Skoči na vsebino
Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Fantje, lahko re?em samo, da je to zakon. Pustimo zunajnji izgled avta, ki je tako ali tako no? in dan. Ta zadeva se v notranjosti resni?no zelo pozna pri temperaturi, klimi na splo?no in svetlobi, tako da resni?no priporo?am, pa ?e drago ni. :bravo:

P.S.: Zamo?il je samo zakonodajalec s to neumnosto okrog prepovedi temnenja prednjih bo?nih stekel. Zakon oz. predpis, ki je veljal pred tem je bil z vseh varnostnih vidikov popolnoma primeren, to vem iz lastnih izku?enj. Zaradi tistih nekaj % je vidljivost popolnoma neopore?na. ?e pa so kot papige kopirali nem?ke predpise je pa druga zgodba, ampak tukaj smo (so) pa res Butalci :whatever:

NE vem kako je v 3ki 6ki, ampak 5ka ima original sen?nike, ki se nataknejo fiksno na vrata in se sipa odpira neodvisni, to sem jaz mislil:

http://www.mazda.at/showroom/mazda5/accessories/

pod komfort / sonnenblinde

Verjetno pa je to predost drsnih kvadratnih vrat :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Jaz ne bom dal zatemnit sip zaradi izgleda ampak zaradi otrok in sonca sploh na dalsi voznji! :D

Hja ce se ti gre za to, potem daj raje sencnike, temnenje ?ip ima bolj ali malo samo estetske vrednosti, mam jaz tudi original sencnike v 5ki za 2 froca in je nenadomestljivo, pri 5ki so celo taki da se lahko sipa neodvisno spusti in se se zrak menja (na primer ko ti zaspi v avtu), sej se jim bojo se o?i pokvarile, pa vro?e jim bo na soncu za znort in bos kuru klimo da jih bos prehladu...

Pa vsakic (ker omenjas morje) bos spuscal zadaj sipo dol za carinike...:)

Stari odlo?t se bo treba al otroc al pa mo?kost...:)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni nosilci in kov?ek
Napisano

74 EUR + 67 EUR = 141 EUR. Tisti aka "osnovni" komplet pa ne pa?e na 750 sistem....

pase...je 'or'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hi hi hi hi

For your MAZDA, 2007, 3, 4-dr, Sedan you need

Thule Rapid System

Foot pack 750

http://www.lovecnacene.si/thule-750-rapid-system/m/344246/

Square 769

http://www.lovecnacene.si/osnovne-palice-s...127cm/m/204419/

Aero Bar 869

http://www.lovecnacene.si/osnovne-palice-z...127cm/m/204447/

Res mora bit hec....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lublan?ani majo gnar - njih je treba o?emat... Folk, ste v 21 stoletju, mal je treba okol pogledat, ma? internet. Ne pa juri? u prvo ?tacuno....

;)

mal heca. Ampak vsaka ?ola nekaj stane.

Matr, sami motoristi....

No jaz sem pa svojo TDM 900 pretopil v M6 :( ... pa ?e otroc ne dajo ravno ?asa za motoriranje, kot v?asih. upam, da se ?asi ?e vrnejo. Aja, pa denar tud.... :danzoman:

Se en ata s turerskimi sanjami...:) Meni je celo na Grosglockner uspelo lani priti, dolomite pa po dalmaciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ojej.... ?zmeden?

Res da je pozim vecja....sam...

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6693

:ne vem:

Drugac pa tud moje predgretje webasta more kurt dost benza, ce je nominalno 2dcl na uro, jaz kurim vsaj 20 dni po 40 minut, reci pisi 15 ur x 0,2 = 3L sam vseen to ni tolk...

Pa res lepo vozim, dokaz je CX-7 ga znam spravt skor na isto... :hohoho:

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6806

Ga pa ni tezko na 15 spravt...:) S tem da se mora pristeti 1L/100km bencina vedno plinu...avto ma danes skoraj 20.000km, bencin je bil pa tankan nazadnje pri 17.300 :bravo: tako da poraba se bo z meseci znizala na 1L/100

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se strinjam glede ekonomi?nosti. Kaj ve? pa raje ne bom, ker bo pregrdo. ?e povzamem koliko TAMov se vozi okoli, jaz pa pla?ujem ta je*eni DPf, me kar zmrazi.

