Skoči na vsebino
A COSMOS podjetje
Napisano

Tole je pa ve?ja pizdarija kot sem si mislil. ?udno mi je, da ni nikjer v medijih ni?esar zaslediti ker ponavadi pi?ejo za vsakega psa, ki se je podelal na zelenici in lastnik ni pospravil.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Novej?i bmwji so porazni kar se kvalitete ti?e.

Za moj okus so tudi oblikovno grozljivi, npr.. samo ?e omenim X7, ki je videt kot nek kit, ki bo vsak ?as zajel plankton.  :zvizga:  Tanovi Audiji so mi povsem druga zgodba (tudi notranjost in po?utje za volanom).  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Neki z EGR ventilom ane? Ravno zdej je ena pogorela, so pa bili neki vpoklici ?e tudi prej glede podobnih for.

Tako nekako ja, da zagori kot bakla in ni ?ans da ga uspe? pogasit. A ni to ?alostno, da da? recimo 50 ali 70 smukov ?, potem pa gre pred tvojimi o?mi vse skupaj v pepel?  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Pozdravljeni!

Sem prijavljen tudi na BMW forumu (Cosmo je poobla??eni prodajalec za obe znamki) in tam se v eni temi na veliko pi?e o ne-dobavi ?e vpla?anih vozil, ko naj bi potem dobavitelj tudi po ve? mesecev odla?al in zavla?eval z dobavo. Nekateri so ?li menda tudi v to?bo, ker druga?e niso dobili vozila, za katerega je bilo vse vpla?ano in dobavljeno.

Ali ima tudi kdo od vas kak?no podobno izku?njo, glede dobave vozil?

BMWslo forum pi?ejo, da naj bi bilo navedeno podjetje v precej?njih finan?nih te?avah in da je le ?e vpra?anje ?asa, kdaj ...

(ne ?elim pisat o dejstvih, da me ne bo kdo za u?esa, tako da dajmo ostati pri definiciji MENDA; ker mi zadeve niso poznane in le prena?am info). 

BMW tema pa je tule (upam da je splo?no vidna in ne rabite biti registrirani tam gor);

https://www.bmwslo.com/topic/145586-dobava-avtomobila-pri-a-cosmosu/?hl=acosmos

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Najslab?a petica do sedaj...

Tudi tista novej?a (F10 ali kak?no ima ?e oznako), imajo pa dizli ful te?avo z nekim ventilom, kar pripelje do samov?iga vozila med vo?njo in ponavadi zgorijo v celoti. Nekaj let star avto, groza :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kdaj vi stare gume zamenjate z novimi, ko se obrabijo ali ko so kao stare?

Avto moje najdra?je ima trenutno zimske gume conti TS 850 - skoraj 6mm profila, so pa vo?ene ?e 6 sezon. A bi bilo to ?e za zamenjat glede na leta ali glede na profil vozit ?e eno zimo. Tako "na otip" ne delujejo pretrde.

Osebno bi fural ?e eno sezono, ko pa bodo starej?e, jih lahko montira? TA??I, ?e jo ?e ima?. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14707434&display=Mazda%20Mazda6%20Karavan%20G165%20Premium-Full%20L...

Lepa in kar OK cena.

Edit: gledam opremske pakete iz SI kataloga in je nekje med slovensko attraction in revolution... Zanimivo pa je, da je LED osvetlitev notranjost in prtlja?nika ?e vedno serijsko le pri takumi plus izvedenki. Hecno v letu 2019. :)

Zelo lepa barva, ampak Alex se najbr? ne bo strinjal. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e bo vse normalno jo dobim v dveh tednih, da pride iz Antwerpna.

Tole kar kupuje? niti ni tapravi karavan, tako da se bo? hitro navadil. V smislu tapravi karavani so une kvadrataste ?katle; Volvaki iz 90-ih in Passati iz za?etka tiso?letja, kvadrature :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Boss, ti ga samo kupi. Potem pa bodo stali v vrsti, da jih pelje? en krog. Takrat jim razdeli listke s ?tevilkami kot pri zdravniku in vsakega pelji kve?emu 5 min.

To se bere kot da kupuje vesoljsko ladjo, ki je ?e nikoli nih?e ni videl, ne pa vozilo ki je ?e nekaj let na trgu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Da ne bomo spet samo komedianti glede bencin vs. dizel...

@Boss: tole bi bilo morda nekaj zate, ?e celo AWD je. Sicer italijanska, ampak verjetno ne bi smelo biti ovira, pa ?e precej blizu je:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=286980513&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=13200&makeModelVariant1.modelId=35&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=e60ac0d2-1609-b4c9-7bf4-6e0d6ef6bcc1

?e gledam pravilno, je v Sloveniji cena nove 52k EUR - ?e upo?tevajo? 5k EUR popusta. :blink: Torej 20.000 EUR izgube vrednosti v letu dni?

Verbrauch (potro?nja goriva) mu ne bo v?e?, ker so napisali v oglasu 66 oz. 56 litrov na 100km. Hehe :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dr?i, obratno pa gre vedno.

V stare dizle, v stilu Golf2, so menda pozimi celo tankali do 1/3 rezervoarja so lahko dali bencin v dizelsko vozilo, pa ostali 2/3 potem nafte. Da je dr?alo ve?ji minus. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Alex, a ni tako da so cevke za nalivanje goriva razli?no debele za bencince in naftarje (zdaj ne vem katera je debelej?a in ne gre v drugega; verjetno nafta v bencinskega)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

V?eraj stestiral Mazdo 3 s Skyactiv X motorjem.... a naj sploh komentiram al raje ne? :ne vem:

Mi je teta prodajalka povedala, da je imela v enem dnevu 10 vo?enj in samo ?tirje so bili zadovoljni. Tako, da pa? ne bom veliko oziroma ni? izgubil, ?e pa? trojko presko?imo. Pa skoraj 3/4 leta sem ?akal na tole pol pa  :vskalo:

Dec, a ve? da bi bilo zanimivo odpreti anketo in da malo ugibamo; katero vozilo bo Boss kupil pred koncem tega leta (ti pa predlagaj 4 glavne kandidate). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja nevem no, kolega ma Astro 2017, pa do zdej ?e ne vem o kakih problemih ... mel pa je vpoklic zadnji?, ko so pol ma?ine pre?raufal, neke zati?e al kua ?e :)

In to govorimo o 2 leti starem vozilu, verjetno z nekim nizkim ?tevilom prevo?enih, oz. garant jih ima pod 100Tkm. Kaj bo ko bo zadeva stara 10 ali 15 let, no itak ne bo do?akala?

Tole je pa nekdanja Mazdurina na?ega kolega Scream-a :)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14685576&display=Mazda%20Mazda6%201.8i%20TE

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Opli so meni oblikovno eni najlep?ih vozil, ampak kakovost pa nimajo (med drugim sem v 2018 delal v rentakarju v Nem?iji, kjer je bilo 3500 vozil in kadarkoli je bila s katerim te?ava, to ni bila Dacia, to ni bil Renault, niti ne Fiat, ampak OPEL). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Kak?en se vam zdi Golf 8.generacije? Znotraj koliko sem videl na fotkah je kar futuristi?na zadeva, zunaj je bolj evolucija obstoje?ega modela. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Glede dobave novega vozila (?e bi bil na va?em mestu, ki kupujete), bi zdajle vsekakor po?akal do januarja, da imate letnik 20. Pa? novo desetletje, kakorkoli obrne? bo novej?i.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

V?eraj si v BTC podrobno ogledal razstavljeni tanovi 3-ki. ?rna HB mi je bila precej v?e?, a jo slab?a polovica komentirala, da je kot da je avto spredaj zaleten in na hitro popravljen (o?itno jo je zmotilo, da je vse razen znaka bilo zelo ?rno); bela sedan-ka pa ji je bila zelo v?e?. Je parkirana prav tam zraven. Lepo poudari elegantne linije. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.