Skoči na vsebino
Spet ceste zacveteeeeeele ...
Napisano

Je pa ?e ena cesta ki je v tako katastrofalnem stanju da to se opisat ne da, more? se pelat da vidi? o ?em govorim. Katastrofa ceste planina-unec, luknjava je bolj kot na?i zakoni, ?vicarski sir se skrije! :blink:

Ja to sem pa pozabil omenit...sam mi je ?e vedno zakon cesta.... :bravo:

Madmax kje pa dela? ti??' Bistrica?? ?zmeden?

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

:bravo: Navijamo zate!! :jupiii:

Zadnje ?ase vsi na forumu kupujete ene avte ej. :danzoman:

Simon ?e te kaj potola?i....jest ga ?e ne bom zamenjal.... :P

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Sirius...morem priznat da si me presenetil s tvojimi avti.... :bravo:

Kolk pa ma? dejansko manj?o porabao od ostalih lastnikov istega avtomobila... si kaj preverjal ?e???

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

No kaj pa recimo da se zmisli bla bla bla.....

Ogled bil narejen, odlo?i? se, drugi dan pa use rikne....

Kako si za??iten, oziroma, ti denar nazaj vrne al kako???

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

p.s. Davidson, jutri dopoldan sem v Il. Bistrici, gremo na en drink??

Ej just give me a call.... sem doma dopoldne.... :bravo:

Sicer pa hm.... kaj pa ?e bi alfo 156 uzel pa motor 1.6???

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

?zmeden? AAAA Luka kaj pa to zdej??? Zakaj maza papa***???

Morem priznat da si me ?okiral...oziroma nepripravljenega dobil.... :P

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neprivezan - sledi pla?ilni nalog!
Napisano

mene pa neki zanima mogo?e se vam zdi butast sam ne vemin namre?: polcaj ti neki napi?e neko kazn ti je ne prizna?. ?e se ho?? prto?t ti podpi?? al ne podpi?? kazni?

Tomlc... si o?itno spregledal moj post.... torej... useeno je al podpi?e? al pa ne.... in kot je madmax povedal.... prito?bo pa lahko napi?e? v vsakem primeru, je pa res useeno al podpi?e? al pa ne!

Danes sem izvedu da ?e povzro?i? nesre?o z manj?o materialno ?kodo pla?a? kazen 100.000SIT pike in ?e izpit gre za en mesec, to je v primeru da pokli?e? policiste.

TO ne more bit res....za manj?o nesre?o lahko dobi? edino kazen za nepravilen premik, in to je 10k sit.... mogo?e edino ?e ima? alko v krvi... Tako da to ni res!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Grelec motorja
Napisano

centralna za avto......na kratko. ?zmeden?

need more??

:aaaaa: ok to veeeeem ?eeeee,,,,,, :P

Ne.... zanima me kako, kje je vgrajena..... bla bla bla u know what i mean.... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo kolega je mel sranje z nepla?ano kaznijo za parking, dobu je ?e lansk let 2 pa jih ni je** 5 posto, sej kao bo zapadl, nobene kazni pa ni podpisal. In evo, prej?nji mesec mu je dav?na blokirala ra?un in je pla?al polne kazni + stro?ke trganja banke + ?e ene dodatne sto?ke, ter blokado trr-ja in elektronskega ban?ni?tva - 6k, potem je normalno zahteval deblokado in ?e za to pla?al - 6k. In na koncu ga je namesto 10-12 jurjev pri?lo vse skupi okol 30k, ?e bi pa polovi?no pla?u v tistem roku, takrat ko je liste dobil bi pa pla?al 5-6 jurjev.

Pla?i pa bo? mel mer.

Grega da te malo popravim.... stro?kov definitivno no tolko.... ?e kazni ne pla?a?, ti ?ez ?as dav?na direkt tr?e z ra?una, pol ti ra?un zablokirajo, ppol more? na banko odblokirat.... ne pla?a? ni?...

Ponavadi pa ti cajoti ?e neke stro?ke zara?unajo... ne vem pa to?no kolk...

Torej ni tolko stro?kov.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ker je dokaj podobna tema, me zanima ?e kdo ve po kolik?nem ?asu zastara kazen za napa?no parkiranje

po novem zastara kazen ?ele po 2 letih.... tako kot ostale kazni v prometu... sodi??e pa ?e se ne motim 3 leta.... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.