Nisem fr?kal. Vozim se vsak dan LJ - Zagorje v slu?bo, torej cca 100 km dnevno v obe smeri.

Odkar so men to zrihtal (2 let nazaj kot receno v Puli) moja 5ka ne gre pod 7/100...prej obratno se vrti skoz 8/100

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdaj ? ?zmeden?

Za 1 maj pa sem v Palit-u. :ouje:

Pol ti pa loh kaj pele z novim kov?kom.... :P

Druga?e pa da se ne bos sekiral za svoje praske na novem kov?ku:

http://www.bolha.com/oglas382663729/avtoop...ni-kovcek-thule

http://www.bolha.com/oglas382642496/prtlja...hule-alpine-500

Za 150? razlike greste lahko skorajda vsak dan na vecerjo.....

Pa celo nov:

http://www.bolha.com/oglas382603269/prtlja...ule-pacific-500

http://www.bolha.com/oglas382603233/prtlja...ule-pacific-600

Moj Ocean 600 je 6 let star bil ze na 4h avtih pa je danes enako dober kot prvi dan....sam usran je bolj

Takle boste mel...:)

Mi smo 4je + pes, s tem da imamo tud se vozicek in krame k Romuni (ta mali je 6 mesecev star). Zato mamo pa V rovinju prikolco, vse dol pa se furamo...Zena se na porodniski do septembra, zato so vsi dol ata pa z motorjem cez vikend..:)

Drugace sem pa na mimovrste.com vzel prtljaznik nek italijanski za 3 kolesa na kljuki, 250? ceneje od Thuleta ampak ne vidim razlike, sam sem gor stal in majal in je super zaeva, se posebej pri nas ko sta oba avta visoka

Se zadnji nasvet od mene, ker mi kovcek res skoz rabimo

Thuletovi ?iroki kov?ki cez celo streho so zelo nizki, in kake ve?je polne ?portne torbe ne bos moral voziti so bolj za smu?i, tako da premisli, na? je ozek a visok, in gre veliiko ve? notri kot v tiste navidezno ve?je (?ir?e)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Js sem mal?ek druga?en ljubitelj ceste in jo obdelujem z CBR 600F v?asih pa CBR 1000RR Repsol. <_<

Moped....shooooowwwww

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Niti ne, jaz grem zmopedom v kamp(San marino-Lopar-RAB,2 osebe+?otor za 5 oseb in vsa krama za 14 dni in ugante ni? mi ne manjka). Druga?e me pa razpizdi, da 2 osebi gresta va partma, karavan v avtu 2 osebe in truga na strehi, jebemu sunce a pol bajte sabo peljejo ?

Res je vcasih so komot....ko smo pa s stoenko hodili 5 komadov s staro mamo v Milano k sorodnikom 10-11 ur) in 5L vode za avto se je pa vse dalo...

P.S. Moped??

Jaz enako - renovirana vespica ali Suzuki stromar 650cm, sam zdej so otroc na vrst, bolj redko to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Peljalo se nas bo 5kom samo da s tem da bo takrat stara ena puna?ka 1 leto in je treba se ogromno stvari zanjo vzet s seboj vozicek, prenosno pojstlco itd. pa ne gremo kampirat!

Mogo?e spra?uje, ker bi ?el zraven? :jupiii:

Eko:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ljubljana-Prishtinë
Napisano

Teakega majstra, ki ?raufa Golf 2 sem videl v?eraj v BTCju. Je imel parkiran avto zraven mojega Japonca, pa ga raje nisem ogovarjal ker vse kar bi mu imel povedati bi bilo to, da bi za ceno Golfa 2 dobil bolje opremljenega in bolj vzdr?ljivega Japonca. :hohoho:

On bi ti pa rekel, ma dej to sranje iz koreje nihce ne mara...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ljubljana-Prishtinë
Napisano

Tako, skratka upam, da bom moja 6-ka cimprej nazaj...

Lepo!!!! Uzivancija, rispekt.

Pazi mojo dogodivscino pri Lipovacu eno leto nazaj perd vhodom V srbijo.

Neka inspekcija, neke velike umazane pene in warning table. Veterinarska inspekcija gospodine, ima pticja gripa i kuga u blizini (na Hrvaskem), i treba dekontaminizacija. Prevozite ovu pjenu sa avtom da se eliminira unos u Srbiju, zapelem cez spricne tone blata iz dveh navadnih pen...

Na drugi strani clovek v beli kao dezinfekcijski obleki (s cikom v roki) pokasira cca 10? v dinarjih...Recem prijazno, saj to je tudi pri nas ampak veterinarska inspekcija to pokriva a ne?

Odgovor: PA brate, biznis je biznis....

Grem naprej z nasmehom...:)

:whatever: (BJ-blowjob) :whatever: a sem kej zgresil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323 f is back
Napisano

evo pa se je vrnila :bravo: na cesto po nesre?nem sre?anju z odbojno ograjo :(post-364-1234686445_thumb.jpg

no to pa je nova slikapost-364-1234686507_thumb.jpgpost-364-1234686533_thumb.jpg

Cool! A star is re-born!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lep pozdrav sem lastnik karavanske izvedbe mazde 6 2004,zanima me ce ima kdo izkusne z stresnimi noslici in kov?ki?

Zanima me ali se mi spla?a dati malo ve? in kupiti original od mazde al v kaki trgovini univerzalne kol je to ke varn da ne bo vse potrgalo!

Pa ?e mogo?e kdo pozna kako trgovino z zmirnimi cenami?

Se vete morje (po?itnice) se blizajo!

www.fux.si

thule, predlagam pa da vzames aero bare in kovcek ki se zapne s jitrim zapenjanjem. Jest rabim 3min da dam vse gor...

Pazi ce si vzel za M3 original in je skoraj ziher thule, preveri v tej trgovini ce ni treba zamenjati samo roke! Aerobari in palice so univerzal in se menja samo roka!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem klical na servis v Celje in je napaka - sporo?ilo so mi poslali zaradi prej?njega avta (Mazda 6, 2005).

Je pa to menda ?ir?a akcija, saj mi je na za?etku gospod razlagal o tem, da bom moral pustiti avto pri njih do 14 dni, saj je Mazda v tistem ?asu uporabljala nek nekakovosten material in ?e se je rja ?e globoko za?rla... In ?e je vrsta za ureditev...

Glede na njegove besede bi naj bilo ?ir?e pozivanje, za katerega je pri?lo navodilo z Japonske.

Veseli me, da mi M5 ni potrebno voziti na te dodatne za??ite. So lani ?e uporabljali material drugega proizvajalca. Sem se pa dogovoril za nadgradno SW-ja.

No super, ja rja na M6 nekaj let nazaj je bil pa velik problem.....

Mene pa zanima, ?e je kdo ?e bil in kaj so mu sploh naredili, samo glavni SW menjali?

jaz sem prosil da mi to naredijo en mesec nazaj zarad totalno zmesanega prikazovanja porabe...verjetno se s tem ze tud SW na DPF poprav...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

In jaz sem danes prejel sporo?ilo o preventivni akciji za??ite podvozja?!

?e se do konca leta ne zglasim na servisu, mi s 1.1.2010 preneha garancija na prerjavenje podvozja.

Preventivna akcija??java script:emoticon(':whatever:',%20'smid_29')

Je ?e kdo prejel podobno sporo?ilo?

:blink::blink:

A so tvojga pozabili na teko?mu traku??

Letnik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 DSC OFF nemogo?
Napisano

Hja, namen gumba je da to dela, ne pa da mora? ?e pla?ati....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova M3 MPS
Napisano

?e se ne motim ima tole start-stop samo 2.0 motor, ki nima turbine. Al ima tudi 2.3T to zadevo?

lp, Ale?.

To?no tako ne bo v MPSki. Imenovala se bo M3 Sport...2.0 masina :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova M3 MPS
Napisano

All-new Mazda3 i-stop, Mazda3 MPS to Premiere at the 2009 Geneva Motor Show

HIROSHIMA, Japan—Mazda Motor Corporation will debut two new models of the all-new Mazda3 (known as Mazda Axela in Japan) product range at the 2009 Geneva International Motor Show from March 3 through 15, 2009. The world premiere of the Mazda3 with i-stop, Mazda’s advanced fuel-saving start-stop system, will be shared with the all-new Mazda3 MPS, Mazda3’s high performance flagship model. The Mazda3 MPS (Mazdaspeed Axela) now features improved fuel economy and emissions that satisfy Euro Stage 5.

MZR2.0 DISI with i-stop All-new Mazda3

(European specification)

Mazda3 i-stop

The Mazda3 is one of Mazda’s core products, with more than two million units of the first generation produced. The design of the new model has a bolder and more dynamic stance; it is agile and confidence-inspiring, enhancing the sense of oneness between the driver and car. It also has high environmental and safety performance levels, exemplifying Mazda’s Sustainable Zoom-Zoom long-term vision to provide cars that are eco-friendly and safe while still being fun to drive.

The Mazda3 with i-stop embodies Sustainable Zoom-Zoom and adds a new eco-friendly option to the lineup. It features the i-stop system in combination with the MZR 2.0 DISI (Direct Injection Spark Ignition) engine. Together, these two Mazda proprietary technologies help the new model achieve approximately 12 percent lower fuel consumption (urban cycle) than the current European Mazda3. By providing great driving performance as well as top-class fuel economy, the Mazda3 with i-stop is a different type of eco-car that will exceed customer expectations.

Mazda3 MPS

The Mazda3 MPS sport compact pushes Mazda design further and its exciting driving performance perfectly represents Mazda’s Zoom-Zoom spirit. Carrying forward the MZR 2.3 DISI Turbo engine, Mazda3 MPS builds on the popularity and recognition of the previous model. It evolves the driving experience to an entirely new level of quality and pleasure with its emotional design and exhilarating performance.

The all-new Mazda3 Program Manager, Yoshiyuki Maeda, says, “These two models add extra value to an all-new Mazda3 lineup that has already shown strong appeal. The new Mazda3 series takes a significant step ahead in both the realms of driving performance and environmental technology to lead the way toward a new generation of motoring.”

All-new Mazda3 MPS

(European specification)

Main Exhibits

Scheduled for sale All-new Mazda3 MPS European specification (world premiere)

All-new Mazda3 equipped with i-stop European specification (world premiere)

Concept car Mazda Kiyora

Models currently on sale Mazda2, Mazda5, Mazda6, Mazda MX-5, Mazda CX-7, BT-50

Joj si me spomnil... To je bil pa res avion :bravo:

Ampak po moje v SLO tudi 1 ni bil cel... :D

Jaz sem kot student enga Unota Tie hotel nabavt rabljenga, pa ni bilo to sploh mogo?e brez opomb (rahlo po?kodovan in podobno)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova M3 MPS
Napisano

hja, kaj pa so pri?akovali pri 265KM FWD .... hehe

Ze v CX7 na Auto 4WD in 1,8T te?e dela ?talo tale agregatek, kaj ?ele na 3ki, to je ko R5 GT Turbo alu Uno Turbo ie v?asih, mala kila?a pa lev v havbi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova M3 MPS
Napisano

ja sprednji pogon pa cel kup konjev....pac ne gre in pika

glede auto start-stop: http://www.bmw.com/com/en/insights/technol...p_function.html

jaz vedno dam v ler, ko cakam in potem se mi je ugasnil avto...pa nisem vedel da ma tega, scasoma mi je bil sistem kar vsec in poraba je bla tudi nizja (pa se zeleni so srecni)

Ko bo tak sistem SUBVENCIONIRAN od zelenih ali rde?ih pri nakupu mi bo zelo v?e?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova M3 MPS
Napisano

Ne vem, ?e je tovrsten prihranek vreden vseh stro?kov, ki ti jih tak sistem s?asom nakoplje... <_<

Sam MPSka je pa huda, tale komentar pri testu stare M3 MPSke je verjetno izjava leta:

Grajamo

cena

poraba goriva

oblikovna pustost, predvsem v notranjosti

:bravo: trganje volana iz rok pri polnem pospe?evanju :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.