Skoči na vsebino
nakup m6
Napisano

Ja,tako pa? je.Enim,ki imamo mazde se nam kvari avto malo,enim pa.....

.....ful,ker so izbrali druge znamke...tako pa? je.Kot je napisal KAALman-avto je stro?ek in to ?e kar velik.

?e ga lepo in sproti vzdr?uje?,te stro?ke lahko zmanj?a?... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup m6
Napisano

EJ NISEM TAKO NEZADOVOLJEN SEM PA REALIST, SEM SAMO POVEDAL, DA BO ?LOVEK VEDEL, DA NI VSE TAKO RO?NATO KOT HO?TE NEKATERI PRIKAZAT.

A SI PREDSTAVLJA?, DA VSTANE? 6.15 SE HITRO UREDI? SE VSEDE? V AVTO PA NI? OD NJEGA. ZUNAJ 7 STOPIN IN KAJ TI PREOSTANE NAZAJ V HI?O OBLE?T KOMBINEZON IN SE VSEST NA MOTOR TER ODPELJAT NA ?IHT, DA TE CELA VAS GLEDA ALI SE TI JE ZME?AL DA SE ZJUTRAJ Z MOTORJEM VOZI?. NI PRAV FLETNO MAZDA PA STOJI DOMA, KO TI ZMRZUJE? NA MOTORJU.

Samo,ko si napisal,da si prej imel vesno noter,mi je malo ?udno.Jaz imam tri leta star avto 9in je noter original Mazda...

Druga?e pa imam avto 10 mesecev in razen ene malenkosti z xenonkami je avto :bravo: ..

Ti pa priporo?am diesl-power...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Jaz tudi sem jih imel(na drugem avtu).Meni niso bile nevem kako v?e?.

Te dunlop-ke pa so res zakon(vsaj zame).Lani,oziroma letos pozimi sem rinu po enemu snegu :aaaaa: primorc na sneeegu,in nikjer me ni pustu. :bravo:

Tudi so ?e kar tihe pri velikih hitrostih in tudi na suhi cesti so dobre...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Sej ne bi rad stra?il samo bi vas opozoril, da je policija ?isto besna od tistega prispevka na Kanalu A in po Ljubljani in okolici v zadnjih tednih pospe?eno vr?i izredne preglede vozil. Gledajo predvsem ali so ustrezne homologacije.

Napadli so tudi xenonke, ki nimajo ustrezne homologacije (avtonivelacija in ?i??enje ?arometov). Kazni, ki jih talajo so cca 130? + izredni tehni?ni za 30? pa ?e tablice poberejo, dokler ne da? notri halogenk.

Tako, da vsi tisti, ki nimate homoxenonk, dejte mal mirkat, da ne bo spet napad na denarnico.

Nisem gledal. :whatever: Za kaj se je pa ?lo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

boss, hehe F1 so "softic" to je dejstvo...enkrat sem jih mel na 2.2 pa se mi je zdelo, da se peljem po blatu :)

nazaj grede sem lepo peljal in "Kruzal" in dosegel tocnoo 6.0l/100km :bravo:

Oho,pohvalno tole za nazaj.Sam je pa verjetno bla kar nedeljska vo?nja? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled
Napisano

to je ok...mislim, da gre tko nekak: 3 leta potem pa nekajkrat po 2 itd itd

Za leto 2004 je specifi?no.Moj je november 2004 in kao mi letos ?e ni treba it na tehni?ni,?eprav bo imel 3 leta.

V glavnem,je neka razlika v par mesecih(kako in zakaj,ne vem. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Julija - okreval po OP-ju ... avgusta - Peroj (bljeksi) ... september - je treba delat ... oktober Objavljena slika DR ... kaj pa potem pa ?e ne vem :whatever:

Sej po eni strani je kar v redu,da gre? zdej-glede na vreme ,ki je danes v KP... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Tema dopusta zopet na?eta - ne zdr?im ve?, ne morem ve? ?akat - grem sedaj takoj v toplo bano ... :hohoho::P

Pa kaj gre? ?ele zdej :P Si moral it kot jaz v juliju....

...in bi ga do zdej ?e pozabu??!! :(B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

No, evo, kam gre? na dopust?

Malo off top.: Kaj ti ne praznuje? danes ni????? :ne vem:

Kako da ne?Popoldan sem bil na enemu pogrebu(si misli?),pol pa,ko so zvedli,da imam danes kao roj.dan,

je ratala prava ?urka. sramezljiv .Valjda nisem jaz kriv??.Ma sej ta ,ki je umrl,je bil ?e kar v letih(85),tako,da nam bo oprostil....upam....

Druga?e pa bo ?ur v soboto. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ne, saj ru?ijo tudi ne - sem zares pozitivno presene?en nad njimi (sicer bi naj spadali v Continental koncern) - pa poceni se jih da dobit ... :bravo: ... potem ve? ke?a za potovanja ostane :P

Aha,a tako ti pri?para? ke? za tople kraje. :whatever: Sej,?e pomislim,jaz jih sploh skoraj ne rabim,ker pri

nas sne?i samo ,ko na televiziji ni slike... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ammm, hmmmm, no jaz jih nisem opazil - mogo?e pa zato tako ru?ijo .... :hohoho::hohoho::hohoho:

Ru?ijo gor al dol,va?no je,da ne spustijo v ovinku. :D:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Moje zimske pa so tako dobre, da so izven konkurence in jih v testu sploh ni zajetih - Gislaved - Sweden snow power ... :P

In to po mo?nosti z ?ebli gor. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Zimske se ?e nekaj let zelo dobro dr?ijo v teh manj?ih dimenzijah.

Po pravici povedano jih ?e nikoli niesm imel.Tudi,ko sem vozu 101-ko pa yugi?a sem vedno imel gor najkvalitetnej?e gume(good year,pirelli al bridgestone). :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Brez prerivanja prosim, v ?oli bo dovolj prostora za vse, nih?e ne bo prikraj?an. :hohoho:

O.k,bom pripeljal ?e sina,ker stalno pravi:dej gas,prehiti tega penzionista.

Z mladimi mora? za?et. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

Ne gre toliko za sam forum, kot za dejstvo, da bi potem tudi vozkiki Mazd (?lani) lahko koristili sponzorske popuste pri raznih firmah, imeli pa? vse tiste ugodnosti, ki jih ima KLUB.

Ne vidim pa tudi, zakaj bi bil Mazda forum slab?i, ?e bi bil v sklopu ostalih forumov Japonskih vozil??

Saj se ne bi ni? zmanj?al, ni? se mu ne bi odvzelo...

Aha,to so ?e prijemi iz obupa.Po?ljejo v ogenj malo pomanjkljivo oble?eno deklico,da nas prepri?a. :whatever:

No buono,no gut. :P

Vsi za mazda forum,on za nas... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

evo prvi kandidat za mojo ?olo :hohoho::hohoho::hohoho:

hmm da vidimo kdo ?e: Labi, Komar, Boj?....

Druga?e pa bo te?aj stal 1000?, lahko pa vam za 200? povem kako prihraniti 800? ;):lol:

A jaz pa kao ?param gas in vozim penzionisti?no? :P:whatever::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?zmeden??zmeden? Pa ti res nisi normaln glede tega........... :ne vem: :huh: Ma ne morem verjet.....res no.... :ne vem:

Ja,?e pa komarja videvate samo na semaforju ?zmeden? ---ko stoji na rde?i lu?i. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

Tudi sam sem proti takim zdru?itvam(kjer je veliko ljudi,se glas posameznika izgubi) ?zmeden? ,matr sem pesni?ko danes razpolo?en. :hohoho:

To je podobno kot na ?pilu...ko je malo ljudi,igra? dobesedno posameznikom in ?utit je povezanost-dobra energija.Ko pa je velika dvorana ali stadion,pa igra? za mno?ico in je vse skupaj bolj sterilno(ni ve? pristnega kontakta).Al pa na fe?tah je podobno.?e je manj ljudi,se lahko pogovarja? z vsemi ?im jih je ve? se ljudje dajo po skupinicah in ni ve? pravega kontakta...

Jaz sem za to,da ostane kot je. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Hvala vsem, sem raje preveril pri vas, ki ste ?e lastniki Mazd, ker informacija iz prve roke najve? ?teje.

Po vsej verjetnosti, bo pa moja prva mazdica ?e konec tedna v gara?i. :ouje:

LP, MK

Super,pol pa slikce gor.Pa ugoden nakup. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mestna vo?nja je zelo spremenljiv in raztegljiv pojem in lahko zgleda tako kot recimo pri meni, ko zavijem zjutraj iz obvoznice na Zalo?ko in na?eloma nimam nobenih kolon in povpre?no en zaprt semafor do Kajuhove.

Tukaj je tudi ponavadi samo en zaprt semafor do ?martinke. Se pravi, da vozim kake 3-4km skoraj brez ustavljanja in speljevanja pri povpre?ni 50km/h v 4. ali 5. prestavi. Poraba pri taki vo?nji je veliko manj?a kot pa poraba na AC pri 140km/h.

Potem ima? pa drugo skrajnost mestne vo?nje skozi sredi??e mesta, kjer je non-stop ustavljanje in speljevanje in se povpre?na hitrost giblje med 15-20km/h in avto ve? kot 2. prestave ne vidi.

V prvem primeru je poraba tam nekje okoli 4-5litrov na 100km v drugem pa tudi ve? kot 10-15litrov na 100.

Se strinjam z tako definicijo.Res pa je,da se peljem vsak dan v slu?bo skozi mesto,na sre?o sta samo dva semaforja vmes.In kar je najbolj zanimivo,mi trenutna poraba vsak dan malo pade.Vozim pa z "laganim"

gasom.

.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ups ? :)

samo to pa pol je malo prevelka poraba...

?ipan ? ali kaj podobnega ? ali se pa nonstop po mestu vozi?...

Tudi ?e se vozi? non stop samo po mestu(kot jaz trenutno),mi ne rabi ve? kot 7,2(recimo realnih 7,5-6). ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.