Skoči na vsebino

ne nisem

v mislih sem imel recimo manvriranje na parkingu ali taksne stvari ko se takoj oglasi ta glupi beeeeep...

ce bi bil skoz nepripet se ital uganse beeeeep cez nekaj minut pa me ne bi motil

V tem se pa absolutno strinjam s tabo...za par metrov se mora? privezat. :angry:

No,saj nikoli ne ve?,lahko pride kak :policaj:,in ti si lepo privezan.

Moj kolega je tako pla?al kazen-na parkingu. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kogar moti "beep"ob vsaem pritisku gumbov na radiju v Mazdi 6,lahko le-tega enostavno izklopi.

To velja za Bose ozvo?enja,kakor tudi za non-Bose radije.

Postopek je slede?:

-1.dajte kontakt,

-2.ugasnite radio,

-3.pritisnite in dr?ite gomb"APC(na gumbu,kjer pi?e zgoraj "SEEK).---

---isto?asno pritisnite in dr?ite gumb ?t."5" toliko ?asa,dokler vam kratek pisk"beep" ne potrdi,da je operacija kon?ana.

Pri nastavitvah klime bo ?e vedno sli?en "beep",pri radiu pa ne(niti na volanskih kontrolah.)

Sam sem probal in deluje. :bravo:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Premalo CD136 mora it po ravnem med 225 in 230 km/h (po ?tevcu seveda) in z 215/45x17 gumami!!!! :danzoman:

Absolutno ti verjamem :jupiii: .Samo,?e ima? zdraven nekoga,ki mu hitrost ni ravno v neko veselje :ph34r: ,in ?e gume tako-tako,je to zaenkrat kar uspeh.

Ko bom pa enkrat pi?u sam,bomo pa vidli koliko konj se skriva pod havbo :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Med prazniki sem bil v Veroni.Po avtocesti sem sledil BMW-ju pred mano,za mano je

"?agal"nek Audi.Malo klanca navzdol,na ?tevcu 215 km/uro.Poleg mene je sedela lep?a

polovica in ko je pogledala na ?tevec ?zmeden??zmeden? ,sem moral valjda zmanj?at :( .

Je imela kar prav,ker v Ita. so :policaj: ?e kar neugodni.

Suma-sumarum,moj rekord sem dosegel :P .

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Nope, stvar je ?la brez carine, mosti?ek je pa taprav :bravo: , sem se pa res malo tresel, da ne bom videl plavega dima <_<

Va?no da ?pila kot se ?ika :bravo: ...?e ni carine,tolko bolj?e. :jupiii:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Aja,aleksander,kaj si pla?al kaj carine?

Me zanima,ker moram tudi jaz eno stvar naro?it "tam dol"..,

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

No,zadovoljen sem,da si na koncu re?il zadevo in si zadovoljen z zadevo. :bravo:

Pri mosti?enju gre najverjetnrje za spoj-- L716--to morajo na starej?ih M6 spajkati skoraj vsi(preverjeno na It.forumu)

Tako,da ni? bat,Si naredil pravilno :jupiii:

Kar se ti?e nakupa preko E-baya je pa vedno najbolj?e in zelo priporo?ljivo,da kontaktira? vedno prej

z prodajalcem preko E-maila in se dogovori? o ceni in stro?kih prevoza ter o eventualnem dodatnem zavarovanju.

Ta kitaj?ek (s katerim,si ti "posloval,")je zelo pozitivno ocenjen z strani kupcev,tako da :ne vem:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kon?mo sem nekako "sku?u" vo?njo z dieslom :bravo:

Prej,na za?etku sem jo vozu kot benzinarja in valjda mi je pila moja M6- too much. :whatever:

Zdaj to nekako ?altam pri ni?jih obratih in pritiskam imalo ne?nej?e na plin in mi jo je ?e uspelo zmanj?ati(porabo)na okoli 7.1 po mestu. :bravo::jupiii:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

...in Boss je zopet delo opravil z odliko :bravo::jupiii: .

Bolje napisano,kot v nekaterih "kao" profesionalnih avto-magazinih...

Res pohvalno :rispekt:

Aja,Boss,a ta napravica ne gre v prostor,kjer naj bi bila vgrajena original navigacija?

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?ni prtlja?nik za Xedos 6
Napisano

Ja,samo je odvisno za kaj ta stre?ni prtlja?nik rabi??

?e ga rabi? za smu?i,pol je res ?e najbolj?e,da poi??e? tega magnetnega...

Jaz sem kupil str.nosilec za M6 na Mazda servisu,ker je bil tam ?e najcenej?i in ga izdeluje Thule za njih. ;)

Pozanimaj sem,koliko bi te pri?el stati na servisu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz sem imel zadnji tank samo avtoceste-povpre?na poraba 6.3 l/100(vo?nja ni? kaj po predpisih--od 150-180 km/uro) :bravo::policaj:

Glede na mojo "te?ko nogo",kar v redu... :vesel:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potovalni ra?unalnik
Napisano

Ja sej od mojga fotra je tud nova/faceliftana ampak gre natanko tolk not k pr moji. Se bojim, da se zaradi podtlaka v tanku le ti lahko tolk deformirajo (in ostanejo deformirani) da se izgubi tistih nekaj litrov.

A je kdo na kak?nem tujem forumu slu?ajno zasledil kak?no razlago okoli "izgubljenih" litrov vtanku?

Na italijanskem forumu so tudi ugotovili,da to z 64 l ne bo dr?alo....

Eden je napisal,da je vozil ?e 40 km z pri?gano rezervo in ko je tankal ful do "?epa",ni ?lo noter ve? kot 57 litrov :whatever:

Jaz vedno tankam,ko pride kazalec na zadnjo ?rtico ;) ...ra?unalnik pa vsako tolko pogledam bolj zaradi zabave

kakor pa zaradi nekih resnih pokazateljev...

Saj vsi ,ki imamo te ra?unalnike v M6 vemo,kako to?no ka?ejo porabo... sramezljiv

Jaz imam italijanski manual za M6 in noter lepo pi?e,da so podatki na ra?unalniku zgolj in le informativni in da ne odgovarjajo za odstopanja od realnega stanja ;)

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alarm
Napisano

Pozdravljeni!

V mazdi, ki sem jo kupil je dodatno montiran avto alarm Cobra 3865( ostali podatki na njemu: Delta Elettronica S.p.a). Zanima me, ?e kdo ve, kako se ga ugasi, ko se ti enkrat vklopi:s tem mislim, da ?e po nespre?i prehitro odpre? vrata-preden zapiska. Ali pa tudi, ?e po nesre?i pritisnes dvakrat unlock na dalincu centralnega zaklepanja. Ima tudi gumb pri volanu levo spodaj(zraven gumba za nastavitev vi?ine ?arometov). Ko se mi je to naredilo sem pa? nekajkrat odklenil in zaklenil z daljincem in pritisnil tisti gubek. In se je nekako sklopil. Samo ni pa prijetno, da stvar tuli in vsi zijajo. :):):):) Brskal sem po internetu za kak?nimi navodili vendar brez uspeha. Zelo bi bil vesel, ?e bi mi kdo napisal, kako se ga izklopi.

LP

P.S. ?e ena zanimivost: ali je prav, de sem lahko v?gal avto, ?eprav je alarm tulil? :unsure:

Edit: izbrisal sem ti serijsko ?t. ker ni najbolj pametno jo objavljat!

?udno...Jaz imam tudi avto-alarm montiran,samo ko z daljincem odpre? vrata,tudi ?e ne zapiska in odprem vrata, se ne spro?i alarm...saj se tudi ne sme,ker ga deaktivira?.. ;)

Poglej ti pri kakem monterju avtoalarmov,?e je vse v redu zmontirano...ker ?e avtoalarm tuli,valjda ne bi smel

v?gati.. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Meni pa je zadnji tank(skoraj samo po mestu) "popila" :pepsi: okroglih 8 l/100km.Res je,da verjetno nimam glih lahke noge.Ma sej je vseeno,liter gor al dol-va?no je,da vleeeee?e... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja,pa ?e jaz nekaj stavkov...res pazi,da ima potrjeno ser.knji?ico(jaz sem jo ?e rabu-za xenon lu?i),probaj dobit l.2004--kot moja---,ker bo? imel ?e garancijo,pa lak spredal na odbija?u in havbi poglej-mazde 6 so ponavadi

popikane od kamnov da je veselje,?e bo imela xenon lu?i poglej ?e deluje avtoregulacija le-teh.

Kar se ti?e kilometrov zaenkrat niso ?e zaznali ve?jega ?tevila M6 z zbitimi km(?e ima ser.knijigo :bravo: )

Pa probaj mo?no zabremzati in bo? videl,?e kaj trese(v?asih diski opletajo)

Druga?e pa-veselo iskanje in sre?en nakup. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Menzerna-polirne paste vpra?aj ravno v Top finishu.So zelo prijazni,pa ti bodo odstopili kak deci... ;)

Druga?e pa dose?e? najbolj?i efekt s to pasto z ma?ino...samo to je pa ?e druga zgodba...

Tudi ro?no gre,samo potrudit se mora? malo ve? :bravo: ...pa roke te bodo en malo bolele :danzoman:

Efekt pa je :bravo:

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Po?as , po?as.... :D A mi kdo zna povedat, ?e se tale zadeva priklopi na original radio v avtu, al mora? met v avtu ?e vgrajen mazdin cd predvajalnik al pa cd izmenjevalec, pa se ta stvar lahko potem priklopi ?

Pa ?e, ?e kdo ve, ali avtoakustika zraven gama centra ?e pozna to stvar ?

A to pomeni, da mp3-je predvaja direktno s klju?ka ?

Stvar je taka:To zadevo se priklopi na original radio(tudi bose sistem) z konektorjem,katerega dobi? zdraven.

Mp3-je pa predvaja direkt s klju?ka.Ne potrebuje? nobenega dodatnega napajanja.Italijan?ki ponavadi to pripravo za priklopit klju? spravijo v predal-je ?e kar pri roki za menjavat in tudi je skrit.Drugi spet ga montirajo v zgornji predal(kjer pride original gps).Po pisanju tistih,ki so ga ?e montirali,naj bi bil zvok soliden

Komadov pa naj ne bi izpisovalo na ekran.

V glavnem,pri zahodnih sosedih je to pravi boom ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto sejem v Mariboru
Napisano

Al pa napi?e?,da prodaja? Yugota...ko sem ga jaz lani prodajal,me je klicalo enih 50 ljudi na dan... :bravo:

Obvezno pa na avto.net...

Dandana?nji se ve?ino avtov proda s pomo?jo avto.net-a...good luck... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.