...nobenih informacij in slikic nove Mazde6, ki se bo, bojda, za?ela v kratkem delat?
Jaz sicer nisem ve? mazda?, je pa zato ?e zmeraj mazda?ica moja draga ?eni?ka in nekaj jo je prijelo, da bi mogo?e menjala. Nekje na kleklarskem te?aju in pri ma?i je sli?ala, da bo nova ?estica menda kar lepa avta.
Sem si reku, bom pa tukaj na mazda forumu malo pogledal, ?e se kaj dogaja okol prihajajo?e ?estice. Pa ni?. Kaj je zdaj to? Sama naklada?ina. A je to mazda forum al ni? Mate kak?ne slikce pa kak?ne podatke od mazde?
folk gleda na kube, porabo....(zavarovanje in to). Poleg tega li?arsko obnovljen in deset let star....4.000? je ?e kar veliko za tak avto z 220k na ?tevcu...
tko mal "prizadeto" si verjetno mislil - sej verjetno bi se navadil oziroma bom videl, ?e mi bo tak fris v?e? pri novi ?estki... ?e mi ne bo pol ?estka ne bo naslednji avto
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ni tuki mal cena preve? navita, glede na ostale na avtonetu?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani