Skoči na vsebino
odklepanje avta-piskanje
Napisano

samo ko odklenem...in tko zacvili ja :D in ne vedno..... ob?asno..... :blink: kot pri kak?nem avtu sli?im, ko ga kdo odklepa.....

hvaalaa

motorcek ali neko vodilo ko se premakne (lahko da sam kaka guma drsa nekam) ?ri?ek...:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Mazde 6, 2.2...
Napisano

DPF,FDP,DMP,OMV....ali pa kakor kli ?e pa?.Glavno,da jaz nimam tega v moji Mazdici. :P:danzoman:

A poznas komad MFG od fantastichen 4?

Svetovn komad narejen samo iz svetovnih kratic

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

"Premium" avtomobilske znamke
Napisano

Vem.Tol?ejo nare?je,da se kar kadi.Blizu je tudi Gardaland. :D

No ja....niti ne tok, v bistvu kok je 200km za koga...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Mazde 6, 2.2...
Napisano

faceliftano 6-ko z PDF-jem

a jo s Adobe readerjem odpira :bravo:

hec

Drugac pa vse okol 7 bi po moje bila realnost....navsezadne je to skor 200konjev....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odklepanje avta-piskanje
Napisano

Moja mazda 2 je stara 10 mesecev in kak?ne tri mesece opa?am, da ob?asno ko jo odklenem na daljinca, v trentuku, ko se pri?gejo 4 lu?i rahlo zapiska....pa sem mislila, da je to v povezavi z mrazom...pa ni...ker v?asih zapiska tudi ko je topleje. Ne zapiska zmeraj...samo sem in tja....sem pa ?e v kak?ni parkirni hi?i sli?ala ko kdo odklene avto, ko mu tudi zapiska....hm....ampak moja mazda do sedaj tega ni po?ela....

?metna <_< ...kaj bi bil po va?em mnenju vzrok? (Saj druga?e bom vpra?ala na servisu v aprilu, ko bova ?li upihnit prvo sve?ko :rolleyes: ...ampak vseeno me zanima va?e mnenje.)

Hvala vsem za kak?no pametno "idejo".

Opi?i pisk...:)

mogo?e cviljenje ko se kak motor?ek premakne :ne vem: in samo ko odklene??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej ni tako hudo,no.Imajo tudi Ferrarija. ;)

Bdw-ne pi?e se perce ampak perche .?e smo ?e na pol italijani. :P

Samo ?etrt, s pisavo se nisem nikoli ubadal..:) Drugace pa so sorodniki v Lago di Como - 5km od ?vicarske meje, tam je prle?ka italijan??ina, milan?ani, ki so 50km stran so ?ist bosi tam prot doma?inom...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xedos 6 ?aromet
Napisano

rabim celo lu? in cel smerokaz

Tu dobis vse....041 892 282....ima zmigovc ne vem za lu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kot sem ze nekje omenil sem ?etrt italijana (dedk je bil ?istokrvni...)

In sam to vam re?em, ostante pri Nemcih....perce Italiani sono il disastro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kot narod in kot ....raje ne napisem da fotr ne vid ker vozi od 19 leta Fiate....pa ga ?e ni izu?il pri 60-ih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2009
Napisano

OK! ok, i??em najprimernej?o gumo glede na ceno/kakovost(vzdr?ljivost), pa mi ni vse najbolj jasno.. (govorim o 205,55,R16 za mazdo 6)

3. Dunlop SP Sport Fast Response (te mislim, da mi ne pridejo tolko v po?tev)

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...&LoadRange=

I??em pa neko VZDR?LJIVO gumo (s ?im manj?o obrabo), da so varne, ?im bolj udobne (manj glasne) in da nimajo prevelike porabe.... nebi pa rad dajal velik dnarja, mislim, da bi bila meja 80?/na gumo primerna.

Glede na zgornje teste ma turanza prednost v glasnosti v kabini, pirelli pa se malo manj obrablja in ma za kan?ek manj?o porabo...

Kaj bi mi priporo?ali?

Jaz imam te in imajo vse lastnosti kot si napisal.....?e ne i??e? ne vem kake ?portne vo?nje os povsem ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ma v?eraj sem sam sebe zalotil pri razmi?ljajnju, saj vem da se ?udno sli?i, pa vseeno. sramezljiv

Nimam namena kaj pogrevat samo tako pa? je, kao premium znamke so predvsem nem?ka vozila, samo dajmo se vpra?at, so res toliko bolj?a kot so dra?ja od znamk iz drugje po svet(ne mislim japoncev ampak na splo?no), jaz osebno mislim da niso vredne ni? ve?, samo ker si lahko to na podlagi vcepljanja tega v glave ljudi, da ?vaba je pa Uber alles, tud ?e je 2X dra?ji od enga korejca, pa nima popolnoma ni? ve? samo ime.

Druga stvar, nih?e med nami(nisem 100%), ni pre?ivel 2. svetovne vojne, pa se ?lovek spet zamisli, kolk slovencev in ostalih ljudi so umorili, zdej jim pa ?e denar dajemo, ker se kupuje njihove avte. Vem da sem mogo?e preve? posplo?il pa vseeno, se je kdo kdaj vpra?al kaj takega ?

Vem tudi da je to bilo dolgo nazaj, samo vseeno pa je to 1X to bilo in jaz kot ?lovek ni NE odpu??a tako z lahkoto, jim pa? tega ne morem in ne bom pozabu.

Sem ?uden ? ?zmeden??zmeden?

Ne sam fojbe ma?...:)

pa ?ist prav...jaz sem dolgo vozil Seata, isto sranje samo da sem dajal za avto po 3000? manj in na servisih po 100? manj ker sem pla?eval S na maski in ne VW

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xedos 6 ?aromet
Napisano

pozna vseeno hvala.

nimajo za levo stran nimajo ni?

Pa ti potrebujes drugace celega al samo blendo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xedos 6 ?aromet
Napisano

a se da dobiti neoriginalni ?aromet in smerokaz za xedos 6 i??em pa nikjer ne najdem.

a je mogo?e kaj iz japonske dobiti oz kako se re?e xedosu tam?

Sam razmisljam o menjavi 5ke za Xedosa in nasel tole:

http://www.xedos-shop.de/index.php/cat/c37...7bf1f3cb3a2da6f

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Hvala za odgovor. Tudi jaz bom naro?il, ker druga?e je problem pri otrocih (in ?eni seveda) :)

sam res ne vem ce je za 6ko v katalogu nisem videl...vprasaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ali ma kdo predelavo na plin mazde cx7
Napisano

jures kako si se pa glede garancije zmenu in kje?

Meni so namre? rekli, da ob vgraditvi plina izgubim garancijo na motor in izpu?ni sistem.

Mam sicer M6 ampak garancija je garancija.

LP, S

Interclass Vi? izjava servisa:

Garancija vam velja, vendar morajo fantje, ki vgradijo plin odgovarjati za svoj del (logi?no ne), ?e pride do okvare zaradi plinske naprave (na plinskem delu), ne moremo ni?, tudi MES ne velja.

Vse je logi?no, ampak SIGAS daje tudi garancijo na svoj del, tako da sploh ni panike, mrezo pa imajo po celi SLO.

Mel redni servis in tudi se eno malenkost na Interclassu do sedaj odkar je plin, noben ne BU ne MU rekel.

Skratka ?e slu?ajno kaj crkne (meni ze eno leto popolnoma ni?) mora? samo pravemu peljat, ampak ?e crkne plinski del se sevedno na benz peljes...

Predelan je samo vplinjac, posega v motor ni...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Kak?na pa je cena teh sen?il za M5 ali M6?

Jest sem dal za 2 45?.....res pa da so drugacne od standardnih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosteron...
Napisano

?iv ?av je ?e mimo, bacek Jon je zakon!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 DSC OFF nemogo?
Napisano

??? Wooow :blink:

Al pa ce das sam varovalko ven...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

Upam da bo veliko sedank po cesti, ki zgleda za moj okus precej lep?a kot takratka! :rozico::ljubezen:

Sedanka je ?ista baby 6....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da vam jo tak odpeljejo...
Napisano

O hudo, sam a v ameriki ne poznajo ro?nih pa pustiti v prestavi (dobr tam poznajo samo avtomatske....itak) ??? Ker ce ne drugac je pol tole dobr za skrito kamero, ni? drugega....

Sem sele pol videl, da ste enako temo odprl.....drugac bi se pa kak pametnjakovi? najdu ki bi zapel avto zadaj pa ga fural po prvih da se kilometri nazaj obrnejo... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

Naro?ila konec aprila, samo dobavni rok pa je pri mazdi vedno od do.....se posebej za novo 3 bo kar naval po svetu.

Probaj poizvedeti s kakim salonom ce bodo kake testne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 - 5 zvezdic na NCAP
Napisano

Nismo pri?akovali drugega, samo pe?ca bo pa treba na sredino havbe nacentrirat zgleda...:), Ali obratno za ni?anje popravila... :hohoho:

mal ?rnega humorja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni,

Meni so v?eraj na Autorentu (N. Gorica) nalo?ili nov program za DPF.

Med tem mi je mehanik rekel, da bo potrebno zamenjat ?e pal?ko za meritev olja, ker imam ?e staro.

Po novem je v avtu 4.2l olja prej pa 5l. ?e prav razumem so sedaj pove?ali kapaciteto za nafto, ki je ?la mimo filtra.

Res bistro.

Lp

Mislim da se spla?a po?akati ?e par komentarjev in mogo?e sploh ne iti.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prosim ?e mi lahko ,kdo da kaj ve? podatkov o predelavi na plin cx7 sicer to spra?ujem za mojga kolega k ma isti avto kot jaz,in dela cirka 40000letno.

PS.?tevilko ,naslov in katera firma to dela hvala.

SIGAS - kli?i Dejana, ?efeta pa re? da te je Jure poslal.

Pa naj ti naredi tako kot meni - original kesel za ta avto je samo 50L...pa mi je dal 60L, sicer 2cm visji od podna pa sem moral narediti leseno dno, samo 10L je skoraj 100km v tem avtu..:):)

Kako to izgleda lahko pogledas pri meni, sva oba iz Kransterdam.....cifro ze imas.

dobis ga na dejan@sigas.si, Skype: tihitex ali 041 388 893

dovoli da ga objavim...:)

Pa se opozorilce, plin vcasih pod obrati ne sfolga in preklopi na bencin, tako da ni za dirke, je pa za normalne voznje 1A.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Po mojem ima to jures... B)

:bravo:

Naredu 20.000 ravno po enem letu na plinkota in sem na nuli....povrnjena investicija, poklici me na privat mas mobi, ker ti ne smem povedat cene pa to...je blo sa popustom.. :jupiii:

Dobis vse drugac je SIGAS, ampak ti dam direkt cifro k je kolega. 2 so ze predelal, moja 1. v SLO sramezljiv. Vids tud loh ce si blizu

dijo

p.s. Sej res ti si jo natunal na 360KM....torej predvidevam da imas sedaj ene 18L/100?

:ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.