Aja Lojz to je odgovor na tvoje pra?anje-in ?e se malo potrudi? mislim da bi se prav lepo znajdu v kakem grupi?u!!! Sploh pa ko bi imel tako nasilen pristop -ve? kva bi to bil u elementu lahka bi celo svoj zakon napisal!
Drga? pa Ally vse se da s tamponom edin s padalom ne smes sko?it-sj ve? lahka ponesre? napa?no vrvico potegne?
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
No ja, lepo da ma? ti mene rad, ampak mislim, da nis ti na tapravga naletu. ?e bi se ti slu?ajno posku?al name priklopit, bi se prav lahko zgodilo, da bi ti mene potem s svojim nosom na mojo pest udaru, pa s svojim trebuhom v moje koleno sunu, pa s svojim o?esom v moj komolec tre??u, in s svojimi zobmi v moj ?evelj ugriznu.
Kaj to si imel za predigro preden bi zadel terno??
prjatu kako si poreden mene pa to vzburja za popizdit!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
heheheh v lj .... po?teno torej lahko oba dostavima avta ?
Ni problema samo na ZS mi javita prej
?e ne bom v Mb dobenega najdo potem ja.
Povej mi okvirno, koliko je "malo denarja" (Za normalno uporabo pa relativno z malo denarja precej izbol?a? sam zvok v avtu!!)
Tuki mor?a pa najprej ti sam pri sebi naredit finan?no mejo!
Koliko si prpravlen dat ? in potem pa? zbira? kar se da najbolje dobit!
Js sm mel spredni sistem samo pri F-ki je malo jeba ker te?ko do izraza pride zato ker je zvo?nik za tapeto(js sm si delal panele s poliestra) pa seveda tweeterje. Js na polico nebi dajal zvo?nikov!!!
<Bi pa naredil tako spredaj pa? ovalce kakr?ni pridejo + dodatno tweeterje,zadaj so okrogli da? lahko ene 2sistemske (ali lo?en sistem 16cm okrogli) zadaj pa en na izi woofer da se ga lahka brez problema daja ven ko rabi? prostor!
Radijo bi raje razmi?lal da ima kak USB vhod(bol funkcjonalno kot cd)To je najenostavneje z skoraj ni? predelave!
?e pa ho?e? spredaj sistem pol pa treba se mal pomatrat itd.
vse pa zavisi od tvoje finan?ne meje!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
noooo ?emu gro?nje bo ovadbica pala!!!
ne se razburjat ko pade? not se samo ?e preda? u?itkom!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani