?e bi bencinar imel porabo 2lit.manj?o od dizla bi se zdajle pogovarjali kako je dizel slab?i, ker bi ve?ina imela bencinaja! Imam bencinarja in vem zakaj, tako tudi verjetno ve vsak od vas zakaj imate kaj in je brezveze debata kaj je bolj?e. Je pa zanimivo, se malo nasmeji?, ko vsak zagovarja svoje!
?aki, da ?e jaz svoje LPG prihranke za?nem omenjati in kako sem zadovoljen s tem gorivom ?e 11 let ter v razli?nih vozilih. SIGAS d.o.o., pa te zadeve.
?al ja... V?eraj sem napisal mail za ponudbo, ampak kot sem rekel sportline ali ni?, ker avto je ?ist premehek in ladjast. Pa ?e adaptivno podvozje in volan naro?i? pa gre cena veselo proti 43 jurjem na uradnem ceniku. Z ostalimi stvarmi se sploh nisem ubadal ampak res tisto najbolj nujno pa je cena zbezljala v 3pm. Pol sem pa ?e na teritoriju novega Arteona.
In med tema dvempa potem reees ni ve? za razmi?ljat, ker Arteon je res plehnati lepotec.
Boss, v tem primeru pa najbolj?e si kupiti F1 dirkalnik, da se bo? izstrelil mimo, ?e je to taka panika. (Aja, tam bi bili ?e vi?ji obrati).
Meni je pri bencinskih motorjih ravno to v?e?, da se zvrti (razna japonska vozila tudi do 8000 obratov v minuti), se pravi ujame? idealen trenutek, po gasu in hopla.
Predlagam, da kontaktira? na?ega kolega in preko www.narociavto.si, vzame? nekaj iz Nem?ije, kot je to naredilo ?e par oseb na forumu in so zelo zadovoljni.
Jaz resno razmi?ljam o vikend V8 USA avtu iz 80-ih ali za?etka 90-ih let, verjetno bo dobra nalo?ba, saj bo ?ez dve ali tri leta bo verjetno standard 2 cilindra, quadturbo in 0,5 litra prostornine ter menjava motorja na servisni interval.
Zagor, ti priporo?am klic na?ega forumskega zavarovalni?kega agenta (Eclipse oz. Marko Ferlin), mojster za zavarovanja vseh sort in tule ?tevilne zadovoljne stranke; 031 209 143
Glede vargalanta imam jst izku?nje na M3 sem enkrat dal obnovit kon?nik na spodnji roki in je dr?alo 2leti, naslednji? pa sem menjal kr celo roko ker me je pri?la cenej in je komplet nova roka s kon?nikom in seleni, ta dr?i zdaj ?e ve? kot 3leta.
Glede Curkotove M6 pa se tudi jst ?udim kaj za vraga so delali s tem avtom da je v takem stanju.
To, kaj so delali je resno vpra?anje, podpoglavje pa to, da zakaj ni ?el fant nekam preverit vozila pred nakupom, ?e je vse skupaj v totalnem razsulu?
Dobro se pozanimaj glede uvoznih dajatev in celotnih stro?kov, ker pri toliko starem in precej mo?nem motorju ga bo? zaradi izpustov konkretno prepla?al.
A mogoce kdo ve kako se obnese renault laguna 2.0 dci 150hp 2010 (tretja generacija). Vem da so predhodne lagune imela en kup sranja, ampak tretja generacija naj bi imela nissanov motor DOHC. Kolega se zanima za nakup
Pelko je velik poznavalec Renojev in dobesedno vse ve o njih, ker je delal 7 let na pooblascenem servisu. Vprasaj!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nor?ujejo se, ker je druga?na oznaka modela in ne roadster.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani