Skoči na vsebino
zadnji sede?
Napisano

poglej prilogo, mogo?e kaj pomaga....

prilo?en fajl je tiff s 4mi stranmi ! :)

Ravno to sem gledal.Izgleda,da je s sprednje strani samo nataknjen zadnji sede? gor na nosilce? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Sli?al sem, da je enemu, ki je imel peugeota 407 1.6 HDI razneslo motor, ker je dalj ?asa

vozil po avtocesti 180 km/h.

Sa?o

LP

Heh,jest sem tudi sli?al,da je enemu BMW-ju, 5-ki zaribala ma?ina- novemu...

...in to zato,ker mu je ?la vodna pumpa(plasti?na). ;) Pa ni vozu kolega 180,ampak 50 po mestu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ja,res je.Na ovinkih se zvijajo kot ciprese v burji in ko bremza?,te kar nekaj nosi naprej. :whatever:

?e dobro,da je zunaj 10+°C,jaz pa motovilim z zimaki gor. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Letne ima 225/45 17

zimske je pa najbrz kupil druge...

Drugace pa vsaka alu feltna je zascitena tudi proti soljo, kamencki tako, da jih uporabljas lahko poleti in pozimi...

edino pride do tezav, ko je treba verige montirat

Jaz sem jih na Pugiju pozimi ?isto uni?u,tako da je za?el odstopati lak od njih. :whatever: ..

...aja,tisto je bil samo Pugi... :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

:bravo: si me poslusal glede dimenzije vidim :)

upam, da bojo v redu

cena je super ugodna

Kaj pa bo z feltnami-sol,kamen?ki in podobne zimske nev?e?nosti? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Ne vem zakaj niso webasto izpuh speljali skupaj z izpuhom motorja :ne vem:

Druga?e pa res speljati izpuh webasta bolj nazaj, vsaj na polovico kabine, da ne bo notri vleklo plinov

Verjetno je res to dobra re?itev. :bravo: Sem prebral na It.forumu glih prej,da se dare?it tako to neprijetnost...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

aja.. na ostalih treh je bil datum 1905 na dveh in 1405 na eni, na tej pa datuma sploh ni bilo, samo prazen oval na katerem bi moral biti odtisnjen datum. :blink:

Ups,da ni ta ?etrta ?e?ka? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Res mi ni jasno,kaj je z temi vozniki iz teh krajev??! :whatever:

V skoraj vsaki nesre?i,ki se zgodi na primorskem z smrtnim izzidom,so udele?eni. :ne vem:

Par let je bil ?e kar mir tu pri nas,zdaj pa vsak teden kak mrtev.Nekaj res ne ?tima... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Glede da nimam nobenga prijatelja med vulkanizerji me pride monta?a brez centriranja cca 20?, za ta denar pa pridem tudi iz Lj v Bre?ice in nazaj skupaj s cestninami. :ne vem:

Ma sej nimam ni? proti internetnemu nakupovanju, samo gume se mi zdijo nekako delikatna zadeva, da bi jo kupoval takole na slepo. :ne vem: hehe, sem pa? preve? old school sramezljivsramezljiv

He,he,sej tudi jaz nisem ?e ?tiri leta nazaj sploh imel ra?unalnika(old,old school :D ).pa se zdej kar znajdem

in zaupam tem novodobnim internetnim nakupom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ne vem,moj kolega vedno kupuje gune na internetu(en ponudnik iz SLO) in ?e nikoli ni imel problemov.

Je pa dobil 215/45/17 za 115 EUR,Bridgestone potenza RE 50-A,kar se mi zdi zelo ugodno.

Tudi letnica gum je bila leto?nja-v bistvu so bile gume stare le kake tri mesece.Pla?al je po povzetju,tako,da si gume lahko ogleda? in jih zavrne?,?e kaj ni,kot bi moralo bit.Je pa res,da je vedno kaj lahko narobe...

...kot pri gumah,ki jih kupi? kjerkoli.Jaz BDW,nikoli ne kupujem gum pri vulkanizerjih(?eprav imam kolega,ki ima vulk.delavnico). ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

teden brez avta
Napisano

Vzemi Rent-a-car in jim nato daj ra?un. Mislim, da ima? pravico do tega.

Vseeno naj se pozanima,kako in kaj je stemi stvarmi.Da se ne bo opekel in na koncu kril stro?ke najema kar sam. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

bom probal najti test gum (ce se spomnem je bila dimenzija 225/45 17) kjer so testirali Bridgestone Potenza RE050 OE za Mercedes kot tudi aftermarket Potenza RE050A...

Prve so bile porazne!

RE050A pa dosegle najboljse ocene...

Iz lastnih izkusenj: originalne Bridgestone B390 (take k fura allyssa trenutno :P ) so ble veliko slabse na suhem kot Michelin Alpin A2...

sam kaj, ko mi sam boss verjame :D

A,ne Tudi jaz ti verjamem...skoraj vse... :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

ja, samo zaradi take "resnice" ljudje tudi umirajo :( - ?eprav uradno so sami krivi, ker niso imeli prilagojene hitrosti. Vsi si umijejo roke, reve? je pa ostal mrtev pa ?e o?igosan je kot divjak. :(

Ma itak,ko mi omenjajo to preveliko hitrost,mi je slabo.To?no tako kot pravi?-ljudje preve? zaupajo na slepo

kaj neki "stru?koti"skracajo skupaj in pol je kriv voznik in neprilagojena hitrost,pa muziko je na glas poslu?al...

Gume?-ne saj je imel vendar zimske gume gor pri 15 °C,kaj govorite...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ampak so pa res vztrajni...po mojem ?e sami sebi verjamejo take gluposti. :D

Ja tako je to;ponavljaj nekomu stvar ful ?asa in ljudje jo bodo vzeli za resnico...Kaj ?mo? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kateri novi avto vas najbolj "boli v o?eh"
Napisano

ha, jaz pa P407 in mi je bil celo v?e?, samo me je bilo strah Peugeotove nekvalitete

Jaz pa sem imel kar nekaj pugijev sramezljiv (?ena ?e vedno mrcvari 306-ko: )in se jim na dale? izogibam. :P

Edina svetla izjema je bil 306 S16.Se mi za ?uda ni kvaru in je bil pravi gokard. :bravo:

Tudi ta bodo?i audi ni glih cvet lepote...

post-399-1193419908_thumb.jpg

...da ne govorimo o tej lancii...

post-399-1193419964_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.