Ne. Kombinacija dizla in ročnega menjalnika. Pri meni ne boš srečal avtomatskega menjalnika. 😊
Zanimivo.
Kako pa to, a še nikoli nisi probal ali imaš še zmeraj predsodke glede automatike?
Če misliš oziroma se bojiš glede porabe ti lahko povem da zadnjih 30let ni razlike v porabi, zmogljivosti in ostalem. Ko boš pa prvič peljal avtomatiko ne boš želel nazaj na ročnega, sploh pa v današnjem tempu in gneči v prometu.
Kar se pa dizla tiče res porabi manj, ampak to se pozna na daljših relacijah in obremenitvah.
Pravijo da Yugo nije za dugo, ampak to ni res, poglejte jih še danes vozijo in cena jim lepo raste ; zadnjega letnik 1991 ne dobiš izpod 5000, novejšega 2008 pa izpod 3000€!
Samo zanimivo da se druga serija po letu 2000 ni prodajala pri nas oziroma niso imeli zastopstva in interesa. Ko so prišli €uri in do nedavnega si dobil zadnjo serijo Skale oziroma Stojadinke za 3000€ oziroma ji cena zadnjih 15let praktično ni padala. Takšno (legendarno) vozilo bi morali tudi pri nas prodajati. Marsikdo mi tudi govori da pogreša oziroma bi kupil novo Renault Clio Storia ali 19 Europa, od japoncev oziroma korejcev pa Mazda121/Kia Pride, Daewoo Nubira/Mazda 626, ...
Škoda ker ni več zaslediti prve generacije 6ice ker so že vse pregnile in so jih taksisti zgonili do konca.
Pa danes za manjšo porabo nihče več ne montira spojlerjev in ostalih zadev naknadno ker vse te in ostale funkcije opravljajo strešni nosilci oziroma ima večina vozil ne glede na karoserijsko obliko će predpripravo za strešni prtljažnik.
Pa tudi pri klimi se pozna da ni več toliko požrešen v kolikor jo imamo prižgano ; ko smo že pri Yugotu lahko povem da sem zasledil podatek da v kolikor je prižgana pri zadnjem modelu Floride je poraba 6,2l/100km pri stalni hitrosti 90km/h, odvzame pa 2KM kar ni veliko če mene vprašaš.
Je pa zanimivo kako smo do leta 2004 živeli preprosto in nezahtevno, zadnjih 18let pa se vse samo še draži in nujno postaja luksuz, nenujno pa samoumevno.
Ti moram poklicati Bricmanovega Toneta da te malo razsvetli ali te moram peljati do dr. Miroljuba Petrovića ker je dr. Ante Pavlović žal pokojni in je njegova hči Doroteja zaprla ordinacijo?
Midva se poznava še od tiste sedemsedežne Mazde B-2500 z desnim volanom, nekaj let pred korono. Že takrat si bil brihta. Očitno si inteligenčni kvocient obdržal...
Šnopček se prodaja po 15€ za liter. Če je bolj žlobudra, gre po 10€ za liter. Ti bi ga pa kuril v avtu in prišel skozi ceneje kot če bi ga prodal in kupil nafto po 2€ za liter. To se lahko domisli samo talent tvojega formata...
Vedi da jaz nisem gretovec, vegan in podobna sranja nove dobe ter imam računico na daljši rok.
Zakaj pa ti kardaširaš po Zokilandu s pomočjo LGBT populacije?
Škoda ker imajo samo v Latinski Ameriki in ponekod pogon na etanol in ostale alkoholne spojine pri nas pa ne smeš še na kurilca več voziti ; če bi to delovalo bi lahko fural na domač šnopčk in se ne bi sekiral.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak totalno nerazločno in nečitljivo!
Alex, kaj je tukaj smešno glede vlečne kljuke?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani