Za moje pojme bi bil evrosong ?e bi dr?ave po?iljale tja svoja top oro?ja npr:
italija erosa, anglija robija wiljamsa, srbija ceco, slovenija slaka al pa sidarto itd. .......pol bi se pa udarli med sabo............to bi bilo zanmivo za pogledat in neprimerno blagodejnej?e za u?esa!
Tako pa
Italijani so ?e davno ugotovili,da je to eno navadno s....e.Tudi Angle?i po?iljajo tja 3.ligo.
Itaq tu nima veze zmuziko.Va?no je,da je ?ur.Pa ni va?no-kak?en.
Po pravic povedan tut nasega komada, ki smo ga poslali na finsko nisem enkrat slisal. Sem pa ravno ujel par minut tockovanja in vidu, da se je spet velik rompompom delal okoli nasih, pa spet bl svoh tock na koncu. To pa je to ker smo z vsemi sosedi skergan.
Ja,kot ponavadi smo mi pridno delili najve? to?k biv?im bratskim republikam,oni pa nam komaj kakih par.
Na? komad je vsaj zame bil do sedaj nalkvalitetnej?i.
Sicer je pa vse skupaj en velik biznis in kuhinja.Tudi sam sem imel prilo?nost sodelovati na par festivalih
in ugotovil sem,da je vse skupaj brez veze in ena velika mu?ka.
Prekontroliral zadevo... N?vi prav lepo deluje tudi iz predala (plastika od pokrova ga ni? ne moti) in ima vedno 5 ?rtic, ki ponazarjajo jakost signala oz. dostopnost satelitov. Nakar me je firbec matral, kako deluje znotraj avtomobila pod kovinsko streho in glej ga zlomka zadeva deluje popolnoma brez te?av ponovno brez padca mo?i signala. ?ele ko ga je moja draga postavila pod sprednji zic je signal padel na ?tiri ?rtice.
Tako, da kot ka?e problemov glede namestitve nikakor ne bi smelo biti.
No,no,to je pa v redu novica.Namre?,nimam rad nereda po avtu, ampak da je vse lepo popedinjano-
-se pravi skrito o?em in pospravljeno,ko grem iz avta.
Labi na servisu re?i naj ti izklopijo pa bo. Kolega je tako naredil na C3-ju, sam je moral podpisati neko izjavo ,tako da je avto imel potem polovico zvezdice manj na NCAP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej ?e zdej govori,da bo imel Mazdo.
Tista od Pokija mu je stra?no v?e?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani