Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

zanimiva debata, ki pa zna biti brez konca :blink:

jaz osebno bi raj?i imel imprezo ?e ne zarad druzga ?e zarad zvoka kjer po mojem mnenju ni primerjave :rispekt:

Kar se pa preformans ti?e pa za nas amaterje tako ali tako nimajo veze...........ker za tak avto terat do mej mor? met "some sirious knowledge".

Aja, pa micka mi deluje veliko bl ?minkerski avto, medtem ko je impreza bolj hard core :punk:

Se strinjam.Tudi meni je impreza bolj "rockerski" avto.Sicer sem se pa ravno prej?nji teden vozu

(in jo izprobal tudi sam) z njo.Do sedaj je to edini avto,pri katerem so mi ?le kocine gor. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

lol :D pa kaj ma veze, liter gor dol :) :) :)

Sej se strinjam,nisem jaz tak fanatik okoli te porabe.Va?no je,da gre,kadar rabi.

Sem imel tudi jaz po?re?ne benzinarje in to zdej mi je ?ivi smeh od porabe. ;)

Tudi,?e bi pil 8 l/100.

mogo?e si imel pa tisti dan obrvi bolj po?esane in/ali ?ena je imela bolj aerodinami?no ?minko

:hohoho:

Kaj pa,?e so krivi novi pragovi,katere sva montirala not pri vratih skupaj z komarjem? :whatever:

?e je zato manj?i upor? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

mogo?e je mel pa ugoden veter k mu je pihu v "hrbet" :hohoho:

Ja,veter je pa res kar orenk pihal.Kaj pa ?e je res? :hohoho:

mogoce je neka italijanska sverc finta na benz pumpah, da stevec za gorivo laze...

Nap,ne bo dr?alo...sem prvi tank tankal pri nas.Upam,da na?i ne la?ejo.

Sem pa opazil(al se mi je samo zdelo),da je z Agipovim dieslom kao malo bolj vleklo.

Al pa mogo?e ne? :whatever:

V glavnem,tolko mi je res pilo(mogo?e so "krive"Pirellijeve zlizane 6000-ke)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz sem opazil, da na povpre?no porabo najve? vplivajo gume. Pa ne samo ?irina ampak predvsem model gume oziroma kotalni upor teh gum.

Meni pa ?e ni ni? jasno,kaj vpliva na porabo. :whatever:

Ko vozim sam,prazen avtek in ?e kar v mejah normale,mi ne rata nikoli pod 7l/100.

Zdej na dopustu pa poln avto do daske,cela familja not,pi?it po avtocesti konstantno nad 150 pa ti pije 6l pa nekaj drobi?a.

Buooo,ni? jasno. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo,po prevo?enih 1500 km( nafilan avto do fula :blink: ),mi je popila moja mazdica povpre?no

6,4 l/100 km-vo?nja prete?no avtoceste(150-170 km/uro).

Sem kar zadovoljen z porabo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

to je pa tko al tko logish :bravo:

Ja je,samo se moramo vsako tolko pohvalit tudi sami...

...ker drugi nas itak stalno :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prostoro?no telefoniranje
Napisano

Aha...no potem pa sploh ni panike :D . Imam alarm ja. Samo nisem pa vedel za te senzorje...mi ni nihce povedal, sam pa nisem ?e nobenega videl.:P Hvala za informacije.

lp

To najlep?e ugotovi?,?e pusti? kakega psi?a not pa uklopi? alarm.

Po par korakih od avta stran se ti bo zihr spro?u alarm. :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija Garmin N?vi 350 in Adriaroute
Napisano

Jap, navigacija je res vredna zlata (denarja). Omogo?a brezskrbno potovanje po krajih za katere niti ?e sli?al nisi, vozi? se pa po njih, kot da bi bil tam doma. :bravo:

He,he tudi mi ko potujemo kje v tujini,potujemo kot da smo doma.

Pol pa v ve?ini primerov zabluzimo in si ogledamo tako ?e kako znamenitost,ki je ni na turist.zemljevidih. :hohoho:

?e bi uporabljal Garmin,bi vse to izpustil. :P To je podobno,kot ?e potuje? po avtocesti in vidi? le avte.

Pol pa gre? dol z nje in vozi? po?asi ter si vse lahko ogleda? v miru....

Ne,saj se ?alim. :hohoho: V redu stvar je to,res.Sem imel sposojenega(garmina)v?eraj,ko smo ?li samo na izlet v Venezio(?e vedno sem jezen :( ,ker nisem vidu aerosmithov) ,in smo pri?li do metra natan?no v tisti park. :danzoman:

Kolegice,ki so ble z nama pa samo ?zmeden? .Kako to,da smo pri?li z prve? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

stacionarni radarji
Napisano

Ko smo ?e pri hrva?ki policiji.........neki se govori da naj bi meli njihovi policisti na turisti?nih obmo?jih med sezono usmeritev da naj ne kaznujejo tujcev (vsaj ne za manj?e prekr?ke), ker naj bi to ?kodovalo njihovemu turizmu itd.

Ne me pa za besedo dr?at, ker kot sem rekel to se neki kao govori! :ne vem:

Fajn bi blo ne!? :P

Hja,za tiste ki hodijo na Hrva?ko bi blo to ugodno. :bravo:

Jest pa nisem bil tam verjetno ?e kak?nih 10 let.Tudi v bli?nji prihodnjosti se ne vidim tam. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kolk dnarja za 1ga konja?
Napisano

kje je pa cenik za konje za volanom? :hohoho:

hecam se,..sam dons me j na obvoznci skor fentu en frajer pa sm ?e mal Objavljena slika

He,he,ti ima? stalno neke dogodiv??ine na cesti.To mora? dat gas do daske,pa nej se umikajo koker vejo in znajo.

Nej se oni ?ivcirajo. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

KAj vozi? vedno tik pred blokado da ma? toliko porabe, jaz preko 14l ne pridem .Umirjena vo?nja pa tam okrog 9.5l .

?zmeden? -kak?no porabo?

Po mojem je to ena ?isto normalna poraba za tak avto. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ce peljes 80 ves cas (ce se ti ljubi) pol pa mogoce res

drugace pa z normalnim tempom ni sans da naredim 1000 z enim tankom (men se lucka prizge v najboljsem primeru pri 750-800km)

Meni tudi priblji?no tako.

Kako bi jaz prevozu 1000 km in ve? mi pa res ni jasno! :whatever:

Edino,da grem kot "noni?i".Pol pa se ?e raje vozim s kolesom. :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Boss, to si naredu po sistemu dobrega gospodarja, pametna poteza! :danzoman::P

Preparat je res prva liga, pa ful doug dr?i, fenomenalna re?, kdor ni nkol probu, se mu sanja ne o ?em je govora, pol pa jz dodam ?e od znotri antifog sprej, pa loh u avtu pol po?ne? karkol ho?e?, pa se ne zamegli! :danzoman::D

Aha,to sem jest uporabljal ?e ko sem imel 101-ko.

Prva liga. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pri sosedu - vsako jutro in ve?er in tudi vmes vidim moj biv?i DieselPower ... :danzoman:

Pa saj meni se zdi poraba 10l za moj aftek ?isto OK (glede na stil vo?nje)... :policaj:

Sej tudi jaz vozim bolj s te?ko nogo :policaj: ,pa ne grem ?ez 8,5 l (po mestu). :harhar::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo, moja trenutna (beri zadnja izra?unana) poraba - 10,4 l .... Objavljena slika

Ha,ha kje je tvoj dizela?.. :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Mislim,da ?e malo te?ite s to temo.

Vemo vsi ,da je eurosong ena usrana kuhnja,kot tudi vsi festivali pri nas in v tujini.

To ti lahko povem kot glasbenik,kateri je bil ?e na marsikaterem festivalu in podobnem sranju(tudi v back stage-u).

Tko da bi blo bolj?e,da nekateri usmerite energijo v pozitivno razmi?ljanje.

Ker ni vse tako ?rno-belo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Dobr to je ful odvisn ka?n voz ma?, zdele za 6ko mi je ?ist logi?n da te ne jebejo, ker ne izstopa kej dost, pa vejo da ma? use izpravno, medtem ko sm pa jz z rde?o GTjko se pelu po cest, me je pa kap obvezno ustavu, ?e ne drugo zarad (domnevno) izostalih homologacij, pa ?e rde?a barva ful vn seka, sploh ?e je voz "kvazi sportiva" :P

No ampak ponavad mi niso n? mogl, sm pa ke za kako omejitev brzine, sicr n? tacga! :ouje:

No,mene so z 6-ko ?e dvakrat ustavli v dveh mescih.Pa mi je nakladal :policaj: ,da ?e so xenonke

original,pa ?e imam homologacijo za 16"-ke in podobne neumnosti.

Prej pa z drugim avtom v 5 letih niti enkrat!! ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.