Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

O?itno vozim predober avto :bravo:

Ne resno, brez zajebancije, Kako je stara ?estka dobro ugla?ena s podvozjem. Volan, vzmetenje, amortizerji, sedenje v ovinkih... ?koda je pa? res kruzer, za poganjanje po ovinkih pa bolj rev?na - ob?utek na volanu pa hmmm. Imajo pa mo?nost naro?ila adapitvnega podvozja, v sport line opremi, ki zni?a avto ?e za 15mm, doda tr?e vzmetenje, zraven pa lahko naro?i? ?e bolj direkten oziroma bolj ?portno naravnan volanski mehanizem. Ampak vsaka taka stvar stane, vseeno pa sem to kot prvo odkljukal v konfiguratorju seveda poleg opreme SportLine. Edino to je opcija. Samo vse to pa? precej vi?a ceno.

Ja sodelavec na ?e?kem lastnik OIII 1.8T 2015 tudi pravi, da se zelo pozna ?e vklopi to "?portno" podvozje, velik bolj trd pa direkten bi naj biu.

Se pa strinjam s tabo glede M6, js sm biu dejansko prerojen, ko sm stopu v svojo mazdo in jo spoznal. Od tistega ?asa naprej, mam problem najdit podoben avto :D Tudi nova M3 mi ni tako v?e?, ?e M6 2018 na testni vo?nji ni bla ve? tak prepri?ljiva, sicer je pa res, da sm tam mel ?e vse sisteme vklu?ene ala line assist itd.

Pa ta G-vectoring al karkoli je ?e to blo, me je ?ist ?okiral na novi trojki, k mi je v ovinku sam gas vzeu (pelal sm se pa s tempomatom na 54) ... tist whaaaat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ka pa ?e grema kr skup, da se neboma glih prerivala tam? :D :D Js nevem, al mazda tega ni pri?akvala al kuoga ... ?e 4 mesce hodim pa avtov ni,  ?e prodajalci se bunijo, da ne morjo ni? naro?at, ker nimajo niti mo?nosti o.O

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

To?no to vsi naenkrat rabimo tolk prostora zadi, ko da bi predsednike fural. Ker kdaj pa dejansko nekdo pele 5 odraslih ludi naokol ceu dan? :D No nas je zadni? blo 5 v Vrhniki, ampak to je like 1-2krat na leto.

Se pa strinjam, da prostora ni v izobilju tudi v sedanu ne, js sicer nisn meu problem zadi sedet, ampak za ludi 185+ pa zna bit utesnjen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

@Alex: sj to ni z 110 po AC, ravno ?ez vikend smo ?li do Vrhnike 130-150, celo se je dalo vozit normalno po na?i AC ;) Z 110 ala Avstrija kje ma? polno tunelov, tam je bla druga slika, najmanj sem se enkrat z ?e?ke prpelal z 5.3l :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ja zgleda, da res majo dve stopnje oprem lo?eno za X pa za G/D.

Druga?e pa glede cen js nebi pri?akoval, da bojo kej padale. Drugo leto baje kick-ina CO2 davek in bi se nej po prodajal?evih besedah avti zato kve?jemu ?e podra?ili ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na moji (TomTom NB1), sm dans eksperimentiru, pa sm na?u, da lahk sam frekvence nastavim. Torej bi naj delale frekvence SLO1 in VAL202?

Jst sm probu 98,9 Mhz pa ni ni? kazal tiste vrstice na strani, sicer zastojev tut ni blo nikjer ... ampak kolk se spomnem, po avstriji vseen ka?e tist pokon?n bar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

haha, ja to smo mi.

Ja, temule se pa ne ?udim, ?al slovenska AC ni ve? AC ampak samo navadna cesta, desni pas je tak skos ena kolona tovornjakov in tako lepo vsi na levi pas pa gremo, ?e mamo sre?o se peljemo 110 v koloni, z varnostno razdaljo primerno za premikanje pri 10 km/h  :D

Pred kratkim sem poslu?al satiro na temo slovenskih AC, kjer so rekli, da bi nam dr?ava mogla pla?at, da se lahk po njih furamo. ker pa? leta 96 niso bli sposobni predvidet, da se bo naenkrat usulo tovornjakov iz vzhoda proti kopru, da bi ?e takrat lahko projektirali za tretji pas. In zej mamo kar mamo, tretji pas je pa tak znanstvena fantastika tako kot drugi tir oz. 100% izkori??anje prvega :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Slivka se bojim, da tega ne-bo. Prej bomo ?li v prisilno poravnavo z elektri?nimi, tam se pa zadeva ?alostno zaklju?i z na?im ste?ajem (beri na?o ?eljo po normalnih avtomobilih) :/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

@Bossek: probi M3 sedan, vzadi ma dost ve? placa na vi?ino. Je pa res, da je odprtina kufra tak mala, da bom vrjetno ?e pivo mogu nehat pit, ker se gajbe ne bo dalo not dat xD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.