Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Samo res, kam smo pri?li s temi cenami. V?asih si za tak denar, kot je na ceniku dobil ?e konkreten "premium" avto z full opreme.

?e ?e te zneske pomno?imo z 2 in dobimo takratne DM, uf za 100.000 DM se je kupilo verjetno S klasso z najvi?jo opremo. :)

Boss, tole si vzami, ko vem da ti je v?e?, kot dodatno vozilo, da dobi? nasmeh od u?esa do u?esa, hohoho

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14354709&display=Mercedes-Benz%20SL-Razred%20SL%20500%20Avt.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

?e bi bencinar imel porabo 2lit.manj?o od dizla bi se zdajle pogovarjali kako je dizel slab?i, ker bi ve?ina imela bencinaja! Imam bencinarja in vem zakaj, tako tudi verjetno ve vsak od vas zakaj imate kaj in je brezveze debata kaj je bolj?e. Je pa zanimivo, se malo nasmeji?, ko vsak zagovarja svoje!

?aki, da ?e jaz svoje LPG prihranke za?nem omenjati in kako sem zadovoljen s tem gorivom ?e 11 let ter v razli?nih vozilih. SIGAS d.o.o., pa te zadeve. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?al ja... V?eraj sem napisal mail za ponudbo, ampak kot sem rekel sportline ali ni?, ker avto je ?ist premehek in ladjast. Pa ?e adaptivno podvozje in volan naro?i? pa gre cena veselo proti 43 jurjem na uradnem ceniku. Z ostalimi stvarmi se sploh nisem ubadal ampak res tisto najbolj nujno pa je cena zbezljala v 3pm. Pol sem pa ?e na teritoriju novega Arteona.

In med tema dvempa potem reees ni ve? za razmi?ljat, ker Arteon je res plehnati lepotec. :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Boss, v tem primeru pa najbolj?e si kupiti F1 dirkalnik, da se bo? izstrelil mimo, ?e je to taka panika. :harhar: (Aja, tam bi bili ?e vi?ji obrati).  :zvizga: 

Meni je pri bencinskih motorjih ravno to v?e?, da se zvrti (razna japonska vozila tudi do 8000 obratov v minuti), se pravi ujame? idealen trenutek, po gasu in hopla. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz resno razmi?ljam o vikend V8 USA avtu iz 80-ih ali za?etka 90-ih let, verjetno bo dobra nalo?ba, saj bo ?ez dve ali tri leta bo verjetno standard 2 cilindra, quadturbo in  0,5 litra prostornine ter menjava motorja na servisni interval. :(

Corvette? :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

to sem ze slisal od velikih ... dokler jim ni DPF crknil  :rolleyes:

Sicer pa lahko se je men plinskemu bencincu ogla?at, ki ne vem kaj so tapravi stro?ki investiranja v star avto, a ne? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

?ez kako leto bojo na teh.pregledih za?eli preverjat DPF filtre, in bo dodaten stro?ek.

Kdor se vozi brez, bi jim lahko preventivno napeljali lasten izpuh v kabino, da uziva v njem).

(se vozit za dizlom, ki spusti oblak je res prava idila)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mogo?e misli, da bo tolk dobil dejansko. Ker je 1.8 motor? :ne vem:

En dejansko prodaja novej?o, se mi zdi da 2006, za isti dnar.

To ali pa SLK II s kompresor motorjem za tak denar, skratka ni primerjave. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ampak zakaj v 90% samo Italijani? A imajo tolk zjebane avte. :lol: :lol:

Romuni z ITA registrskimi tablicami, si kar mislim koliko so zainteresirani za vlaganje v vozila in njihovo primerno vzdr?evanje. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WIZ zavarovanje
Napisano

Zagor, ti priporo?am klic na?ega forumskega zavarovalni?kega agenta (Eclipse oz. Marko Ferlin), mojster za zavarovanja vseh sort in tule ?tevilne zadovoljne stranke; 031 209 143

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

tok negativnih komentarjev pa mnenj da se mi zdi da bom kr ostal na svoji GTA pa jo porihtal hehe

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

Ampak saj avto kupujes zase, ne zato da bos vsec drugim in dobival odobravanja komentatorjev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

Glede vargalanta imam jst izku?nje na M3 sem enkrat dal obnovit kon?nik na spodnji roki in je dr?alo 2leti, naslednji? pa sem menjal kr celo roko ker me je pri?la cenej in je komplet nova roka s kon?nikom in seleni, ta dr?i zdaj ?e ve? kot 3leta.

Glede Curkotove M6 pa se tudi jst ?udim kaj za vraga so delali s tem avtom da je v takem stanju.

To, kaj so delali je resno vpra?anje, podpoglavje pa to, da zakaj ni ?el fant nekam preverit vozila pred nakupom, ?e je vse skupaj v totalnem razsulu? :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

Dobro se pozanimaj glede uvoznih dajatev in celotnih stro?kov, ker pri toliko starem in precej mo?nem motorju ga bo? zaradi izpustov konkretno prepla?al. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A mogoce kdo ve kako se obnese renault laguna 2.0 dci 150hp 2010 (tretja generacija). Vem da so predhodne lagune imela en kup sranja, ampak tretja generacija naj bi imela nissanov motor DOHC. Kolega se zanima za nakup :)

Pelko je velik poznavalec Renojev in dobesedno vse ve o njih, ker je delal 7 let na pooblascenem servisu. Vprasaj! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.