Tale stop&go sem uporabil pri bmw trojki in morm re?t da je to meni kar neki, na kri?i??u zgleda kot da ti crkne avto, druga?e pa vse je delalo normalno, in pri ponovnem pri?igu motorja se ni ni? poznalo na lu?eh in armarturi da bi kaj utripnilo, vse je delalo ?isto normlano kot da bi bil pri?gan motro. Je pa nekako takole ?e ima? vklopljeno to zadevo. Se pripelje? do semaforja, da? v ler spusti? sklopko in avto ugasne, ko pa stisne? sklopko se avto sam pri?ge. Kot sem ?e napisal, na elektriki se ni? ne pozna,ni? ne utripne ipd.
Torej trpi akomulator....potem dela tudi hlajenje motorja? Se pravi vse skupaj, samo ne preko motorja...jah lu?i, muzika, klima itd itd to mora kar trpeti akomulator, namesto da se polni je obremenjen, vsak v?ig pa ?e dodatna ?pica...
Lu?i morajo kar dobro utripat... Pa ne predstavljam si kako se motor ogreje pozimi, se posebej v mestu
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bolj me zanima, ker Mazda v novi M3 Sport razli?ici uvaja motor s sistemom ugasanja in vziganja med postanki, ali to res niza potrosnjo?? Saj vsak vzig terja svoj davek???
Danes v cajtngu pise da se vedno niso razkrili koliko kon?kov bo v 2,3L ma?ini...motor 2.0 Sport bo pa stop n go...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glej, po cesti se vozim... Je pa ta cesta, po kateri se vozim v precej "dobrem" stanju-beri asfalt star 30 let in posledi?no precej grob. Poleg tega je precej ozka in ovinkasta. Torej je veliko zaviranja, pospe?evanja...Je pa tudi res, da ne spadam med po?asne voznike. Je pa omejitev 90 km/h, ampak se toliko ni priporo?ljivo vozit (ker ?e sre?a? kamion, se ne da sre?ati...). In ?e da? to vse skupaj pa? grejo gume precej hitro. Meni se ne gre toliko za samo obrabo ampak, da bi mi gumo lepo pobralo po celi povr?ini-ne pa samo po robovih. Zato pa? rabim eno gumo z ?imbolj trdimi boki. In sem pa? vpra?al za nasvet...Zdaj je upam bolj jasno, kaj delam po cesti...
lp Andra?
moj frend ne ti..
Samo malo DUNLOP Sportmaxx, sem fural 3 sezone(cca 45 kkm), tudi pri temperaturi pod 0 stopinjami in 95% jih bom dal spomladi tudi na mojo 6ko, sicer dimenzijo 215/45 17, ?e se ne motim. Stare imajo ?e vedno dovolj profila, samo mi ne pridejo ve? v po?tev, so pa zakon, niso poceni ampak po mjih izku?njah vredne svojega denarja, pa tudi pri uporabi jih nisem ?paral.
Jah 16 colke .....sej pravm da ne vem kaj dela na cest....
Servis - Mazda Kr?i?nik Zagorje. Sem nekako upal, da bom lepo obravnavan, ker se dobro poznamo. Pa so me ?e odpikali ko sem spra?eval za zavesice in folijo na pragih, tko da jim mal ne verjamem....
Avto je uvoz - pripeljal sem si ga iz GER, decembra. Ker imam ?ele 21 000 km, ?e ni bil v SLO servisiran. Letnik je pa 2007. Sej mi ni problema it s pismom tja. Na ?ivce mi gre, da je treba vse nekaj dokazovat in dvojno preverjat. Pa? usoda lastnega uvoza, al kaj naj re?em. ?eprav pri 300 ? za povpre?en servis bi se lahk mal lep? obna?al.
Glede na to da je iz tujine in ce spada pod to temo pisma ne bos dobil, ker verjento ne bo prisel po verigi do tebe..
Probaj z mojim nkol ne boli, garancija pa velja povsod 100.000km ali 3 leta! Sicer pa iz Zagorja do BTCja ni dalec...za 300e se spla?a
No "po?asi" ( )se je za?el pribli?evati 15.3, ko bomo zamenjali zimske za letne. Sam bom rabil 2 novi. Pa me zanima, kaj boste dali na avte. Sam sem imel do sedaj: 1leto nokian in zadnje bridgestone turanca er300. Vendar mi jih je po mojih ovinkastih cestah pobralo po robovih, tako da jih ne bom ve? nabavil. Druga?e pa niso slabe gume. Mogo?e malo preglasne.
Sedaj pa sem gledal v o?ji izbor dal:
B potenza RE50A,
continental sport contact 2,
pirelli zero nero in
michelin Pilot EXALTO PE2(samo tele so dra?je od ostalih).
Zdaj pa pocakat kak?en test, ter izku?nje tistih, ki so tele gume ?e imeli in se odlo?iti...
lp
Nisi sicer dimenzij nic napisal...
Jaz sem bil lani septembra primoran zamenjati letne, ker je napaka na optiki pobrala dunlopke SP2050 na moji 5ki, in vulkanizer mi je predlagal srednji cenovni razred a zelo dobre gume 205/50/17
Dunlop SP SportFastResponse 205/50 R17 takrat so bile se zelo nov model...
Gume se super ulezejo s sportnim GTA podvozjem in avtom, ki je na pol enoprostorec. Tihe, drzijo se, in tudi v dezju nisem imel problemov....
In res cena med nizjimi v razredu - danes 130?, in tudi na vseh testih izjemni rezultati:
Jah takole je, za dolge poti je sigurno primernejsa serija 6. JE pa po drugi strani pozresnejsa in drazja za vzdrzevati.
Pozoren bodi na pleh in podvozje (moje mnenje, ker bos delal kilo kilometre). Nekatere starejse 6ice so imele (in imajo problem z rjo), drugace pa redno servisiran motor! Mogoce celo preko servisa potrditi in da so bili delani ta veliki servisi.
?e na avto.net dam tvojo zeljo Mazda do 2.500? klima in diezel....vidim da je kar skoraj tezko dizla najti...ker za te km bi ti ga priporocal..
No jaz sem tudi sodim med tisti zanemarljivi procent,ki ima te?ave z displeyem .Opazil sem,da mi manjka ve? vertikalnih ?rt,ki pa se ponovno pojavijo,ko se v kabini ogreje.
Talno oz. stensko gretje?
so nekateri ki vozijo renaultin so nekateri ki ga ?e bodo... Smo pa tut nekteri k ga nikol ne bomo npr.. jaz
Sorryy sam nova laguna ma ful prev? ?katlasto rit...
al mislite tole rito
Ja o kupeju je govora...
Sicer se strinjam Renault je lahko se ne vem kako lep a mu ne pomaga pri voznih lastnostih in tehnicnih problemih...dci masina pa no comment glede turbine...
Mogo?e je malo prehitro za na?e majstre, oni zvedo po pol leta Bom jaz posku?al dobiti kolega, ki dela na Mazdi in mu fowardirati link in bomo videli kaj bodo rekli.
A ima mogo?e kdo kak?na poznanstva na Mazda servisu v Avstriji? Bi tam malo povpra?ali kaj oni vedo in katera je sedaj aktualna verzija SW odpravlja morebitne te?ave z DPF.
?e imamo te informacije, lahko potem "stisnemo" serviserje.
Ni treba stiskat, vpoklic pomeni da MMS dobi seznam prodanih mazd po VIN stevilkah in poslje lastnikom, potem pa lahko gres na katerikoli servis.
Glede avstrije pa je tako, da sem ze 2x tam servisiral pod garancijo, garancija je enaka po vsej evropi...ampak oni nimajo slovenskih VINov, edino ce je baza centralna (dvomim)
Ksj pa upravna enota - saj mora imeti dosto, ker nekdo ki ravno naredi izpit ima lahko ze prepoved.... Po moje imajo dostop do teh informacij, ce pa zacnejo lapat o informacijah zaupnega zna?aja na tvoje lastno ime, potem pa bog pomagaj drzavi...
P.S. Natasa Pirc Musar je v TISu, poklic jo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej trpi akomulator....potem dela tudi hlajenje motorja? Se pravi vse skupaj, samo ne preko motorja...jah lu?i, muzika, klima itd itd to mora kar trpeti akomulator, namesto da se polni je obremenjen, vsak v?ig pa ?e dodatna ?pica...
Lu?i morajo kar dobro utripat... Pa ne predstavljam si kako se motor ogreje pozimi, se posebej v mestu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani