delno pravilna - gumb je za izklop....samo ce ne rabis
Na CX-7, ki tudi nima v revolution opremi niti enega senzorja so mi montirali spredaj in zadaj na interclassu za 300 ojro in delajo ko BOMBA dobro, res tako na stran kot naprej, nazaj.
Ce pa ne rabis spredaj pac izklopis (v koloni ali pri res usranem avtu
Ja sam res ne vem a je tolk tezko to dati v serijsko opremo, dobis leder, xeon, 260 konjev, a 4 senzorje ni noben sposoben dat....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Evo jaz vztrajno i??em mazdico za mene. Najraje bi imel letnik 2006. Torej po prenovi. A mogo?e kdo ve, kaj vse je vklju?evala ta prenova, ali je skoraj isto kot ?e bi kupil letnik 2005. Ok to da so motorji drugi, pa menjalnik sem ?e opazil Kaj pa ostale stvari?
Tole sem si ?e ogledal, to je tista za katero sem spra?eval zgoraj in ima omenjene hibe:
Oba oglasa sta precenjena, ampak saj ves nikoli se ne kupi po izklicni ceni....tudi prodajalci si vzamejo rezervo, trenutno pa ce imas cash si car, zbarantas lahko tudi 2.000? ce ne spusti prvi bo drugi...
ta crna ima boljsi motor in opremo, pa je 'ze' jurja cenejsa, kilometri pri mazdi si pa zanemarljivi...
tam 11500 -12000 je realno...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu (ni blo kaj dosti omenjenega v prej?nih 14 straneh), na servisu pravijo, da ?e ne gori lu?ka za motor itak nimajo kaj dosti potem za pogledat.
Kakor sem gledal je en servis v Kranju (sem iz gorenjske), AVTO MO?NIK D.O.O., ima kdo kak?ne izku?nje s tem servisom?
Za prevos kolesa sem pa ?e kontaktiral wildcat ... Vsaj tako ste vsi pisali v prej?nih temah.
P.S: ?e ima ?e kdo kaj ve? informacij ali pa stvari, ki naj jih pazim pri nakupu naj jih le deli. Hvala.
P.S.2: Ja, poraba vem da je velika, tudi zavarovanej ampak jebiga, tak avto taka poraba.
Kratko in jedrnato STAY AWAY FROM MO?NIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Sem iz kranja in se vozim na Servis v LJ, in grem z vlakom nazaj - dovolj zgovorno?
V letu 2009 ob poplavi vse mogo?e cenovno dostopne opreme za prostoro?no telefoniranje ?e vedno redno videvam ljudi tudi v najdra?jih vozilih s telefonom v roki med vo?njo . Pa saj mobitel ni ve? nek luksuz, a ne? Kaj pravite?
Pa ja se mora videt ker telefon ima a ne...pa ?e malo se nagne v desno levo roko cez volan, desno na avtoradiju, telefon pa z ramo drzi...
Tega nekateri ne bodo spustili, pa ?e jih stane ?ivljenja - ena beseda za njih (finger) ....
?e ti je kje v bli?ini kakega gradbi??a po?ila, naj bi to krila zavarovalnica prevoznika materijala. Tako se vsaj dogaja okoli rondoja Toma?evo, kjer gradijo stadijon, naj pa bi bilo ?e okoli 40 primerov.
Tale sipa na avtodeli.net pa je lahko na voljo v ?etrtek, je modra in neka tajvanska, pa kaj, kot da jo japonci sami delajo....manjka mi se tesnilo / okvir
Pa spet se bomo mal z Darsovci ubadal....
Proklete slovenske ceste s kilo kamenja na vsakem kvadratu!
Kak pameten nasvet - po?il (in to kar ornk) vetrobran...in nimam kaska jebela cesta.
NAsvet glede kje in kako (poleg standardnih poti Carglass in servisi), in tudi ce pozna kdo koga, ki pozna koga, ki pozna koga ki bi lahko to speljal preko CX-7 zavarovanja
zdaj razumem, ?e ho?em, da avto odklene nekdo, ki ima rezervni klju? (brez daljinca npr. ?ena) ga moram zakleniti s klju?em (v nasprotnem pa z daljincem)
?e lahko izkoristim prilo?nost in vpra?am nekaj v zvezi s klimo (tudi tuki nisem prav doma, v prej?njem avtu je ni bilo)
Opazil sem, da se klima vklopi avtomatsko, ko vklopim ventilator, tudi ?e je nastavljeno gretje. Ali je prav tako? Prosim vas ?e za namig o vzdr?evanju klime, ali je potrebna vsakoletna kontrola, priporo?ite mojstra
hvala
Predpogoj klime je ventilator, ampak vseeno moras imeti gumb A/C, kjer pa lahko lavfas samo ventilator brez klime.
Se pravi:
Ventilator na 0 - ne dela nic
A/C vklopljen in ventilator na 0 se vedno ne dela klima
A/C vklopljen in ventilator na 1,2,3,4.....dela klima
A/C izklopljen in ventilator na 1,2,3,4.....dela samo ventilacija brez klime
isto je pri avtomatski klimi - le da je tam se gumb AUTO, ki sam regulira ventilacijo za zeljeno temperaturo
Kupili smo novo mazdo mpv (pravzaprav letnik 2004). Smo zelo zadovoljni, le z alarmom je problem - spro?i se, ?e avto odklepamo s klju?em (tako, da zaenkrat to po?nemo le z daljincem).
Prosim za nasvet!
Ce je alarm naknaden (ni informacije) je to povsem normalno, ker dodaten alarm se z daljinckom izklopi in odpre vrata.
Malo vec info rabimo.
Ja jaz moram na mojem tankat olje vsakih 4tkm po liter pa tudi malo skadi ko se bremzam z motorjem in potem dam gas. Zato spra?ujem kako olje tankate ker v stare japonce naj nebi dajali sintetike. Pa malo tipam kaj drugi vozite v X6.
Druga?e je pa poraba pri lepi vo?nji 9 litrov.
Od nakupa pa zamenjano:
V?igalni kabli
Kapa razdelilca v?iga z rotorjem,
obnovljne sprednje roke.
stajne km ?tevca 217000 km. To je pribli?no ker stanje po ra?unih zadnji dve leti ni zavedeno.
Sedaj me ?aka velik servis na katerem bom zamenjal tudi teflone in mislim, da bi moral te?ave z oljem odpravit.
Tole je pa mal prevec, glede na to da je 4L olja v masini ti po ?rnem humorju sploh ni treba menjati olja....
A si preprican da ti kje ne odteka iz karterja????
Pa tudi bel dim iz motorja mi govori da se ti nekaj mesa v masini..pazi! 1L na 4.000km = 4L na 12.000km, in menja se na 10.000!!!
Meni ne popije niti mililitra.....
Po lastnih izku?njah lahko to zanikam. Po tiso?ih prevo?enih km po AC po celi Evropi (z in brez tempomata) lahko potrdim, da je poraba ob uporabi tempomata nekoliko ve?ja, ?e posebej pri bolj "razgibanih" terenih. Je pa res, da je prometni tok bolj teko?. ?e namre? plin sam regulira?, prihaja do ve?jih nihanj hitrosti in posledi?no tudi manj teko?ega prometnega toka. Meni se recimo pri nas konstantno dogaja, da te nek frajer prehiti, potem se nalima pred mene, hitrost pa mu pri?ne upadati. Nato ga prehiti? in nazaj na tempomat, ?ez 5 minutu pa ista zgodba.
Celo v navodilih avta va mpise, da tempomat VECA porabo, saj ce se vozite 60 in je v avtomatu 90 bo ob vklopu tempomata avto pospeseval s polnim plinom do 90
Lepo pise da do zeljene hitrosti vozis zmerno in sele ob hitrosti 90 vklopis tempomat, vse ostalo ZRE ko svinja.....
In obratno, s tempomatom ne bremza masina...!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mah jest sem mel CD143 in je res dobra masina....avto me je s kaskom prisel 970?...ker zavarovalnica dala 55% popusta
Vse je treba preverit, se mi zdi da je to mal tabu glede kilowatov...
Xedos ki je tudi kao v tem rangu me je prisel 310? osnovno...
Vprasat je treba, mislm da zavarovanje ne odstopa tok..
Sam cena za srebrno je pa pretirana v iber....poglej oglas ima cez 300 ogledov, torej ze traja in se bo...
Enako jaz pravim danes za diesel/bencin - poraba dieslov kot vemo je skoraj enaka kot bencinar, cena bencina tudi, servisi pa mogoce se cenejsi...
Tako da razmislaj tudi v tej smeri....ni vse nafta kar se sveti vec...
Ce te kilometri ne motijo:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2553710&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2672309&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2718665&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2699363&show=1
Vec ko ima kilometrov boljsa je.... Jaz imam sedaj Xeodsko 16 let staro, 214.000km...pa sploh ne vem da bi avto zamenjal..
Pa tegale vprasaj za kako sliko, cena dobra kilometrov malo:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2718726&show=1
Povezava za deljenje
Deli na druge strani