Jebena japanska kvaliteta.. danes mi v roki ostala plastika za ?telanje naslona zica. Pa ga sploh nisem ?telal.. ko sem sesal avto je kar le?al plastik fantasik del zraven. Ne vem kaj si naj ?e mislim..
Ej...kaj,,,,,zdaj si popravil to plastiko ali bo treba garancijo uveljavit???? Lp
Ni panike ga vsak dan tudi stisnem do rde?ega meni se zdi ?e ?ist fajn posko?en pa glede na valjare, ki jih mam gor me res presene?a poraba. Kaj bi ?ele bilo z 205/16
Ej....super treba prepiha ventile vsake toliko..jaz tudi mojo mazdurino...stisnem,poraba solidna lp
Jaz za Mazdo 3 g120 sem dal 150? za servis - avtoplus Koper
Poslano z mojega C6603 z uporabo Tapatalk
Ej...tudi meni pride podobno prvi servis za mazdurino CX5 2.0 benz 165.k.
Sem se pozanimal na na?em mazda srevis AVTO PLUS Koper.
Tako materjal :olje ,filter olja ,filter zraka ,filter klime..pregled avta PLUS delo in namestitev novej?e verzije 56513..cena 170?...treba malo v?asih...zate?it unim tam na servisu...he he lp
Jaz sem zadevo testiral doma na dvoriscu: sem postavil na kup nekaj praznih kartonastih skatel in zapeljal vanje. Moram priznati, da sem cviknil in upocasnil, ker ocitno ta sistem caka do zadnjega trenutka, preden zabremza na polno. Je ustavil in drzal bremze se potem, ko je avto ze stal. Se pa ne spomnim, ce sem zabremzal ali samo spustil gas in pohodil sklopko.
Je pa bil profil skatel manjsi kot dvosledno vozilo.
Ej....super ,da tudi tebi deluje ta sistem dobro...jaz zmerja probam to ko grem iz Parkirnega .P.ven so dve rampe...res zavira v zadnjem trenutku...vendar zmeraj varno ustavi...lp:-):-):-):-)
Ja, samo ni V6 Sem ?e razmi?ljal ja, za vleko prikolice bi bila CX5 bolj?a izbira, malce vi?je je vse skupaj, za AWD nisem prepri?an, ?e bi ga res rabil, pa 165 konjska verzija bi pomoje bila ?ist ok. ?e bolj?e pa 2.5, samo tak motor ima samo ?estica ?e se ne motim?
Ja to je res...ti samo lepo razmisli ,za ta motor 2,5 skayactiv bo pa treba preverit...lp
Prav enaka me zanima. Lahko pove?, koliko si se izpogajal, da vidim, koliko je manevrsega prostora. Lahko na ZS.
Koliko je poraba?
Ej..lp jaz sem dobil mojo mazdo CX5..po ugodni ceni .tle je bil popust tudi na ra?un ?lanstva Mazda kluba .in malo poznastva in veze...he he ve? ima? na ZS.poraba solidna,,,,mestna 7do 8l.kombinirana 7 do 7,5,l na dolge poti AC.7lit....seveda je to avto take oblike ?port.terenec plus te?a in itd...lp
Do pred kratkim sem vozil slu?ben avtomobil, ker bom sedaj manj na cesti predvidevam okoli 20000 km. V bistvu te?ko re?em.
Ja...potem se ti bolj spla?a kupit mazdo xc5 benzin 2.0.seveda,?e dela? kraj?e KM.dnevno ter na leto tam pribli?no 20.000,KM.Dizel rabi ,da se delajo dalj?e razdalje in ve? KM..to je tvoja odlo?itev..ps.pri benzin cx5 so cenej?i servisi in vzdr?evanje ...lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej...kaj,,,,,zdaj si popravil to plastiko ali bo treba garancijo uveljavit???? Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani