Skoči na vsebino
Zakaj tukaj nimate....
Napisano

...nobenih informacij in slikic nove Mazde6, ki se bo, bojda, za?ela v kratkem delat?

Jaz sicer nisem ve? mazda?, je pa zato ?e zmeraj mazda?ica moja draga ?eni?ka in nekaj jo je prijelo, da bi mogo?e menjala. Nekje na kleklarskem te?aju in pri ma?i je sli?ala, da bo nova ?estica menda kar lepa avta.

Sem si reku, bom pa tukaj na mazda forumu malo pogledal, ?e se kaj dogaja okol prihajajo?e ?estice. Pa ni?. Kaj je zdaj to? Sama naklada?ina. A je to mazda forum al ni? Mate kak?ne slikce pa kak?ne podatke od mazde?

Va? Lojze

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=9883

Tukaj bo nekaj na to temo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

folk gleda na kube, porabo....(zavarovanje in to). Poleg tega li?arsko obnovljen in deset let star....4.000? je ?e kar veliko za tak avto z 220k na ?tevcu...

+1

Men pa ?e ta barva ne sede.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mazda6 Sport CD140 LUXURY
Napisano

tm sm gledu eno k ma 116 000 km

na servisu so rekl da je bil zadn delan na 98 000 km

je pa problem ker se je pri?gal DPF neka lu?ka .. baje da je to za nek filter a je to komu kej znano.

druga?e pa avto zgleda vredu

samo me ta zgodovina mal matra ... ker pa? nevem ?e je bil redno serviseran ..

vsekakor pride v po?tev veliki servis tko da to je takoj 800-900?

To naj bi izginilo, signal za DPF filter, ?e bi ?el na eno relacijsko vo?njo, ko bi se sam o?istil, razen ?e ni kaj drugega narobe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

tko mal "prizadeto" si verjetno mislil :blush: - sej verjetno bi se navadil oziroma bom videl, ?e mi bo tak fris v?e? pri novi ?estki... ?e mi ne bo pol ?estka ne bo naslednji avto :huh:

+1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Jaz sem pa probu bencinarja, pa sem bil zelo zadovoljen z avtom. CX7 mi je mal prevelika, tale CX5 bi bila pa prava. Morda naslednji avto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.