EJ NISEM TAKO NEZADOVOLJEN SEM PA REALIST, SEM SAMO POVEDAL, DA BO ?LOVEK VEDEL, DA NI VSE TAKO RO?NATO KOT HO?TE NEKATERI PRIKAZAT.
A SI PREDSTAVLJA?, DA VSTANE? 6.15 SE HITRO UREDI? SE VSEDE? V AVTO PA NI? OD NJEGA. ZUNAJ 7 STOPIN IN KAJ TI PREOSTANE NAZAJ V HI?O OBLE?T KOMBINEZON IN SE VSEST NA MOTOR TER ODPELJAT NA ?IHT, DA TE CELA VAS GLEDA ALI SE TI JE ZME?AL DA SE ZJUTRAJ Z MOTORJEM VOZI?. NI PRAV FLETNO MAZDA PA STOJI DOMA, KO TI ZMRZUJE? NA MOTORJU.
Samo,ko si napisal,da si prej imel vesno noter,mi je malo ?udno.Jaz imam tri leta star avto 9in je noter original Mazda...
Druga?e pa imam avto 10 mesecev in razen ene malenkosti z xenonkami je avto ..
Sej ne bi rad stra?il samo bi vas opozoril, da je policija ?isto besna od tistega prispevka na Kanalu A in po Ljubljani in okolici v zadnjih tednih pospe?eno vr?i izredne preglede vozil. Gledajo predvsem ali so ustrezne homologacije.
Napadli so tudi xenonke, ki nimajo ustrezne homologacije (avtonivelacija in ?i??enje ?arometov). Kazni, ki jih talajo so cca 130? + izredni tehni?ni za 30? pa ?e tablice poberejo, dokler ne da? notri halogenk.
Tako, da vsi tisti, ki nimate homoxenonk, dejte mal mirkat, da ne bo spet napad na denarnico.
Ne, saj ru?ijo tudi ne - sem zares pozitivno presene?en nad njimi (sicer bi naj spadali v Continental koncern) - pa poceni se jih da dobit ... ... potem ve? ke?a za potovanja ostane
Aha,a tako ti pri?para? ke? za tople kraje. Sej,?e pomislim,jaz jih sploh skoraj ne rabim,ker pri
Zimske se ?e nekaj let zelo dobro dr?ijo v teh manj?ih dimenzijah.
Po pravici povedano jih ?e nikoli niesm imel.Tudi,ko sem vozu 101-ko pa yugi?a sem vedno imel gor najkvalitetnej?e gume(good year,pirelli al bridgestone).
Ne gre toliko za sam forum, kot za dejstvo, da bi potem tudi vozkiki Mazd (?lani) lahko koristili sponzorske popuste pri raznih firmah, imeli pa? vse tiste ugodnosti, ki jih ima KLUB.
Ne vidim pa tudi, zakaj bi bil Mazda forum slab?i, ?e bi bil v sklopu ostalih forumov Japonskih vozil??
Saj se ne bi ni? zmanj?al, ni? se mu ne bi odvzelo...
Aha,to so ?e prijemi iz obupa.Po?ljejo v ogenj malo pomanjkljivo oble?eno deklico,da nas prepri?a.
Tudi sam sem proti takim zdru?itvam(kjer je veliko ljudi,se glas posameznika izgubi) ,matr sem pesni?ko danes razpolo?en.
To je podobno kot na ?pilu...ko je malo ljudi,igra? dobesedno posameznikom in ?utit je povezanost-dobra energija.Ko pa je velika dvorana ali stadion,pa igra? za mno?ico in je vse skupaj bolj sterilno(ni ve? pristnega kontakta).Al pa na fe?tah je podobno.?e je manj ljudi,se lahko pogovarja? z vsemi ?im jih je ve? se ljudje dajo po skupinicah in ni ve? pravega kontakta...
Mestna vo?nja je zelo spremenljiv in raztegljiv pojem in lahko zgleda tako kot recimo pri meni, ko zavijem zjutraj iz obvoznice na Zalo?ko in na?eloma nimam nobenih kolon in povpre?no en zaprt semafor do Kajuhove.
Tukaj je tudi ponavadi samo en zaprt semafor do ?martinke. Se pravi, da vozim kake 3-4km skoraj brez ustavljanja in speljevanja pri povpre?ni 50km/h v 4. ali 5. prestavi. Poraba pri taki vo?nji je veliko manj?a kot pa poraba na AC pri 140km/h.
Potem ima? pa drugo skrajnost mestne vo?nje skozi sredi??e mesta, kjer je non-stop ustavljanje in speljevanje in se povpre?na hitrost giblje med 15-20km/h in avto ve? kot 2. prestave ne vidi.
V prvem primeru je poraba tam nekje okoli 4-5litrov na 100km v drugem pa tudi ve? kot 10-15litrov na 100.
Se strinjam z tako definicijo.Res pa je,da se peljem vsak dan v slu?bo skozi mesto,na sre?o sta samo dva semaforja vmes.In kar je najbolj zanimivo,mi trenutna poraba vsak dan malo pade.Vozim pa z "laganim"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja,tako pa? je.Enim,ki imamo mazde se nam kvari avto malo,enim pa.....
.....ful,ker so izbrali druge znamke...tako pa? je.Kot je napisal KAALman-avto je stro?ek in to ?e kar velik.
?e ga lepo in sproti vzdr?uje?,te stro?ke lahko zmanj?a?...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani