Hja glej ga kolega - je razlika, sploh ?e da? letno za recimo 35.000 prevo?enih km (moj primer) 2870? ali pa jih dam 4170? ... razlika je 1300? na leto, kar po moje je dale? od malo ... v ?estih letih kot si lastim avto je to skoraj 8k? prihranka ali slaba tretjina cene novega.
Si kupi? avto katerega si zmo?en tankati in se ne pa? ne krega? po forumih. npr. 5let star avto za pol cene, s 30-40 konji manj, ki pije 2 litra manj in je mir.
Tisti ki pa? kupi avto z npr. 200 konji mora vedet, koliko to pije in ma da je mir a ne, ne pa da tekmuje kolk mal mu pije avto z 200 konji....to so zame pa? povpre?ni slovenski papki, ki se na drugih podro?jih kot je temu ne morejo izkazati. ( ne mislim nate, da ne bo kej narobe, ampak kako se sploh po drugih forumih o tem pi?e na veliko).
?e ne more? tankati mo?nega bencinca si kupi?? ?voh bencinca, ?e npr. ho?e? da ti dizelca namesto 7 pije 5,5...kupi? tak?nega ki pije 5,5 in to je to.
Verjetno tudi ti nisi kupil tak?en avto kot ga ima? zato da ra?una? cel cajt kolk ti pije (?eprav vidim da ima? v nulo zra?unano). Pa? porabi kot porabi, ko se pri?ge rezerva gre? tankat in to jeto, to si tudi ti verjetno zavedal pred nakupom
?e se seveda sprijazni? s porabo okol 11litrov/100km
Poraba me res ne moti, ?e bi me, nebi tak?nega avta kupoval ...najhuj mi je ko folk kupi avto za 30t eur pol pa joka ker pije 9-10l oz. se krega za porabo, tekmujejo komu manj pije, sploh dizela?arji.
Pa? ima T malo manj oja?ane boke ?e se ne motim?? A hitrostni razred se vedno lahko ni?a?? Ve? vem da lahko ima?...za ni?jega pa nisem vedel...?eprav, sej meni tako ali tako pride v po?tev samo vi?ji :)
Jest grem v pon. mal pogledat...bolj za foro kot ne....iz ceste sem jo ?e videl...za foro bom reku ponudbo moja GTA + 2t eur...druga?e jo pa pridem ?ez 2 leti iskat ko bo 9t eur ...mah je res poseben avto, 90% mulcev ki bo imelo toliko denarja si bo raje kupilo kak?nega GTI-ja, kak?nega mo?nej?ega BMW-ja ipd.,....tale res ni tako vpadljiva, sploh napram ?e bi bila ?e rde?a, da ne govorimo o novi MPS trojki. Glede nato da avto ?e kar nekaj ?asa stoji bo takoj treba na servis, gume bog ve kak?ne so...pa 17tke so, serijsko je imela 18tke ipd., ?e je res tip top avto je pa itak zmaga...razen tistih grdih pokrovov ?ez ?pegle.
So ja ampak se ne prodajo...tako kot tudi ta ne, ki ?e eno leto stoji pri tem prodajalcu ...sej druga?e pa nabavim ?ez 2 leti ko bo 9t eur ,sej vemo po koliko so se tiste mps-ke pred letom,dvemi prodajale na avtonetu...za manj kot tole isti letnik.
Baje je pisalo po CRO ?asopisih da so krimi?i ornk preiskavo delal...in da je bil kombi rentan v MB pa brez ?oferja notr ipd., v glavnem mu?ke. Samo nisem nikjer ?lanka na?el ...druga?e pa, ni 2x za re?t kot si napisal, avto zavarovan na polno, dobi? denar, deli pa hopa cupa iz tujine pa je...ne bom trdil da to dela, samo taki slu?aji so mal ?udni.
..kaj sem ?e vse sli?al o tem tipu, tudi od tistih ki razbite avte uva?ajo in tukaj popravljajo.....mislite da je na odpadu zaslu?il za Ferrarija? in na koncu mu ga kao slo kombi porine na Pagu v morje...a on ga na pomolu parkira...mu?ke jaooo
To je res ja, sploh ?e si ga nekdo res ?eli a ne. Npr. tista moja trojka 1.6 je bila prodana v parih dneh za isti denar kot sem jo pol leta prej kupi. Je pa res da je kupec iskal nekarambolirano,nepo?kodovano,z realnimi kilometri, redno servisirano ipd., jo celo premeril, in ?eprav je bila po?kodovana malo zadaj, jo je takoj odpeljal. Zdej jest moje, trenutno nebi dal za tolk, ker bi bil res preve? v minusu, za kak?en pameten denar pa takoj.
Raj zapelem v Savo, sploh po tem ko je podvozje komplet po?timano in obnovljeno, pa ?e par stvari a ne takih lu?tnih. Je pa to tisto, o ?emer ve?krat pi?emo...?aaaal se vse kar vlo?i? v avto, skoraj ni? ne pozna pri prodaji...razen za kak?nega ljubitelja...?e dobro da tiso?e eur ne me?em notri Pomoje bi mogu ?e v ?tartu MPS nabavit, pol pa zihr nebi ni? preve? rihtal
Evo9 mi smrdi... Ker pomoje nekaj ne ?tima ker EVO9 ima ve?ji spojler zadaj, pa zram antene ma take male ?arkece podobne difuzorju, ki jih ta nima... Tak da tole ne vem ?e je EVO...
Tale prodajalec kar dosti iz USA vozi tako da....?eprav je napisal da je SLO avto, lahko da je spojler menjal ipd.
Men je ?al da nisem takrat vzel kredit za flat, mi ban?niki imamo ?e bolj ugodne pribitke, zdej bi imel s 3m euriborjem obrestno mero 2% , najni?je kar je blo v recesiji (euribor namre? spet raste), bi bila moja obrestna mera 1,5%...jaooooooo.
Res se je potrudil in spedenal avto ampak to nikoli ne bo prodano....oz. res kak?nemu ibr fanu, kar jih pomoje v slo ni. ?koda ker tak?ne zadeve niso cenjene pri nas, jest jih cenim, za ves trud in vlaganje ampak da bi dal toliko denarja pa ni ?ans, raje nabavim:
Govorili smo o tem koliko ceneje se ga je dalo dobiti za SCT dra?bi....druga?e pa se strinjam, ?e mi za 11t eur najde? CX7 jo vzamem in seveda ne kak?no uvo?eno ki?to
Pomoje je da za ta denar skor vseno kaj kupi?, samo da dela. Tako da Pe?o odpade, manj?a okvara lahko postane velika, Swift bo zihr delu k urca, ga je mel kolega, in sem tud sam z njim nekaj prevozil, Proton ima motor od Mitsubishija (iz leta 1990), tako da to nebi smelo biti problemati?no, za ostale pa ne vem ve? povedati
Sej v bistvu ni "velika servisa", pa? olje,filtri, zavorne plo??ice ?e so fu? in to je to.
Pri nakupi bodi pozoren da je ni bil razsut, kak?nih ve?jih napak avto nima, in da je bil redno servisiran..?e je bil na poobla??encu naj ti da ?t. ?asije, pojdi na servis in ti bodo vse izpisali...tako da se lahko ogne? ponarejenim servisnim knjigam, Mazda ima elektronsko servisno knjigo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si kupi? avto katerega si zmo?en tankati in se ne pa? ne krega? po forumih. npr. 5let star avto za pol cene, s 30-40 konji manj, ki pije 2 litra manj in je mir.
Tisti ki pa? kupi avto z npr. 200 konji mora vedet, koliko to pije in ma da je mir a ne, ne pa da tekmuje kolk mal mu pije avto z 200 konji....to so zame pa? povpre?ni slovenski papki, ki se na drugih podro?jih kot je temu ne morejo izkazati. ( ne mislim nate, da ne bo kej narobe, ampak kako se sploh po drugih forumih o tem pi?e na veliko).
?e ne more? tankati mo?nega bencinca si kupi?? ?voh bencinca, ?e npr. ho?e? da ti dizelca namesto 7 pije 5,5...kupi? tak?nega ki pije 5,5 in to je to.
Verjetno tudi ti nisi kupil tak?en avto kot ga ima? zato da ra?una? cel cajt kolk ti pije (?eprav vidim da ima? v nulo zra?unano). Pa? porabi kot porabi, ko se pri?ge rezerva gre? tankat in to jeto, to si tudi ti verjetno zavedal pred nakupom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani