Aha...no potem pa sploh ni panike . Imam alarm ja. Samo nisem pa vedel za te senzorje...mi ni nihce povedal, sam pa nisem ?e nobenega videl. Hvala za informacije.
lp
To najlep?e ugotovi?,?e pusti? kakega psi?a not pa uklopi? alarm.
Po par korakih od avta stran se ti bo zihr spro?u alarm.
Jap, navigacija je res vredna zlata (denarja). Omogo?a brezskrbno potovanje po krajih za katere niti ?e sli?al nisi, vozi? se pa po njih, kot da bi bil tam doma.
He,he tudi mi ko potujemo kje v tujini,potujemo kot da smo doma.
Pol pa v ve?ini primerov zabluzimo in si ogledamo tako ?e kako znamenitost,ki je ni na turist.zemljevidih.
?e bi uporabljal Garmin,bi vse to izpustil. To je podobno,kot ?e potuje? po avtocesti in vidi? le avte.
Pol pa gre? dol z nje in vozi? po?asi ter si vse lahko ogleda? v miru....
Ne,saj se ?alim. V redu stvar je to,res.Sem imel sposojenega(garmina)v?eraj,ko smo ?li samo na izlet v Venezio(?e vedno sem jezen ,ker nisem vidu aerosmithov) ,in smo pri?li do metra natan?no v tisti park.
Kolegice,ki so ble z nama pa samo .Kako to,da smo pri?li z prve?
Ko smo ?e pri hrva?ki policiji.........neki se govori da naj bi meli njihovi policisti na turisti?nih obmo?jih med sezono usmeritev da naj ne kaznujejo tujcev (vsaj ne za manj?e prekr?ke), ker naj bi to ?kodovalo njihovemu turizmu itd.
Ne me pa za besedo dr?at, ker kot sem rekel to se neki kao govori! :ne vem:
Fajn bi blo ne!?
Hja,za tiste ki hodijo na Hrva?ko bi blo to ugodno.
Jest pa nisem bil tam verjetno ?e kak?nih 10 let.Tudi v bli?nji prihodnjosti se ne vidim tam.
Boss, to si naredu po sistemu dobrega gospodarja, pametna poteza!
Preparat je res prva liga, pa ful doug dr?i, fenomenalna re?, kdor ni nkol probu, se mu sanja ne o ?em je govora, pol pa jz dodam ?e od znotri antifog sprej, pa loh u avtu pol po?ne? karkol ho?e?, pa se ne zamegli!
Dobr to je ful odvisn ka?n voz ma?, zdele za 6ko mi je ?ist logi?n da te ne jebejo, ker ne izstopa kej dost, pa vejo da ma? use izpravno, medtem ko sm pa jz z rde?o GTjko se pelu po cest, me je pa kap obvezno ustavu, ?e ne drugo zarad (domnevno) izostalih homologacij, pa ?e rde?a barva ful vn seka, sploh ?e je voz "kvazi sportiva"
No ampak ponavad mi niso n? mogl, sm pa ke za kako omejitev brzine, sicr n? tacga!
No,mene so z 6-ko ?e dvakrat ustavli v dveh mescih.Pa mi je nakladal ,da ?e so xenonke
original,pa ?e imam homologacijo za 16"-ke in podobne neumnosti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam.Tudi meni je impreza bolj "rockerski" avto.Sicer sem se pa ravno prej?nji teden vozu
(in jo izprobal tudi sam) z njo.Do sedaj je to edini avto,pri katerem so mi ?le kocine gor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani