Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Alex ?aki da izpit naredi in bo hotel met svojo mazdo, katero bo ata moral registrirat in tankat :P

Sej ?e zdej govori,da bo imel Mazdo. :bravo:

Tista od Pokija mu je stra?no v?e? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ma po?ak ti da tvoj tamau nardi izpit,..tud nau? n? vozu k avta sploh vidu ne bo?,..sej ve?,..k je mazda najbol?i avto na svetu :hohoho::bravo:

Itak ?e zdej mi ska?e po zicih,pa ko pridem za njim v avto moram najprej enih 10 minut za njim stikala ?telat. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Ma ja Heri Potr ni lih neka "ma?inka"! :P:D:hohoho:

sem gledal eno izjavo iz Srbije:

"e,pa nema veze jel mu?koil je ?ensko...najbitnije je,da smo pobedili"...

he,he,?e oni sami se delajo norca iz mari?ke. :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Ampak zanimivo je res tole vidt, da Francozi k nekako slovijo po kvalitetni muziki, pol pa blama?a na celi ?rti! :D:blink:

Mah,po mojem se ?e vse "pametne"dr?ave po malem delajo norca iz te "kvazi" megaprireditve. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

A je kdo poslu?al "muziko" od Izraela, ki so itak vn padla ?e na kvalifikacijah, ko so neke 3 maharad?e skakale po odru, skratka ni?emur podobno! :D:danzoman:

Isto kot uni pajaci od ukrajincev. :vskalo:

Taki nam aktivnim glasbenikom delajo sramoto. sramezljiv

Mislim,da bi morali spet uvest "davek na ?und",kot smo ga imeli v biv?i jugi. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Danes sem poslu?al radio in ?e tam so uradno priznali,da trenutno glede na razmere(kak?ne-izredne?? :hohoho: )

ne moremo priti vi?je kot na deseto mesto.

To smo tukaj ugotovili ?e pred njimi,ha,ha. :rispekt::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

jaz bi zmagovalce ustrelil na licu mesta...tok antipaticnega cloveka ze dolgo nisem videl

pa seveda morajo mahat z unimi neumnimi tri prsti...

budale

ne bom vec gledal

Baje, da je ta zmagovalka lejzbika.Saj se je obna?ala res kot kak huligan na tekmi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To je vse lepo in prav napisano...sam v resnici pa smo ?e ?li skozi totematiko in ugotovili smo,

da je najbolje,?e se dr?i? starega dobrega kazalca za gorivo. :bravo:;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Se popolnoma strinjam.Prav ni? ne bomo izgubili ?e se na euro-songu ne prika?emo ve?.

Raje se prijavimo na San remski festival. :bravo:

Viva le music... :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

...In to z pogojem,da se prej dogovorimo z sosedami,da nam vsaj oni dajo kako to?ko ve?.

In pa,da ne delamo ve? cel teden prej tak?nega kravala v stilu--ful smo zapalili na generalkah.--letos

bomo pa zihr zmagal!. :jezicek::punk:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Hehe, nisem sicer gledal ampak sem ?el na teletekst pogledat rezultate. Ve?ino dr?av v finalu skoraj ne poznam. :hohoho:

A nisi vedu,da je zdej to East Europe ex Rusian republics-Kompetition? :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

mah tale evrosong je eno ?edalje ve?je evrosranje <_<

Za moje pojme bi bil evrosong ?e bi dr?ave po?iljale tja svoja top oro?ja npr:

italija erosa, anglija robija wiljamsa, srbija ceco, slovenija slaka al pa sidarto itd. .......pol bi se pa udarli med sabo............to bi bilo zanmivo za pogledat in neprimerno blagodejnej?e za u?esa! :bravo:

Tako pa :whatever:

Italijani so ?e davno ugotovili,da je to eno navadno s....e.Tudi Angle?i po?iljajo tja 3.ligo.

Itaq tu nima veze zmuziko.Va?no je,da je ?ur.Pa ni va?no-kak?en. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Po pravic povedan tut nasega komada, ki smo ga poslali na finsko nisem enkrat slisal. Sem pa ravno ujel par minut tockovanja in vidu, da se je spet velik rompompom delal okoli nasih, pa spet bl svoh tock na koncu. To pa je to ker smo z vsemi sosedi skergan. :D

Ja,kot ponavadi smo mi pridno delili najve? to?k biv?im bratskim republikam,oni pa nam komaj kakih par. :angry:

Na? komad je vsaj zame bil do sedaj nalkvalitetnej?i. :bravo:

Sicer je pa vse skupaj en velik biznis in kuhinja.Tudi sam sem imel prilo?nost sodelovati na par festivalih

in ugotovil sem,da je vse skupaj brez veze in ena velika mu?ka. :harhar:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Moje skromno mnenje je,da nam manjka "prijateljev" po Evropi- (za delit to?ke-ja tebi ti meni) ;)

Itaq nema veze kolko je pesem kvalitetna.

Anci,bolj ko je utrgana ali pa out bolj zapali pri folku.

Glede zmagovalne pesmi pa ni? posebnega.Takih komadov je v biv?i Jugi na vagone. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Po sliki sode? tudi jaz ne verjamem..........drga? pa vse je mo?no!

Moj dedek ima megana letnik 2000 in prevo?enih 36000 km (in to samo ko je zuni lepo vreme :hohoho: )

Saj jaz sem imel tudi Yugi?a od starega-letnik 1989 in imel je verjeli ali ne 49500 km(realnih).

Prodal sem ga pa lani,ko sem kupoval Mazdo.In valjda sem ga prodal v 2!! urah za bajno vsoto. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

In predvsem ne se zaletet z nakupom!

Jaz sem ga "kupoval" skoraj eno leto. ;)

Verjemi,se spla?a.Pa temeljito ga preglej-

(najbolje.da vzame? s seboj kakega mehankarja,?e ti nisi ve?? v tem).

Pa dober nakup... :bravo:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prekontroliral zadevo... N?vi prav lepo deluje tudi iz predala (plastika od pokrova ga ni? ne moti) in ima vedno 5 ?rtic, ki ponazarjajo jakost signala oz. dostopnost satelitov. Nakar me je firbec matral, kako deluje znotraj avtomobila pod kovinsko streho in glej ga zlomka zadeva deluje popolnoma brez te?av ponovno brez padca mo?i signala. ?ele ko ga je moja draga postavila pod sprednji zic je signal padel na ?tiri ?rtice.

Tako, da kot ka?e problemov glede namestitve nikakor ne bi smelo biti.

No,no,to je pa v redu novica.Namre?,nimam rad nereda po avtu, ampak da je vse lepo popedinjano-

-se pravi skrito o?em in pospravljeno,ko grem iz avta. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi na servisu re?i naj ti izklopijo pa bo. Kolega je tako naredil na C3-ju, sam je moral podpisati neko izjavo :hohoho: ,tako da je avto imel potem polovico zvezdice manj na NCAP :hohoho:

Se pravi,da pol ni imel ve? nobene zvezdice. :P:hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa mislim, da se to nekako da - sme imel pred 3. tedni nadomesto 6-ko iz AC ?., pa ni ni? bipala, ?e se nisi pripasal!!??

Druga?e, pa je pri "novi" sedaj malo bolje, ko za?ne piskat komaj pri 20km/h....no, ?e vedno prehitro! B)

Se pravi,da ?e premakne? avto rikverc,ne sme? it ve? kot 20km/h :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.