Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Mislim, da dandanes ni več take razlike med bencini, ker je več inšpekcijke kontrole o kakovosti goriv le dodana biogoriva v dizlu je problem, tega pa Petrol dodaja več kot ostali ponudniki.... 🥴😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Nekdaj smo vsi točili na Petrolu in tu in tam na INI. Ko se je pa pojavil OMV sem opazil, da na polni tank prevozim 100km več.... :nevem:

Kako je trenutno pa ne vem 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Bencin še ni škodil mojemu GPF-u.

Saj pravim, bencin je ok le disel je slabše kvalitete, zato rajše tankajte na INI ali PETROLU.... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 14 minutami je Janez007 napisal:

Bartog ...

Screenshot_20240501_090646_Gallery.jpg

Uležavanje al pa reklamacijske... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 2 urama je dvorjan napisal:

Medtem ko tukaj še kar jadikujete nad sodobno elektromobilnostjo, sem jaz ZOE zapeljal v Črno Goro. Brez kakršnihkoli težav.

Strošek polnjenja za prevoženih 800+ km je znašal 14,39€, od tega je daleč največ pobral hrvaški ELEN. #sampovem

Pa še za statistike med vami - "izguba" časa za polnjenje - 1,5h, 20 min, 1h. Pa v praksi sploh ni bilo tako - prvi postanek sem kombiniral z malce spanca, drugega za skok v pekarno, tretjega za pozno kosilo.

ZOE_polnjenje_DC.jpg

ZOE_polnjenje_HR 2.jpg

ZOE_polnjenje_CG.jpg

Super👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Cene spustit za 30% pa bodo vidli kako bodo šli v promet, folk nima denarja.... :nevem:

Kitajci pa tudi prodajajo višji rang el. avtov, ki prav tako niso za večino kupcev! Kar je več kot 30-35k€ ni zanimivo za 70% ljudi... 🥴

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 23. 4. 2024 ob 11:44 je Bini napisal:

Ali vas pa malo heca pa je že prodan... 🤔😊😉

Sem vam rekel v temle postu😉, bilo je prelepo in prepoceni, da bi bilo res kot pravi @Janez007

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 13 minutami je Slivka napisal:

Pravijo, da kava dviga pritisk. Jaz sem poročen - mi dviga pritisk do plafona... Zato ne pijem kave.

S FucksWagnom pa tudi ne grem tako daleč, da bi ratal lačen in bi vzel sendvič...

Ja, pravilno si se odločil.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ko tankam in dobim gratis kofe je bolje kot, da ga ne dobim🤗Včasih tudi sendvič in kofe.... 😋 Tankam pa tako ali tako in kje sem se tu prodal🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

So meni enkrat ponujali MOL aplikacijo, pa sem mu lepo razložil (pred celo vrsto, ki je še stala zadaj) : če mi da 1000 litrov po en evro, grem takoj domov po sod in gotovino in pridem iskat in se včlanim v vse klube, ki jih bo želel. Dokler pa mi ponuja 1€ prihranka na 1000 litrov, naj mi pa ne hodi s pristopno izjavo za KNB...

Od takrat naprej mi ne ponuja ničesar več. Kar mu rečem, to mi zaračuna in konec.

KNB = klub naivnih bedakov

A ne poznaš ono:  ... kamen na kamen palača..... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 8 urami je phoinix napisal:

Živjo. Kaj ste naredili z letnimi lastniki Mazde3? 

Homologirana je izključno samo 215/45r18 Y razred... zlatarska dimenzija že po defaultu. Y razred pa naredi rariteto.

Kaj dajete gor, da je dobra in da je znotraj homologacije? 

Toyo, ki so gor, so edine gume, ki mi zdrsijo na točno določenem ovinku z vsemi gumami in avti, v 20 letih...

Tisti Y lepo spreglej.... :nevem:

Kupi dobro gumo in basta. 👍😉

Pred eno uro je Slivka napisal:

Bom dodal pa zdaj.

Torej, pogled skozi okno na cvetočo pomlad:

IMG-20240423-WA0000.jpeg

?zmeden? V takem vremenu ti pa res ne liže letnih gum 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 3 urami je Haxballer napisal:

Torej ste večina na Petrolu, al kako? Jaz pa že dolgo na Molu, prišel do VIPa na kartici celo :D 

Kako si pa prišel do VIP-a🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.