Mislim, da dandanes ni več take razlike med bencini, ker je več inšpekcijke kontrole o kakovosti goriv le dodana biogoriva v dizlu je problem, tega pa Petrol dodaja več kot ostali ponudniki.... 🥴😉
Medtem ko tukaj še kar jadikujete nad sodobno elektromobilnostjo, sem jaz ZOE zapeljal v Črno Goro. Brez kakršnihkoli težav.
Strošek polnjenja za prevoženih 800+ km je znašal 14,39€, od tega je daleč največ pobral hrvaški ELEN. #sampovem
Pa še za statistike med vami - "izguba" časa za polnjenje - 1,5h, 20 min, 1h. Pa v praksi sploh ni bilo tako - prvi postanek sem kombiniral z malce spanca, drugega za skok v pekarno, tretjega za pozno kosilo.
So meni enkrat ponujali MOL aplikacijo, pa sem mu lepo razložil (pred celo vrsto, ki je še stala zadaj) : če mi da 1000 litrov po en evro, grem takoj domov po sod in gotovino in pridem iskat in se včlanim v vse klube, ki jih bo želel. Dokler pa mi ponuja 1€ prihranka na 1000 litrov, naj mi pa ne hodi s pristopno izjavo za KNB...
Od takrat naprej mi ne ponuja ničesar več. Kar mu rečem, to mi zaračuna in konec.
KNB = klub naivnih bedakov
A ne poznaš ono: ... kamen na kamen palača..... 😁😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men mal čudn zgleda, ampak važn, da si ti zadovoljen... 👍😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani