti z morja preko mejnega prehoda Metlika. Zadnja delujo?a ?rpalka nekje na hrva?i avtocesti, prva delujo?a v Slo pa 20km pred Ljubljano. Je bilo potrebno prera?unavat.
Kaj pa kak?en elektronski sistem. Mikrofoni zaznavajo hrup, zadeva se analizira in zvo?niki oddajajo hrup v protifazi. (a je to kdo ?e patentiral, ?e ne bom jaz)
Dejstvo je, da LED ?ipi izgubljajo lumne s ?asom (in temperaturo, zato je bolje da je pod motornim pokrovom ?im bolj hladno (ne kupovat ?rnih avtov)). Kako hitro izgubljajo je te?ko re?i, so si pa s tem nekako podobni s xsenon ?arnicami. Ampak ena original xenonka za moje najdra?je renolda je ko?tala 25? (kupljena na rifuzo ).
?e menja? avte na 2 do 3 leta bo vsak dobro svetil. Vpra?anje je kako je ?e ima? avto 10let, ali ?e kupuje? rabljene. Vir svetlobe ni vse, ene 50% je v optiki. Spomnite se prve ?estice v izvedbi z navadnimi halogenkami, kjer je svetilo bolj zaenk (kot kak?en yugo) ravno zaradi optike. A se optika LED lu?i zapaca kaj po?asneje kot optika xenonk bi bilo pa zanimivo vedet tistim, ki avtov ne menjamo kot gate.
Mazda cx3 je pa? trendovski avto. Za manj denarja kot stane cx3, se s ?im drugim pelje? enako dobro plus tega da ima? ?e bolj uporaben avto. Nisi pa in. To pa ne .
Kolega je ?el v nem?ijo kupit bmwja. Ko se pripelje tja, je videl da avto ni vredu. Se odpeljal drugam in kupil nekaj bolj po sili razmer, ker je bil pa? ?e ravno tam. Seveda so ga nategnli tudi v drugem poizkusu. In to pri avtu ki je bil rabljen ?ez 30k?
Ko je ?estica III generacije pri?la ven, se ji nisem mogel na?udit kako ima tako velik avto lahko tako majhen prtlja?nik. Ugotovil sem, da je to zaradi tega, ker pisker od auspuha ni bo?no ob prostoru za rezervno gumo (kot pri prvi 6ki), pa? pa pre?no pod njo zato je dno prtlja?nika postavljeno precej visoko in zato malo prostora.
A sem jaz kaj narobe gledal ker sem videl samo en izpu?ni sistem, resda z dvema roroma?
To sem tudi jaz sli?al od sodelavca navdu?enega motorista kak?en odnos imajo pri nas avtomobilisti do motoristov - podobnega kot do kolesarjev.
Zagotovo je posredi na?a slovenceljska mentaliteta ovac, ki ob vsakem druga?nem ki ni del njihove ?rede dobijo idejo: dejmo ga jebat. A zakaj, zato ker smo v ve?ini, ker smo mo?nej?i in ker ga lahko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za mazdo ne vem, v mislih sem imel svojo ?ehinjo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani