Skoči na vsebino
Spet poostritev zakona CPP
Napisano

Samo se ne bo in to?no tak primer kot si ga navedel je tipi?en, da je vseeno a je kazen, nizka al pa visoka in da ga pogled na vse tragedije sploh ni ganil je edini na?in da te ljudi spravimo s cest. Odvzem izpita, zapor itd - jebat ga tudi jaz bi rad ?ivel in moja dru?ina tudi in ne morem si dovoliti da mi je vseeno a taki osebki svobodno harajo naokrog.

Ma... problemi na slovenskih cestah so vecplastni - milo receno.

Sem ?e enkrat pisal pa bom ?e enkrat:

razdeliti naselja na POSELJENE in na NEPOSELJENE odseke...

Industrijska cona naselja v nedeljo ob 3eh popoldan je manj obljudena kot avtocesta.

druga stvar, progresivne kazni.

povej mi, kaj je nekomu ki prekora?i 50km/h z ganz neu BMW7 teh 1000e?

jeben pljunek v morje iz njegove jahte.

ne seri, taki zakoni ?e vedno podpirajo naprej tiste ki majo, pa lupijo tiste ki nimajo.

Se ni ?e nobenemu tle zgodilo da bi peljal ?ez 50km/h v naselju kjer ?ive du?e ni?

kazen je 50% dvomese?ne pla?e, pa ?ao... pa lahko jo pla?a? na obroke.

fiksna kazen za prekr?karje brez dohodkov (dijaki, ?tudentarija, brezposelni), oz se kazen obra?una po star?ih/skrbnikih. .da se ne bodo potem sin?ki od ljudi z BMW7kami preve? jajcali okrog.

Jaz sem mel eno nesre?o ker se je pred mano vozil pozimi ?lovek ki ni imel nobene zadnje lu?i - pono?i. Po tem sem sre?al ?e ene 5 takih...

Sem ?e marsikdaj videl kako so se ljudje brez lu?i vozili mimo policajev, ki pa se jim ni zdelo pomembno da jih ustavijo. What is up with that?

Prometni minister Patrick Vla?i? je v razpravi izrazil prepri?anje, da bo zakon o pravilih cestnega prometa izbolj?al statistiko, ki zaznava upadanje nesre? s smrtnim izidom. Poslanske skupine, razen SDS-a, ki meni, da bo stro?ji zakon prizadel predvsem socialno ?ibke, zakonu ne nasprotujejo, a menijo, da ga je treba ?e dodelati.

evo, to je pa tipi?na slovenska politi?na glupost. zakaj bi prizadel socialno ?ibke ?e itak NE SME? DELAT PREKR?KOV?! Ali je slaba gramatika ali pa samo pljuvajo, ?e bi jaz bil v politiki bi to ?isto druga?e fraziral.

In ne-nazadnje, spet re?ujejo stvari na papirju!

Spet ve?je kazni, pa policaji ki jih bodo pobirali na mestih ki so najbolj dobi?konosna, ne pa najbolj kriti?na.

policaji v velenju stojijo kro?i??u... na levi/desni strani ni nobenega plo?nika, pe? pot je za eno veliko fizi?no gomilo, v kro?i??e ne mor? pripeljat ve? kot 60 ker te ven odnese, nikoli pa ne stojijo naprej od kro?i??a kjer je nakupovalni center in se za?ne pe? pot... kjer je dejansko nevarno da koga rukne?...

stojijo pri OMVju mimo industrijske cone in tam merijo hitrost, v centru mesta pa ponavadi izvajajo samo kontrolo :):whatever:

poleg tega, poznam ?e kar nekaj primerov, ki so pa? peljali 100 mimo njih in jih "obvozili" in se tako izognili kazni (true story, iz prve roke).

pobirajo posameznike iz kolone, ko cela kolona vozi v eni vasi 60. (fasu 3 pike na ta na?in, pa ker sem bil ?iv?n sm ?el ven iz avta in potem sli?al, kako je po policijskem radiu kar nizal avta enega za drugim, policaj mu je pa potem rekel "nimam placa, bom ustavil hmmmm ibizo pa polota"

IN-TAKO-NAPREJ.

Vse se ?e vedno dela samo kurativno, da bi pa kdo krepko posegel v delovanje avto ?ole to pa ne... ve?ina avto?ol je ?e vedno na horuk, sploh v kakem SGju (pa brez zamere) in podobnih vasicah.

In kak?en je torej tvoj predlog? Kaj bi torej morali narest, ?e 10 tabel ni dovolj in ?e se nekdo odlo?i, da polkro?no zavije ?e na sami AC?

Res me zanima kak?na bi bila ustrezna re?itev, ker niti v Italiji, Avstriji in na Hrva?kem nisem opazil, da bi bilo karkoli dodatno ozna?eno ali za??iteno.

Spike strip.

Naslednja stvar so ozna?be gradbi?? na AC. KAJ ZA VRAGA JIM NI JASNO Z TISTIMI BLISKAVICAMI?!

najprej misli? da je radar, potem pa napenja? o?i da vidi? od kje da fak prihajajo.

navadne oran?ne utripajo?e lu?i in en reflektor in to je to...

argh. i could go on and on.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled oz. homologacija
Napisano

homologacijo bi dobu samo v primeru, da bi mi swap opravu poobla??en servis, tako mi je razlo?u na tehni?nem.

no... js mam sicer v tehnicnem 2.5 :P

eh, bremze lahk tut druge gor zmontiras na MX6. ce si hotu na 5 sraufov nardit 323C kaj ti je problem dat vecje diske gor :D

skoda da si prpo stistnu, bi bil zanimiv projekt :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Noro... 1000? za cca 85kkm turbo motor.. oz pi?e supercharged, ?e se ne motim je to kompresor?

Turbo - Turbocharger

Kompresor - Supercharger

P.S.: sam kolko je pa po?tnina do slo, pa te?a motorja... uff :(

pozno ampak.. ja, KJZEM ma supercharger oz vijacni kompresor

deeyan: :blink::blink: 350? itak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne vem ?e je ?isto mazdin. Lahko da je izdelan po mazdini licenci. Ko gleda? tuje forume vsi te fordove motorje zamenjujejo z original mazdinimi.

drug menjalnik je, pa pokrov.. ostalo pa mislim da je enako
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Shinari
Napisano

bom cropu

rit je pa crossover peugeot 406 coupe in insignia.

defenitivno mi je bolj vsec kot rapid, ful ma lepo kolesa potisnjena v robove (kot RX8 in 323f he he), so bili pa mazdini prejsnji koncepti bolj drzni..

post-640-1283600783_thumb.jpg

post-640-1283600801_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Shinari
Napisano

sm ze v tisti temi napisu.. pa bom tu drugac.

vedno bolj vsec mi je tale avto.. pa mislim da se bo dal lepse prevest v production cars kot se je flow.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.