Skoči na vsebino
Vpoklic Toyota
Napisano

sej se mi je zdelo, da nekam dobro gre za 1.0 :P

(povprecna je pa smer graz letalisce - ljubljana)

crni yaris 1.0 letnik 2003

a se je teb tud stopalka za gas zataknila oziroma kot v ?lanku pi?ejo "plinska stopalka" :hohoho:

Je pa zanimivo ?e nekaj in sicer kako se ti hitro zatakne, ?e se preve? hvali?. A se spomnete tiste reklame za Toyoto, kjer se mehaniki brez dela dolgo?asijo v servisni delavnici, ker ne pripeljejo nobene Toyote na popravilo? ?e sem malo zloben bodo zdej tile mehaniki morali nadoknaditi za vse tiste zabu?ene ure, ko so samo posedali po delavnici. :jezicek:

Je ap tole en lep dokaz kam pripelje pretirano var?evanje in ?kode bodo imeli 100x ve? z odpoklicom kolikor so pa privar?evali s cenej?o stopalko. Sploh po tem, ko za to vejo ?e od konca 2007 oz. za?etka 2008 in so vmes celo zadevo celo zvra?ali na ple?a uporabnika (huh kako znano).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V?e? mi je. :blush:

Tole je ponaredek Integre! Naj vas ne zavede oglas! INtegra ma spredaj okrogle lu?ke!

Zihr kaki kitajci spet ... :glare:

c'mon tole je FL integre, ko so ji zamenjal tiste okrogle lu?ke, ki so milo re?eno res butaste...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon-ni ve? tako bela barva...
Napisano

Vse imam js, cena cca 80?/par(pa niso ene XY amapak oriđ?inal Philips), za zamenat pa je smotan ker je malo placa, lahko pa ti jih s ker imam bolj drobne ro?ice. :bravo:

Je pa ?e druga opcija, ki je tu zelo OK, sploh ?e je pokrov?ek od lu?i preve? zategnjen.

Dvigne? avto z dvigalko, odmontita? kolo in nato ?e notranjo plasti?no za??ito blatnika in voila, lu? je kot na dlani. Dela za cca 15minut ampak skoraj ni? ?iv?kov :danzoman:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

?lovek pride iz SG po pralni stroj in je temu v ?ast kupil vinjeto!

Nekateri so res odrezani, a vseeno je za 1 pot pla?al ve? kot lani celo leto.....ko je ni imel

Ja valda je vzel tedensko, al kako?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Mislim,da je ?e kak?na dr?ava na podobni poti. ;)

Pa ne da si Slo mislu? Ne re?em, da smo idealni ampak vseeno na? zunanji neto dolg je 10milijard?. Gr?ija ima 11M prebivalcev oz. 5x ve? kot Slovenija pa je zunanji dolg 30x ve?ji. Hrva?ka ga ima 43milijard? pa samo 2,5x ve? prebivalcev kot mi.

velike probleme imajo recimo Mad?arska pa Islandija, Irska, ?panija, Portugalska... mah bolj? da se ustavim, ker seznam je dooolg.

Mi nismo v tako velikem sranju, ?e pa se nam ne bi zgodila jan?eva vlada bi bil na? javni dolg bistveno ni?ji saj je ve?ina tako visoke gospodarske rasti bila le posledica prekomernega zadol?evanja. V ?tirih letih SDS haranja smo pove?ali zunanji dolg za 7milijard?. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tole je pa res zlo pocen :o

Pa rjsat, spraskan pa pobu?kan tud zlo ... pa ne vem od kod ideja da je to poceni, to je realna cena za pobunkan avto, 16 let star s skoraj 200kkm (?e so resni?ni). <_<

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Enemu je tako ?la ?ipa v petih minutah na prafaktorje,ko je po navodilih z fenom mrzlo ?ipo segreval. :P

Je bil ful biznis.

