vem kje je intercooler samo je isti ?it ali ima? zaprto luknje z originalnimi kao pokrov?ki ali z meglenkami - skozi ne more pihat, ker so polni in nimajo lukenj
?udno,ker moja ima luknje na tej strani (voznikovi),na drugi strani jih pa res nima.
Ko sem se nekaj kao zanimal za te aftermarket halogenke v Nem?iji,so mi jih mooooo?no odsvetovali
Pri tej mazdi me bega predvsem to,ga ima sprednji odbija?-sport varianto(original odbija? za Sport varianto-benzinarja!!).?udi me zato,ker ima vgrajene spodaj na odbija?u meglenke in kot nam je znano(nam ,ki imamo diesel power ma?ine),pride odspodaj na voznikovi strani hladilnik interkulerja.Nikoli se ne sme na dizela?e tam spodaj montirat mehlenke(to povsod opozarajo!)
Ali je to benzinar,ali pa ta avto dela precej ?udno...
?e en zelo zanimiv test zimskih gum - zanimiv zato, ker so v test vklju?ili tudi ene celoletne in ene letne gume.
V suhem in mokrem se zimske izka?ejo kot res velik poden in jih letna poseka za ?alo, je pa na zasne?enem cesti??u zgodba ravno obrnjena in tam letna skoraj ni za primerjavo.
Evo... jaz sem na svoj radio priklopil kabel za i-pod....
Prijetno presene?enje je to.... da je zvok dosti bolj?i kot s CD-ja....
Juhuhu....
Bolj?i??udno,edino.?e si imel mp3 prej,V nasprotnem primeru pa ne more bit bolj?i,ker je bolj komprimiran ali stisnjen po doma?e.Mp3 in ipod imajo vedno slab?i zvok kot CD,pa naj bo to original ali pa presnet.
?e ima ve? bass-ov in je bolj glasen,?e ne pomeni,da je bolj?i zvok.
Hehe Cenzura d.o.o. je spet na delu. Na avtomobilizem.com smo malo komentirali oddajo in naenkrat je bil tema izbrisana brez razlage - kot ka?e imajo nekateri interese, da se oddaje ne kritizira
Jest druga?e avto izredno dobro vzdr?ujem in redno servisiram, ne sicer na poobla??enem servisu (letnik 2002) VENDAR PA PRI MEHANIKU, KI SE NA TE STVARI SPOZNA (SPECIALIZIRAL JAPONSKA VOZILA). Kljub temu pa se mi kar dogaja tudi obrobe zadnjih blanikov so ?e na vidiku skratka
Sej ?e se mehanik spozna na svoje delo,je O.K,jaz bom tudi po izteku garancije svojega vozu k mojemu mehaniku.Glede zadnjih blatnikov je pa znana zgodba,da radi gnijejo(?e posebno prva generacija M 6).
Bi ti dal ?eninega pugija pa bi pol videl kaj so pravi in ornk stro?ki vzdr?evanja.Vsak teden se kaj pokvari...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aha,?e ?e ni dobre muzike,je dober tudi tak heavy metal-naravni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani