Janik tole glede spu??anja, tut jz ful podpiram, ker konc koncu te n? dost ne ko?ta, ?e enga reve?a (zmedenga al pa ?iv?nga) spusti? predse, ker tega ne pred tabo ne za tabo ?e lep cajt noben nav naredu, pol se ti pa itak ?e neki cajt zhvaluje pa maha, d ti je nakonc ?e kr nerodn!
Hehe 7 litrov, jz se spomnem ko mi pri FGT stroju noben ni vrjev da mi pr me?ani vo?nji in normalni nogi pije dobre 8! Tko da mazde ga sicer znajo kar po?ten na zob dat!
J-luv, kok pa je pol poraba, ?e ni nevemkok velik, ker najla?i je ?e se opredeli? nominalno - v ?tevilki!
Tle se z Labijem 100 % strinjam, treba odpret o?it, ne kot fijakarski konji s pla?nicami, treba je dojet da tut mazda ni oh in sploh in v vsem mo?nem najbol?a!
Ko je nekdo omenju, da ?e je Bemfić tok in tok dra?ji od npr. 6ice, pa da je ?ist "brez pravega razloga" tko svinsko navita cena, ja kaj vraga pa mislte, a da bi ljudje (mno?i?no) kupval neki - kjer je do neba nabita cena, ne dobi? pa n? kej posebnega za ta ke?? :ne vem:
Cena "bemeveja" je pa? taka kot so jo dolo?ile tr?ne razmere in kokr ga potro?niki cenijo oz. so prpravleni za njega se?t v ojro mo?nji?ek in ?e cena ne bi bila primerna temu kar dobi?, vrjemte da jih ne bi dost prodal, posledice slabe prodaje, pa verjetn vsak ?olar?ek ve kam peljejo!
Sicer pa hvalabogu da vsak svoje hvali in je najbr? ravno zato kupu aktualno makino, ampak vseen je treba re?t bobu - bob!
Upam da bo spomladi spet kak?no sre?anje na CRO mazda sceni in da bomo tut Jankoti in Metke vabljeni, da se malo spoznamo med sabo, ker lanski let sem sli?u da ste se mel dost dobr!
Zdele pr?akujem ekstremno nizko porabo, mam namre? idealne pogoje (?e omenena "magi?na" sklopka ki je ni), pa zelo kratke fure, tko da se mazdurija niti ne ogreje!
Prele sm ?e tvingića (testno) namazal z enim slojem in sicer po gorenjsko - sam ?ofersko stran!
To pa tut zato, da ?ofer nav tok jezn, da sm mu zasvinov celo ?ajbo, da bo jezn sam napov, ker enkat ko se je Wind res razjezu, je baje medvedko s podmladkom u le?nike ugriznu in se je pol medvedka mrtva zgrudla!
Ja Mazdohist, pa ?e ?e bi zdele nafri?no gor nanesu bi blo ?e dost bol?, ker je ?e vsaj en mesc odkar sm to nana?al!
O?itno bo ?e kar enih par dni zdele da bomo testiral X rejn!
Jz sm pa na teli "tanovi" ma?inki mal zagnojiv nana?anje x-rejna, ker sm ga najprej eno fazo dav navpi?no, pol nasledn premaz pa vodoravno in se mi zdi da je efekt vse prej kot idealn, in je vrjetn treba navpi?no mazat, da kaplce ?imprej zdrsnejo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Janik tole glede spu??anja, tut jz ful podpiram, ker konc koncu te n? dost ne ko?ta, ?e enga reve?a (zmedenga al pa ?iv?nga) spusti? predse, ker tega ne pred tabo ne za tabo ?e lep cajt noben nav naredu, pol se ti pa itak ?e neki cajt zhvaluje pa maha, d ti je nakonc ?e kr nerodn!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani