Skoči na vsebino
gume 2007
Napisano

ce das 195/65 15 (kot sem tudi sam naredil) lahko peljes drago na super vecerjo, kaksen cevap neki :)

Tudi jaz jih imam.Sem to ?e storil(to z ve?erjo). ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

bolj sem mislil, da velike feltne za zimo imajo samo en plus in to je izgled...ostalo je pa smi ogromni mimusi

sirina 225 M+S v mokrem je ze prava drsalnica...

potem pa moj (in bossov) nacin razmisljanja: ena 225/45 18 M+S guma stane toliko kot recimo 205/55 16 M+S plus feltna...

Al pa 195/65 15 + feltna + 10 porcij ?evapov+burek. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija Garmin N?vi 350 in Adriaroute
Napisano

Evo danes operacija uspela pacijent PRE?IVEL :ouje: !!

Moram pa pohvalit Stroker-ja :rispekt: ker ?e ne bi napisal tistih iz?rpnih podatkov (zgoraj) kako se to podre mi ne bi uspelo. Tako da tisti ki se bo spu??al v razstavljanje konzole samo stroker-jeva navodila sprintat se v 6-ko usest in HURA- deluje.

Evo ?e slikce.

post-378-1189878347_thumb.jpg

Super,to mi je v?e?.Da se loti? sam in da ispade na koncu li?no in kvalitetno narejeno. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ja sej,..k sm pa js to rekla, sm bla pa beyba k nima pojma,..c c c :hohoho::hohoho::hohoho:

Po mojem si malo pred ?asom.Pa te nismo ?tekali.Zdej pa smo pri?li na tvoje. :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ali pa da vse skupi pozabis na porabo in tankas takrat ko mas prazen tank in mas mir...

tko se ne ukvarjam vec s porabo (je dovolj nizka, da ni treba avta zamenjat zaradi tega)

To so besede.Dejte se ?e enkrat vozit in ne delat take panike okrog porabe. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo,prvi tank z 6ko,po morju.Poraba pa 7,4 ! :bravo: Me je prav preseneto ta avtek z porabo,seveda pozitivno. :jupiii:

Sem ?e pozabil,kaj je diesel power al benzinc??e je benzinc je res mala poraba...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Jaz sem z mojo 120 dieselco naredil do sedaj 3200km (ok za?etnik pa?)...in tko...potegne zlo dobr...kon?na hitrost pa..kaj pa vem....zadnji? sem ga komaj spravil na dobrih 190 (pa se mi zdi da je blo mal s klanca)..

Forumovci, kak?ne so va?e izku?nje s kon?no hitrostjo?

Mislim,da bo tole tvoja kon?na hitrost mnoooogo premajhna.

Dirka?i(ta mlaj?i in malo majn mladi tu z foruma),jo po?enejo prek 220 km/uro(po ?tevcu).

Tako,da bo? moral ?e malo trenirat.Pa na :policaj: je treba pazit,pa na radarje pa s pametjo vozit in ne izzivat. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

vlece zelo ok (mam posnetek sam trenutno na zalost ne dela link)

motor je super ni nobenih problemov (jaz imam 140.000km brez tezav pa se vedno zelo dobro potegne)

lahko pa da bos imel tezave DPF-jem (filtrem trdih delcev)

Ja.ampak DPF imajo samo face-liftane M6-le.Stare,tega niso imele,zato ni? probljems. :bravo:

?e bo? izbral z Xenon-kami,bo lahko problem z elektroniko-le teh,

nekatere znajo vle? malo v desno,

Drugo pa je O.K. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

no vid?,..?e je pa nikol ne vidm :D kako nej vem ka?na je :P

No,vidi?.Mora? vse provat,da ve? kako je kaj. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jest se pa ?e nisem z.....l,ker vedno(vedno) gledam samo cagar. ;)

In ,ko lu?ka posveti-gasa na ?rpalko.Pa sej ja so ?rpalke vsakih nekaj deset km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

?e je pa res tko simpl, pol sm pa sploh za to, da gremo v skupinski nakup. A ma kdo kak?ne izku?nje z ebayom?

?e ima? starej?i model mazde 6,bo? obvezno moral naredit mosti?ek.

To pa pomeni,da bo? moral vzet radio ven. ;)

Kar nadalje pomeni,da bo? moral raz?raufat sredinsko konzolo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dokler bo pomenil vi?ji nivo opreme celo dva airbaga namesto enega je verjetno pri teh ?tirikolesnikih treba re?i adijo varnost :ne vem:

Tudi dieselski motor pri 2.8 litra zmore "le " 70kW in samo 225Nm navora. Tole v modernem prometu di?i na nepremi?nino.

Res da sem v uvodu napisal naj kupujejo o?i ne pa mo?gani samo pri kitajcih je meni ?e davno prebilo in niti slu?ajno kitajske robe ne kupujejo zgolj o?i ;)

Se popolnoma strinjam s tabo,Boss...

Samo kaj,ko pa kupujemo "dobro" robo afirmiranih znamk in ko pridemo domov in pogledamo izdelek malo pobli?e,se nam skoraj vedno nasmeje poznani made in china. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za tiste, ki so vam v?e? SUV z reduktorjem piha sve? veter iz Kitajske. Great wall motors ponuja simpati?nega, poceni, HOVERJA z Mutsubishijevim bencinskim 2,4 in lastnim 2,8 Common rail dizlom.

Pravijo, da mislijo resno. Ko so se Korejci pojavili v EU smo bili skepti?ni, podobno je s Kitajci, vendar ta rumeni v veliko stvareh dokazujejo, da jih je in bo treba ?e kako upo?tevati.

Oglejte si ga TU

Vse v redu,sam kaj ko pa so z varnostjo ponavadi ?isto na tleh.Tu se morajo ?e kako popraviti. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

garancija 5 let -Italija
Napisano

pozdrav,

zanima me ?e ima kdo izku?nje z uveljavljanjem 5 letne garancije za Mazdo v Italiji.

hvala za INFO in lep pozdrav

Jaz imam-ne velja za nas. <_< Preverjeno na mazda servisu v Trstu.

To ?asti kao Mazda italija za avte,ki so registrirani v Italiji.

Se pravi,?e bi ti registriral avto v It.,bi ti veljala.?im ga registrira? pri nas,ti velja pol normalno 3-letna garancija

kot pri nas.In ?e,?e jo bo? uveljavljal, bo? imel vsaki? probleme(bodo klicali v Avstrijo,?e jim odobrijo garancijo).

Upaj,da ti dobro slu?i z ?im manj okvarami. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.