Tud jaz poznam enga tazga, ki je sledil navodilom strokovnjakov in je pri -5°C veselo segreval tisit kos ?ipe z vinjeto pa se je ?ajba samo razcvetela. Tako je bil problem odstranjevanja vinjete re?en prej kot v treh minutah saj bo celo ?ipo moral menjati :jupiii:

Tko, da tisti, ki se lotite zadeve s pretiranim segrevanjem samo na enem delu ?ipe hodite res po tankem ledu in samo sre?a ali pa smola je a bo ?ipa ostala cela ali ne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

ja Boss, pa ?e kak razka?en Rumun, zna ma?eto vn potegnt za uvod v pogajanja itd.! :glare::rolleyes:

Nato vrli nadzornik uporabi ultimativno oro?je in ga s sprejem po?prica... wiiii ... Romun se pa zadere - thank you, you're a really pal helping me clean my sinuses :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Sej ne zagovorjam kontrolorjev ampak vseeno se s tem izognejo neumnim izgovorom in prerekanjem tipa da je pozabil, al pa da gre glihkar kupit, da je vinjet zmanjkalo in podobna sranja. Tako so jim dal en teden ?asa z opozarjanjem in potem na ostro brez izgovorov saj jim Darsovec lahko samo nazaj zabije, da je mel ?e ve? kot en teden ?asa od obvezne uporabe in da izgovorov ni ve?.

Zaslu?li bodo pa isto in s tem bodo samo posku?ali dokazat, da jim ni do kaznovanja ampak le do zagotavljanja obvezne uporabe vinjet na AC-jih.

Men se zdi pametna odlo?itev, ?eprav iz na?ega stali??a nefer do vseh, ki smo pravo?asno kupili vinjeto, da nekoga takole uj?kajo. Samo mi gledamo iz na?ega zornega kota, kjer ne vidimo s kak?nimi pacienti se na cesti ubadajo darsovi nadzorniki. To je ziher slu?ba, ki jo vsaj polovica ljudi sploh ne more opravljat, ker bi se jim zme?alo od konstantnega konfliktnega soo?anja s kreteni vseh mogo?ih kalibrov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

serviserji-šalabajzerji
Napisano

?ak, da se kak?en oglasi iz Mo?nika tako kot se je un iz Autorenta in nam posoli pamet, da smo uporabniki sami krivi za vse vklju?no z rjo in drugimi zadevami. Ker ?e bi avto skos stal na mestu v suhi in ogrevani gara?i in se z njim razen 1x na leto na servis (samo v suhem in son?nem vremenu) ne bi peljali nikamor bi bilo z njim vse ok in nobenih napak ali rjavenja.

Tko, da vsi tisti, ki jamrate tukaj na forumu, najprej pometite pred lastnim pragom predno obto?ujete servise. Pe? hodte, pa s kolesom ali avtobusom, avto pa naj bo doma in boste videli, da ne bo nobenih te?av s servisi.

:harhar::harhar::jezicek::jezicek::hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Za 20? se ne spla?a celo leto v strahu vozit.

sam res, za kur?evih 20? so prpravljeni goljufat... pa kaj je s tem slovenskim folkom? o boh za 20? - ma sej ne morem verjet, pa tak te proda za 5? :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radarji po Slovenskih cestah....
Napisano

Aaaah..... Jankovi?eva vojska bo tudi v akciji..... priceless.... <_<

Ma ve? kaj, ?e sem ?ist po?ten ni? narobe, ?e bodo to po?eli na nevarnih cestah mimo ?ol in vrtcev ali pa tam, kjer je mo?nost nesre?e najve?ja.

Glede na to kar sem v sredo do?ivel sem si kar za?elel, da bi kdo kretene lovil. En z BMW X5 je prehitel v ?karje v podvozu pod progo na koncu ?martinke. Izsilil tako tistega nasproti kot tistega, ki ga je prehiteval. Nato pa ?ez pol ure en drug tr?enec je ?gal Tuarega ?ez IOC Rudnik ve? kot 100km/h in prehiteval avtomobile, ki so mislili zaviti levo. Da se je vse skupaj iz?lo je po moje zasluga samo gole sre?e al pa unga dedija zgori - druge razlage za tak idiotizem ne vidim.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.