aja.. na ostalih treh je bil datum 1905 na dveh in 1405 na eni, na tej pa datuma sploh ni bilo, samo prazen oval na katerem bi moral biti odtisnjen datum.
Glede da nimam nobenga prijatelja med vulkanizerji me pride monta?a brez centriranja cca 20?, za ta denar pa pridem tudi iz Lj v Bre?ice in nazaj skupaj s cestninami. :ne vem:
Ma sej nimam ni? proti internetnemu nakupovanju, samo gume se mi zdijo nekako delikatna zadeva, da bi jo kupoval takole na slepo. :ne vem: hehe, sem pa? preve? old school
He,he,sej tudi jaz nisem ?e ?tiri leta nazaj sploh imel ra?unalnika(old,old school ).pa se zdej kar znajdem
Ne vem,moj kolega vedno kupuje gune na internetu(en ponudnik iz SLO) in ?e nikoli ni imel problemov.
Je pa dobil 215/45/17 za 115 EUR,Bridgestone potenza RE 50-A,kar se mi zdi zelo ugodno.
Tudi letnica gum je bila leto?nja-v bistvu so bile gume stare le kake tri mesece.Pla?al je po povzetju,tako,da si gume lahko ogleda? in jih zavrne?,?e kaj ni,kot bi moralo bit.Je pa res,da je vedno kaj lahko narobe...
...kot pri gumah,ki jih kupi? kjerkoli.Jaz BDW,nikoli ne kupujem gum pri vulkanizerjih(?eprav imam kolega,ki ima vulk.delavnico).
bom probal najti test gum (ce se spomnem je bila dimenzija 225/45 17) kjer so testirali Bridgestone Potenza RE050 OE za Mercedes kot tudi aftermarket Potenza RE050A...
Prve so bile porazne!
RE050A pa dosegle najboljse ocene...
Iz lastnih izkusenj: originalne Bridgestone B390 (take k fura allyssa trenutno ) so ble veliko slabse na suhem kot Michelin Alpin A2...
ja, samo zaradi take "resnice" ljudje tudi umirajo - ?eprav uradno so sami krivi, ker niso imeli prilagojene hitrosti. Vsi si umijejo roke, reve? je pa ostal mrtev pa ?e o?igosan je kot divjak.
Ma itak,ko mi omenjajo to preveliko hitrost,mi je slabo.To?no tako kot pravi?-ljudje preve? zaupajo na slepo
kaj neki "stru?koti"skracajo skupaj in pol je kriv voznik in neprilagojena hitrost,pa muziko je na glas poslu?al...
Gume?-ne saj je imel vendar zimske gume gor pri 15 °C,kaj govorite...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ravno to sem gledal.Izgleda,da je s sprednje strani samo nataknjen zadnji sede? gor na nosilce?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani